DJI Battery Station Oyuncakhobi.com
DRONEHABERLER

DJI’ın yeni taşınabilir güç kaynağı DJI Battery Station satışa çıktı!

2.1kviews

DJI’ın yeni taşınabilir güç kaynağı DJI Battery Station ile taşınması kolay bir güç ünitesine sahip olun!

DJI Battery Station Oyuncakhobi.com

Tecrübeli tüm drone kullanıcılarının kabul edeceği ortak düşüncelerin en başında bataryaların pil ömrü konusu yer alıyor. “Tam muhteşem bir kare yakalıyordum ki…” şeklinde başlayan daha sonra “pil bitti” ile son bulan birçok fotoğraf macerası halihazırda dillere pelesenk oldu.  Böyle can sıkıcı anılara sahip olmamak için tam ihtiyacınız olan bir ürünü DJI geliştirdi ve yakın zaman önce satışa sundu. 

DJI Battery Station Oyuncakhobi.com

Mobil ve süper şarjlı çoklu pil şarj merkezi yepyeni DJI pil istasyonunu sekiz TB50 Batarya ünitesini bir defada şarj etmek için özel olarak hazırlandı.  Ünite sarj yüzdesi 0’dan 90’a doğru yalnızca 35 dakikada bataryaları dolduruyor. Pil istasyonunu yakın bir zaman içerisinde profesyonellerin vazgeçilmez bir cihazı haline gelicek.

DJI Battery Station Oyuncakhobi.com

DJI Battery Station kullanmanın sağlayacağı 5 önemli fayda!

 

DJI Battery Station aynı anda farklı batarya modellerini ve cihazları sarj edebiliyor

DJI Battery Station Oyuncakhobi.com

Pil istasyonu aynı anda sekiz TB50 bataryasını şarj edebilen özel yuvalara sahip olan kuvvetli bir şarj merkezi niteliğindedir. Ünite, Inspire 2, Ronin 2 ve Matrice 200 için gerekli olan bataryaları hızlı bir şekilde sarj etmek üzere tasarlandı. Inspire, Cendence ve Phantom serisi ile uyumlu iki DC şarj portu, Cendence ve CrystalSky için WB37 bataryalarını sarj edebilen “WCH2 Charging Hub” da istasyonda bulunan çıkışlar arasında yer alıyor. Bunlara ek olarak istasyonda bulunan iki USB portu herhangi bir mobil cihazı şarj etmenize izin verir.

DJI Battery Station Oyuncakhobi.com

DJI Battery Station ile bataryalarınızı hızlı sarj edin!

DJI Battery Station bataryalarınızı sarj ederken size 3 farklı mod sunar; normal mod bataryalarınızı sıradan sarj hızıyla doldurur. Silent mod bataryalarınızı daha yavaş sarj eder, daha az enerji kullanır; bu sebeple de soğutucu fan daha az çalışır. Quick mod’a gelecek olursak istasyon bütün imkanlarını üzerine takılan bataryaları sarj etmek için kullanır. Süper şarj ile bataryalar 0-95%’ye yalnızca 35 dakikada ulaşır.

Deşarj

Pil istasyonları iki farklı deşarj modu ile kullanılmaktadır. %50 ve %25 deşarj seçenekleri kullanılırken istasyon herhangi bir enerji harcamaz. Fanların çalışmasında kullanılan enerji için bataryalardan boşaltılan enerji kullanılır.

Taşıma kolaylığı

El bagajı şeklinde dizayn edilen pil istasyonu aynı zamanda su ve toz geçirmeyen bir yapıya sahip ve bunu da IP67 sertifikası ile kanıtlıyor.

DJI Battery Station Oyuncakhobi.com

DJI Battery Station her şeyi serin tutar!

Batarya istasyonunda bulunan soğutucu fanlar aşırı ısınmanın önüne geçerek istasyonu her zaman serin tutar.

Kullanılan drone modelleri düşünüldüğünde DJI Battery Station film setlerinden tutun da hayati önem taşıyan arama kurtarma operasyonlarında çok önemli bir yer oynayacaktır.