HABERLER

GoPro İki Mobil Uygulamasını Quik ile Birleştirdi

3.4kviews

 

 GoPro’nun iki mobil uygulaması Quik uygulaması ile devam edecek. Uygulamayı kullanmak için GoPro cihazına sahip olmanız gerekmiyor. Uygulama yalnızca GoPro kullanıcılarına değil daha geniş bir kitleye sunulmakta, aslında Quik uygulamasının stratejisi buydu; kullanıcıların bir GoPro kullanımına gerek duymadan film rulolarından fotoğraf ve videoları bir araya getirmesini sağlamak. Yeni şeyler için ödeme yapmak istemeyen kişiler uygulamayı ücretsiz olarak kullanabiliyor, GoPro’nun Plus abonelik hizmeti (sınırsız bulut depolama, canlı akış işlevi ve kamera değiştirme dahil) için zaten ödeme yapan müşteriler Quik’in özelliklerinden ücretsiz olarak yararlanabilmekte.

Peki nedir bu Quik uygulaması, ne işe yarar, ne tür özelliklere sahiptir gelin hep birlikte inceleyelim.

Uygulama, medya kütüphanelerinin yönetilmesi ve favori anıların yeniden keşfedilmesi gibi özellikler sunuyor. Birçok fotoğraf kütüphanesi yönetme uygulaması, kütüphaneleri düzenliyor ve anılarla özel klipler oluşturuyor. GoPro’nun yaklaşımı ise, kullanıcılar fotoğraf ve videolarını iOS ya da Android’deki paylaşım sayfası üzerinden Quik uygulamasına gönderiyor. Uygulama yüklendikten sonra kullanıcılardan favori fotoğraf ve videolarını düzenli olarak Quik’e aktarmaları bekleniyor. Kullanıcılar burada düzenledikleri içerikleri, kütüphanedeki orijinal fotoğraf veya videonun üzerine kaydedebiliyor. Kullanıcıların Quik’e aktardıkları fotoğraf ve videolar, Mural olarak adlandırılan bölümde gösteriliyor. Fotoğraf ve video eklendikçe bunlar etkinliklere göre organize ediliyor ve özel videolar oluşturuluyor. Uygulamada oluşturulan videoların üzerinde düzenleme yapma imkanı da tanıyor. 

Kolay ve basit arayüzü olan Quik uygulaması ile profesyonel ve yüksek kaliteli videolar oluşturabiliyorsunuz. Videonun çıktısını aldıktan sonra kalitesi hiç bozulmuyor ve videonun herhangi bir yerine reklam koymuyor (reklamlara maruz kalmamak son derece iyi). Sosyal medya üzerinden çalışıyorsanız, eğlenceli içerikler yada fotoğraflar çekiyorsanız ve sık sık çektiklerinizi paylaşıyorsanız, Quik ile hazırlayacağınız eğlenceli, kaliteli  ve reklamsız videolarla herkesin beğenisini toplayabilirsiniz. 

 

 

 
Quik - Fotoğrafları içe aktar
Telefonunuzdan, GoPro’dan veya başka bir kameradan fotoğraf ve videoları içe aktarın.
Sınırsız bulut yedekleme, favori anılarınızı %100 kalitede kaydeder.
 
Quik - Fotoğrafları içe aktar
 
Quik - Otomatik Vurgulama
Otomatik öne çıkan videolar—saniyeler içinde.
Güçlü ancak basit düzenleme araçlarıyla kontrolü elinize alın.
 
Quik - Kontrolü elinize alın - Araçlar
  •  

    Düzenlemeleri müzikle otomatik olarak senkronize edin

  •  

    Düzinelerce filtre arasından seçim yapın

  •  

    Kırp, renklendir, kırp + daha fazlası

  •  

    Bir dokunuşla video hızını değiştirin

 
Quik - Telefonunuzu kullanın - Uzaktan
Telefonunuzu GoPro’nuz için uzaktan kumanda olarak kullanın.
Ayrıca, kolay paylaşım için çekimleri kablosuz olarak telefonunuza aktarın.

Mağazamızı Ziyaret Etmek için TIKLAYINIZ.

 

App Store Bağlantısı: 

https://apps.apple.com/app/apple-store/id561350520?mt=8

Google Play Store Bağlantısı : 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stupeflix.replay

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x