Bilinmesi GerekenlerDJIDRONEYeni Ürün

DJI Mavic Mini Fly More Combo

1.4kviews

Yeni DJI Mavic Mini Combo nun kaçınılmaz lansmanı için daha fazla perakendeci yarışın içinde, kamuya açık web sitelerinde yeni fotoğraflar ve özellikler bulmaya devam ediyoruz. Bugün, DJI Mavic Mini Fly More Combo’nun bir listesini ve daha önce bildirdiğimiz özelliklerin bir başka onayını bulduk.

DJI Mavic Mini Daha Fazla Eğlence İçin FLY MORE COMBO

Çinli drone üreticisi DJI, DJI Mavic Mini’yi ve bir DJI Mavic Mini Fly More Combo’yu piyasaya sürecek gibi görünüyor. Mavic Mini’nin 399 ABD doları civarında fiyatlandırılmasını bekliyoruz. Ancak önemli ölçüde daha pahalı olacak. Belki 649 dolar kadar yüksek olabilir. Her ne kadar bu, yüksek tarafta biraz gözükse de ülkemize geliş süresince bir takım fiyatta değişiklikler ve kur farkları olacaktır. Tabi ki ürünlerin fiyatları zaman içerisinde stok durumlarına göre güncellenebilir ve değişkenlik gösterebilir.

Mavic Mini Standart Paket

DJI Mavic Mini Fly More combo şunları içeriyor:

  • Uçağı için bir seyahat çantası.
  • Pervane muhafızları.
  • DJI Mavic Mini uçağı
  • Uzaktan kumanda.
  • Üç pil.
  • Bir şarj yuvası.
Combo
Mavic Mini Fly More Combo

Genel olarak, Fly More Combo’nun, geniş uçuş eğlencesi için üç ek batarya eklediğinden, birçok dron meraklısı için çok anlamlı olacağı görülüyor. DJI Mavic Mini’nin 30 dakikalık bir uçuş süresi olduğu ve bunun gerçek yaşam koşullarında yaklaşık 25 dakika olacağı bildiriliyor, bu nedenle toplamda üç pille, bir saatten fazla bir sürede kolayca uçabilmelisiniz. DJI yeni Mavic Mini ile son kullanıcıya uzun süreli bir uçuş süresi imkanı sunar. Üç batarya ile bu süreyi yaklaşık olarak bir buçuk saatlere çıkaracağınızı da düşünecek olursak bu harika bir süreye tekabül eder.

Ayrıca, pervane korumaları, özellikle çocuklarla veya içeride uçarken iyi bir özelliktir. Drone’yu ve pervaneleri koruyacaklar ve DJI Mavic Air ve DJI Spark ile yaptığımız korumalardan çok daha iyi gözüküyorlar çünkü bunlar, örneğin oturma odanızdaki tavana vurulmasını da engelliyor.

Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilir, canlı destek hattından detaylı bilgi alabilirsiniz. Görüşlerinizi yorum kısmında belirtmekten çekinmeyin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x