DJIGüncellemeÜRÜN KULLANIMI VE BAKIMI

DJI Mavic 3 drone’nuzdaki Firmware yazılımı nasıl güncellenir?

1.9kviews

Mavic 3 2021 yılının en çok beklenilen drone modellerinden biri. Henüz Türkiye için Dji mavic 3 fiyatı belli olmasa da ürünün tanıtılmasından sonra isim karmaşasının önüne geçilmiş oldu;  dji pro 3, djı mavic pro 3, mavic 3 pro 2021 vb. yerine iki farklı modelle karşımızda, Mavic 3 Cine ve Mavic 3. Mavic3 Cine premium kombo, Mavic3 ise Fly More Kombo ve single olarak satılmakta.

En iyi uçuş deneyimini sağlamak için DJI Mavic 3 yazılımının en son sürüme nasıl güncelleneceğini bilmek önemlidir.

Donanım yazılımı güncellemeleri, drona, gimbal’e, kameraya ve uzaktan kumandaya yeni özellikler ekler. Ayrıca yazılım hatalarını çözmek için düzeltmeler içerirler.

Mavic 3 drone’daki belleği, DJI Fly Uygulaması barındıran tablet veya telefon aracılığı ile yada DJI Assistant 2’yi (Tüketici Dronları) kurduğunuz bir bilgisayar aracılığıyla güncelleyebilirsiniz.

Güncelleme yapmadan önce drone’nuzun pil seviyesinin %20’nin üzerinde olduğundan emin olun.

Aşağıdaki güncelleme yöntemleri DJI Mavic 3 Cine Premium Combo içinde geçerlidir.

DJI 2021

DJI Fly Uygulamasını kullanarak Mavic 3 ürün yazılımını güncelleyin

İlk olarak, hava aracını ve uzaktan kumandayı açın ve iki cihazın birbirine bağlı olduğundan emin olun. Uzaktan kumanda internete bağlandığında, uygulama drone ve uzaktan kumanda için donanım yazılımı güncellemelerini otomatik olarak kontrol edecektir.

Bir üretici yazılımı güncellemesi için bir bildirim göründüğünde, güncelleme ekranına girmek için bildirime dokunun ve ardından “Güncelle”ye dokunun.

Güncelleme işlemi sırasında, uygulamayı kapatmadığınızdan veya uygulamadan çıkmadığınızdan emin olun. Güncelleme tamamlandığında drone otomatik olarak yeniden başlayacaktır.

Mavic 3 Firmware yazılımını DJI Assistant 2 ile güncelleyin

Bu yöntemde, öncelikle hava aracını açmanız ve hava aracını bir bilgisayara bağlamak için bir USB veri kablosu kullanmanız gerekir. Ardından DJI Assistant 2’yi başlatın ve DJI hesabınızla oturum açmak için sağ üst köşeye tıklayın.

Yazılıma bağlı olan hava aracını (Mavic3 yada Mavic 3 Cine) seçin. Ardından solda “Firmware Update” için bir seçenek görüyor olmalısınız. Üzerine tıklayın ve DJI Assistant 2’nin üretici yazılımı listesini yenilemesini bekleyin. En son donanım yazılımı sürümünü seçin ve donanım yazılımı güncellemesini başlatmak için tıklayın.

Donanım yazılımı güncellemeleri sırasında dronun açık kaldığından emin olun. Güncelleme tamamlandıktan sonra DJI Assistant 2’den çıkın veya dronun yazılımla bağlantısını kesin. Güncelleme tamamlandığında drone otomatik olarak yeniden başlatılmalıdır.

Mavic 3 Dronun güncelleme işleminin ardından kumanda yazılımını güncellememiz gerekmektedir. Bunun için uzaktan kumandayı açın ve bir USB veri kablosu kullanarak bilgisayara bağlayın. Drone için yaptığınız gibi, burada da güncellemeyi başlatmak için bağlı cihazı ve en son üretici yazılımı sürümünü seçmeniz gerekiyor.

Güncelleme tamamlandığında DJI Assistant 2’den çıkın veya uzaktan kumandayı yazılımdan ayırın. Uzaktan kumanda da otomatik olarak yeniden başlatılmalıdır.

Mavic 3 Yazılım güncelleme ile ilgili daha fazla bilgi için videoyu izleyin.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x