Bilinmesi GerekenlerDJIDRONEHABERLERYeni Ürün

Yeni Mavic Mini Kutu İçeriği ve Öne Çıkanlar

939views

Yeni Mavic Mini , DJI‘nın bugüne kadarki en hafif ve en taşınabilir dronu. Sadece 249 gram ağırlığında ve maksimum 30 dakikalık bir uçuş süresi ile öne çıkan Mavic Mini, yaratıcılıklarını gökyüzüne çekmek isteyen herkes için mükemmel bir drone.

Yeni Mavic Mini Kutusunda:

Mavic Mini, anında havalandırmanız için ihtiyacınız olan her şeyle birlikte geliyor! Kutunun içinde, aşağıdaki öğeleri bulacaksınız:

  MAVIC MINI MAVIC MINI FLY MORE COMBO
Mavic Mini x 1 x 1
Uzaktan Kumanda x 1 x 1
Akıllı Batarya x 1 x 3
Çiftli Yedek Pervane x 1 x 3
Mikro USB Kablosu x 1 x 2
Gimbal Koruycu x 1 x 1
RC Kablosu (Mikro-USB Konektörü) x 1 x 1
RC Kablosu (USB-C Konektörü) x 1 x 1
RC Kablosu (USB-Apple Konnektörü) x 1 x 1
Yedek Kontrol Çubukları x 1 x 1
Yedek Vidalar x 6 x 18
Tornavida x 1 x 1
360 ° Pervane Koruması / x 1
İki Yönlü Şarj Hub / x 1
DJI 18W USB Şarj Cihazı / x 1
Taşıma Çantası / x 1

Özellikleri:

Anında Düzenleme ve Paylaşma 

Mavic Mini’yi tamamen yeni DJI Fly uygulamasıyla eşleştirerek , çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekebilir ve bunları uygulama içinde düzenleyebilirsiniz. Düzenleme konusunda yeni misiniz? Endişelenmeyin, çeşitli şablonlar ve fon müziği arasından seçim yapın. Ardından, işiniz bittiğinde, tek bir dokunuşla bitmiş ürünü aileniz ve arkadaşlarınızla sosyal medyada paylaşın.

 

Stabilize Gimbal Kamera

2.7K Quad HD video çekebilen 12MP kamera ve 3 eksenli mekanik gimbal ile Mavic Mini, günlük maceralarınızın ultra net ve süper net görüntülerini sunar. 

CineSmooth: Üstün Hassasiyet

Tamamen yeni CineSmooth moduyla daha yumuşak hareket sağlayın. Ekstra bir hassasiyet katmanı ve mümkün olan en yumuşak görüntü için dar veya karmaşık alanlarda uçarken Mavic Mini’nin hareketlerini yavaşlatın.

 

QuickShots ile Şovun Yıldızı Olun

Sadece birkaç dokunuş ötede Drone, Circle, Helix ve Rocket gibi karmaşık sinema hareketleriyle Mavic Mini’nin QuickShot modları sizi sahnenin yıldızı yapabilir. Çekimi bitirdikten sonra, otomatik olarak oluşturulan kısa videoyu anında sosyal medyadaki arkadaşlarınızla paylaşın.

 

Yeni Mini İle Kolaylıkla Uçun

DJI Fly uygulamasına yerleştirilmiş takip edilmesi kolay uçuş eğitimleri, Mavic Mini sensörlerinin nasıl Eve Dönülecek işlevi için özel bir “Ev Noktası” ayarlamaya ayarlandığından emin olmanız için bilmeniz gereken her şeyi size öğretir. Bu sezgisel, uygun uygulama ile, hiçbir zaman acemi gibi olmayacaksınız.

Yeni Mini İle Macera Her Yerde

Sadece 249 gram ağırlığındaki Mavic Mini , son derece hafif ve taşınabilir. Hafif tasarımı sayesinde Mavic Mini, en düşük ve en güvenli drone sınıfının içine yerleştirilmiştir, bu bazı ülkelerde belirli düzenlemelerden muaf olabileceği anlamına gelir.

Ön Sipariş Fırsatını Kaçırmayın

2699 TL lik ön sipariş fiyatıyla harika Mavic Mini, gökyüzüne açılmanın ve her ana yeni bir yaratıcılık katmanın uygun bir yoludur. Uygun fiyatıyla Mavic Mini ye sahip olabilmek için sitemizi ziyaret edebilir, canlı destek hattından detaylı bilgi alabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x