Spark Portable Charging Station
Spark Portable Charging Station
DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI Spark Taşınabilir Şarj İstasyonu ile Uçuşa Hızlı Hazırlanın !

1.6kviews
 Spark Portable Charging Station.

DJI az önce Spark Taşınabilir Şarj İstasyonunu piyasaya sürdü. Kaç tane pil şarj edebilir? Taşıması ve kullanımı kolay mı? Bu güçlü şarj istasyonunun özelliklerini keşfedeceğiz ve tüm sorularınızı cevaplayacağız. Oldukça taşınabilir Spark portatif şarj istasyonu, etkileyici bir şarj kapasitesiyle nereye giderseniz gidin Akıllı Uçuş Pillerine ve akıllı cihazlara güç sağlar. Pili drondan çıkarmadan, şarj etmeye başlamak için Spark’ı istasyona yerleştirebilirsiniz ve Charging Station, yedek piller için iki ek şarj portu sunar.

Şarj istasyonu 5000mAh 54Wh kapasiteye ve 13.05V’luk bir voltaja sahiptir. Tam olarak şarj edildiğinde, sadece 150 dakikada üç adete kadar Spark pili şarj edebilir. Harici bir güç kaynağına bağlandığında, Şarj İstasyonu da kendini şarj edecektir. USB bağlantı noktasını kullanarak, akıllı telefonlar gibi mobil cihazlara da güç sağlayabilir veya tabletler.

Kullanım :
1. Kartı açmak için kartın emniyet anahtarını değiştirin ve ardından pili pil yuvasıyla hizalayın ve takın. Dron pilindeki harici şarj bağlantısını şarj istasyonunun temas noktasıyla hizalayın ve ardından dronu istasyona yerleştirin. Sabitleme kartını kapatın ve kartın sabitlendiğinden emin olun.

2. Güç düğmesine bir kez kısa basın, ardından istasyonu açmak ve şarj etmeye başlamak için tekrar basın ve basılı tutun.

3. Şarj ederken, ilk önce pili dronda, sonra iki yedek pili de güç seviyelerine göre yüksekten düşüğe doğru şarj edecektir.

4. Şarj istasyonunun şarj cihazı, Spark’ın şarj cihazı ile uyumludur. İstasyonu tamamen şarj etmek yaklaşık 95 dakika sürer.

5. Bu istasyonu batarya şarj merkezi olarak da kullanabilirsiniz. Harici bir güç kaynağına bağlandığında, drona bağlı diğer bir batarya ile birlikte, bataryayı tam olarak şarj etmek yaklaşık 3 saat sürmektedir.

6. Şarj istasyonunun yanında üç adet bağlantı noktası vardır. Onlar (soldan sağa): USB Bağlantı Noktası (5V / 2A): Uzaktan kumandayı ve mobil cihazları şarj eder; Şarj portu: İstasyonu ve Akıllı Uçuş Pillerini şarj eder; Mikro USB portu: Firmware güncellemeleri için istasyonu bilgisayara bağlar.

Artık hareket halindeyken pilin bitmesi konusunda endişelenmeyi bırakabilirsiniz. İster bisiklete biniyor, ister uzun bir yürüyüş, isterse bir seyahat için dışarı çıkın, Spark Portable Charging Station‘ı kolayca paketleyebilir ve uçmaya devam edebilirsiniz. Spark Taşınabilir Şarj İstasyonunu Satın Alın

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x