Bilinmesi GerekenlerDJIDRONEHABERLERYeni Ürün

Yeni Autel Evo II, Mavic 2 Pro’yu Geçecek Mi ?

2.3kviews

Autel Robotics, 2020 Tüketici Elektroniği Fuarında (CES) en yeni drone olan Autel Evo II’nin ayrıntılarını açıkladı .

Autel Evo II şu anda açıklanacak fiyatlandırma ile üretimde. Ancak, yeni drone ve üstün özelliklerine zaten iyi bir şekilde baktık. Kamera drone, 2018’de piyasaya sürülen orijinal Evo ile karşılaştırıldığında önemli ölçüde gelişti. Evo II muhtemelen Mavic 2 Pro’yu önde gelen tüketici  uçağı olarak geçebilir mi?

Bu makalede, orijinal Evo, Evo II ve DJI’nın Mavic 2 Pro’yu yan yana karşılaştırmalar yapacağız.

KARŞILAŞTIMA AUTEL EVO VS. AUTEL EVO II

Evo II’niniki yıl önce piyasaya sürülen orijinal Evo’ya karşı nasıl gelişim gösterdiğini görelim .

 

Kamera

Uçuş Süresi

Ağırlık

Max. Hız

Mesafe

Evo

4K, 12 MP 30 dk 1,90 lbs 44,7 mil / sa. 6 km

Evo II

8K, 48 MP 40 dk 2,48 lbs 45 mil / sa 8,9 km

Evo II, daha yetenekli bir drone, daha uzun uçuş süresi ve daha uzun menzil dahil olmak üzere birçok açıdan gelişti. Autel Robotics, şimdi daha hızlı uçabilmeniz için Evo II’yi tasarladı.

Geliştirilmiş menzil, uzun mesafelerde elektrik hattı muayeneleri gibi doğrusal incelemeler yapan ticari drone pilotları için idealdir . Ek olarak, Evo II birden fazla yük seçeneğiyle sunulacak. Evo II Dual, 8k Flir Boson sensörlü bir termal kameraya sahip olacak ve bu da onu ilk müdahale ekipleri, yükleniciler ve işletme sahipleri için gerçek bir işgücü yapacak.

Operatörler, 8GB dahili depolama ve 256GB’a kadar SD kartları kabul etme yeteneği ile daha da fazlasını başarabilir. Orijinal Evo ve DJI Mavic 2 Pro yalnızca 128 GB SD kartlarla uyumludur. Bir sonraki bölümde DJI Mavic 2 Pro’nun yanındaki Evo II’ye daha yakından bakalım.

KARŞILAŞTIRMA: AUTEL EVO II VS. DJI MAVİC 2 PRO

İşte Autel Evo II ve DJI Mavic 2 Pro’nun yan yana karşılaştırması :

Evo II’nin önde gelen tüketici dronu olarak Mavic 2 Pro’yu geçip geçmeyeceği büyük ölçüde fiyat noktasına bağlı olacaktır. Evo II, Mavic 2 Pro’yu bazı kilit alanlarda geride bırakıyor, ancak bu iyileştirmeler, fiyat doğru olmadıkça geleneksel DJI müşterilerini değiştirmek için yeterli olmayabilir.

DJI’nin serisine benzeyen Autel Evo II dizisi, Mavic 2 Pro , Mavic 2 Zoom ve Mavic 2 Enterprise / Enterprise Dual‘i içeren en yeni Mavic serisine çok benziyor . Her varyant, farklı kullanımlar için biraz farklı bir sorumluluk üstlenmiş.

Autel Evo

 

Autel Evo II üç farklı iterasyonda sunulacak:

  • Evo II – ½ CMOS, 8K, 48 MP
  • Evo II Pro – Ayarlanabilir Diyaframlı 1 ”CMOS, 4K, 20 MP f / 2.8 – f / 11
  • Evo II Dual – ½ CMOS + Flir LWR 8K termal kamera

Mavic 2 Zoom gibi, Evo II Pro da 4x kayıpsız kamera içi zoom sunar. Ayarlanabilir diyafram, operatörün bir sahnedeki alan derinliğini kontrol etmesini ve dinamik fotoğrafçılık için kameraya giren ışık miktarını kontrol etmesini sağlar.

Autel ayrıca Evo II’nin engellerden kaçınmayı DJI ile daha rekabetçi olacak şekilde yükseltti. 12 bilgisayar görüş sensörü, 2 sonar sensörü ve 2 LED iniş lambasından bahsediyoruz.

Fiyatlandırma ve resmi lansman tarihleri ​​açıklanacaktır. Üreticiden daha fazla bilgi aldıktan sonra bir güncelleme yapacağız. DJI dan geçişi mümkün kılabilmek için Autel yeni ticaret-programı , eski DJI, Parrot, Yuneec veya Autel drone  yeni Evo II doğrultusunda mali anlamda sizlere imkan vereceğini düşünüyoruz .

Evo II ve çekebileceği çekimlere daha yakından bakmak için aşağıdaki videoyu izleyin. Evo II hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x