HABERLERRC ARABALARÜRÜN İNCELEMEYeni Ürün

TRAXXAS Bronco TRX-4 için Pro Gelişmiş Aydınlatma Kiti

1.2kviews
Traxxas TRX-4 1/10 Ford Bronco Scale & Trail Crawler Truck 2021

TRX-4 Bronco’nuzu Şimdiye Kadarki En Gerçekçi RC Aydınlatma Sistemiyle donatın

Traxxas 2021 Ford Bronco, arazi sağlamlığı ve inanılmaz ölçek ayrıntısı için yeni RC standardını belirledi, bu nedenle Bronco’yu en gelişmiş aydınlatma sistemimizle donatmamız uygun. Traxxas Pro Scale® LED aydınlatma sistemi, mümkün olan en gerçekçi yol hareketi için Bronco’nun çok yönlü farlarından ve arka lambalarından tam olarak yararlanır. 2021 Bronco’nun zorlu bir çöl koşusunu ve ardından eski bir maden kuyusunda her türlü arazide hendek atlamasını izleyin. Gündüz veya gece, TRX-4 2021 Ford Bronco‘yu hiçbir şey durduramaz.

 

Traxxas TRX-4 1/10 Ford Bronco Scale Stop Lambaları

2021 BRONCO PRO SCALE® LIGHT SET ÖZELLİKLERİ

• Sağlam, su geçirmez kontrol ve dağıtım modüllerine sahip eksiksiz LED aydınlatma kiti

• Herhangi bir akü voltajında ​​tutarlı ışık için voltaj ayarlı güç

• Uzun/kısa huzme ayarlarına sahip farlar

• Halo gündüz yanan farlar

• Fren lambaları

• Geri vites lambaları

• Otomatik iptalli dönüş sinyalleri

• Tehlike ışıkları

• Traxxas Link Uygulaması ve 6511 Kablosuz Modülü ile özelleştirilebilir (ayrı satılır)

Traxxas Bronco

Yeni Pro Scale® Gelişmiş Aydınlatma Kontrol Sistemi

Mümkün olan en gerçekçi aydınlatma deneyimi için Pro Scale Gelişmiş Aydınlatma Kontrol Sistemini 2021 Ford Bronco’nuza veya herhangi bir TRX-4 veya TRX-6 tırınıza ekleyin. Pro Scale Gelişmiş Aydınlatma Kontrol Sistemi, LED donanımlı TRX serisi kamyonunuza heyecan verici yeni yetenekler ekler ve buton kolaylığı ile aydınlatma kurulumunun kontrolünü size verir. Pro Scale sistemini kurduğunuzda, kamyonunuz her zamankinden daha gerçekçi görünecek ve çalışacaktır.

Pro Scale® Aydınlatma

Traxxas LED aydınlatma, patika üzerinde gerçek gölge peşinde koşan parlaklık ile karanlıktan sonra macera için standardı belirliyor. Şimdi, Traxxas LED aydınlatma, yeni Pro Scale Gelişmiş Aydınlatma Kontrol Sistemi ile daha da gerçekçi. Pro Scale sistemi, uzun ve kısa huzmeli farların kontrolünü size verir; dönüş sinyalleri; fren lambaları; ters ışıklar; ve hatta arazi sürüşünde en üst seviye için tehlike sinyalleri.

 

TAM ÖZELLEŞTİRME

İsteğe bağlı Kablosuz Modül ve Traxxas Link , ışıklarınızı iOS veya Android cihazınızdan istediğiniz şekilde yapılandırmanızı kolaylaştırır. Tek bir dokunuşla ışıkları açıp kapatın, her mod ayarına ışık atayın ve Aydınlatma Güç Modülüne ek LED aksesuarları ekleyin. Kontrol sizde. Karışık görünüyor ama oldukça kolay.

Gelişmiş Aydınlatma Kontrol Sistemi
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x