Mavic 2 için En iyi 10 Aksesuar
Mavic 2 için En iyi 10 Aksesuar
DRONEÜRÜN İNCELEME

DJI Mavic 2 için Olmazsa Olmazlardan 10 Aksesuarı İnceledik

1.8kviews

Mavic 2 serisi, DJI’nın en yeni teknik yeniliklerini içeriyor. Hava fotoğrafçılığındaki olanakların sınırlarını zorluyor ve her uçuşu benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Ancak, bu maceraları daha da keyifli hale getirebilecek bazı ekstra araçlar var. Bir drone’yu uçururken sık karşılaşılan sorunlardan kaçınmanıza yardımcı olacak Mavic 2‘niz için bu 10 adet aksesuar bulunmalıdır.

Hepsi Bir arada Kombo: Mavic 2 Fly More Kit

Mavic 2 Fly More Kit‘i almanızı şiddetle tavsiye ederiz. Her bir ürünü tek tek satın almaktan daha düşük bir fiyata beş aksesuar içerir.

2 Batarya

Bu çok fazla açıklama gerektirmiyor. Yeni başlayan veya deneyimli bir pilot olun, çoğu durumda 20 dakikalık uçuş süresi yeterli değildir. Bu yedek pillerle, mükemmel çekimler için çok daha fazla uçuş zamanına sahip olacaksınız.

Başka bir ipucu: Oturumlarınızı önceden planlayın, böylece Mavic 2’niz havada iken zaman kaybetmezsiniz.

Çoklu Batarya Şarj Yuvası

Pilleri şarj etmek için harcadığınız zamanı tek tek durdurun. Birden fazla pili aynı anda şarj etmenizi sağlayan bir aksesuar varsa ne olurdu? Mavic 2 akü şarj yuvası bunu mümkün kılar. Sırayla dört pili açmak için bu aracı kullanın.

Dört pili tamamen şarj etmek için altı saat gereklidir.

Düşük Gürültülü Pervanelerden 2 Çift

Genellikle pervaneler yıpranan ilk şeylerdir. Mevcut düşük gürültülü pervanelerinizin kullanılamaz hale gelmesi durumunda, bazı yedek pervanelerin olması her zaman iyidir. Hasarlı pervaneler yüzünden uçamaya çalışmak sinir bozucu olabilir.

Araç Şarj Cihazı

Mavic 2’nizi birkaç farklı yerde kullanmanız gerekiyorsa, bu aksesuar özellikle kullanışlıdır. Bir sonraki hedefe giderken pilleri şarj edebilir ve bir sonraki kalkışa hazır olabilirsiniz.

Bir aküyü tamamen şarj etmek için araç şarj cihazının 1,5 saat sürmesi gerekir.

Bataryadan Powerbank Adaptörü

DJI GO 4 uygulamasını kullanmak, çok sayıda mobil cihazınızın gücünü tüketir. Bu küçük adaptör sayesinde, mobil cihazınızı Akıllı Uçuş Bataryası ile şarj edebilirsiniz.

Şarjı bitmiş mobil cihazınızın sizi engellemesine izin vermeyin!

Omuz çantası

Mavic 2’nizi ve en önemli aksesuarlarını bu şık ama basit omuz çantasında saklayabilirsiniz. Ek olarak, sevdiğiniz drone’nuzu nakliye sırasında meydana gelen tüm olası hasarlardan korur. Bir diğer önemli nokta ise torbanın gerçekten kullanışlı olmasını sağlayan kompakt boyutudur.

Diğer Olması Gereken Aksesuarlar:

Fly More Kit’in yanı sıra Mavic 2 uçuş deneyiminizi daha da özel hale getirebilecek başka aksesuarlar da var.

Mikro SD kart
Sadece Mavic 2’nizin takılı bir mikro SD Kart olmadan havada olduğunu hayal edin. Mükemmel bir açı ile mükemmel bir sahne. Ancak, mükemmel çekimi yakalamak için düğmeye bastığınızda, uygulama, drone’nuzun dahili depolama alanının sınırına ulaştığını bildirir. Düzenleyiciye girip hangi fotoğrafın veya videonun silineceğini düşünürseniz büyük olasılıkla çoktan çekmiş olabilirsiniz. Bu tür durumlardan kaçınmak için uçağınıza bir mikro SD kart takmayı unutmayın.

Pervane Muhafızları

Bu korumalar pervane hasarını önlemez. Ayrıca bu hızlı dönen bıçaklara çok yakın olan insanları ve nesneleri koruyorlar. Pervaneler çok zararlı görünmese de, eğirme sırasında bazı ciddi hasara neden olabilirler.

ND Filtre Seti

Güçlü güneş ışığına sahip ortamlarda çekim yaparken, aşırı parlak görüntülerden kaçınmak için ND filtreleri kullanın. Mavic 2 Pro ve Mavic 2 Zoom için iki farklı set hazırlandı. Her iki set de ışığı 2/3/4 durak azaltan ND4, ND8 ve ND16 filtrelerini içerir.

Daha fazla görüntü netliği sağlamak için şimdi kendi ND filtrelerinizi alın.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x