HABERLER

DJI yeni drone modelini 23 Ocak’ta açıklıyor!

762views

Kısa bir süre önce yeni ürünlerini tanıtan ve satışa sunan DJI, bu defa yeni bir drone modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni drone 23 Ocak’ta New York’ta tanıtılacak!

DJI yeni ürünüyle ilgili oldukça çarpıcı bir video hazırladı

 

Drone sektörünün devi DJI, Ronin-S ve Osmo Mobile 2 gibi gimbal teknolojilerinin yanında, aynı zamanda drone startup şirketi Ryze Robotics ile bir araya gelerek hazırladığı sadece 80 gram ağırlığında, 13 dakika uçuş süresi, 8m/s maksimum uçuş hızı ve 100 metre uçuş menzil mesafesine sahip olan Tello isimli akıllı mini drone modelini duyurmuştu.

DJI, #AdventureUnfolds etiketiyle sosyal medyadan tanıtımlarını yaptığı yeni drone modeline ait küçük bir “tiyo” da veriyo. DJI, Spark modelini duyurmadan önce #SeizetheMoment etiketini kullanarak diğer drone modellerinden çok daha küçük boyutlarda bir ürünü kullanıcılara sunmuştu.

“Unfold” kelimesinden yola çıkarak bu ürünün katlanır bir drone modeli olduğunu düşünmek mümkün. Bu da demek oluyor ki Mavic Pro ve Mavic Pro Platinum serisine yeni bir drone modeli daha eklenecek. Burada merak edilen en büyük şey ise; bu aileye yeni katılacak drone beraberinde ne gibi yenilikler getirecek?

Geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya sürdüğü Mavic Pro Platinum henüz yeni yeni tanınırken, katlanabilir drone segmentine yeni bir ürün getirerek Platinum’un papucunu raflara kaldırması ise DJI’dan beklenebilecek bir hareket. Daha önce Phantom 3’ün yeni versiyonları ortaya çıkmadan Phantom 4 modelini satışa sunan drone üreticisi ilk defa yeni modellerinin kuyusunu kazmıyor.

Bütün bu olasılıklar tartışıla dursun henüz Phantom 5 ile ilgili herhangi bir gelişme de DJI tarafından duyurulmadı.

GoPro’nun talihsiz drone modeli GoPro Karma artık tamamen ortadan kalkmaya hazırlanırken DJI’ın bu alanı değerlendirmesi ve daha da güçlü bir model ile bu segmentteki hakimiyetini piyasa duyurması da beklenen bir hareket.

Video içinde çok az da olsa yeni drone modeli görünüyor. Bakalım DJI hangi yöne doğru uçacak!

DJI yeni drone modelini duyuruyor oyu

DJI yeni drone modelini duyuruyor oyu