HABERLER

Autel’in Yeni Takas Programı, Eski Dronu Getir Yenisi Götür !

2kviews

Popüler EVO kamera Drone üreticisi olan Autel Robotics, türünün ilk örneği olan bir alım-satım programını başlattı. Takas programlarına sahip çoğu şirket, yalnızca kendi markalarından model kabul eder, ancak Autel’in programı, markalar arasında ekipman alışverişinde bulunmanıza veya yükseltmenize olanak tanıyan bir takas programı geliştirdi. Eski bir DJI, Parrot, Yuneec veya Autel dronundan yeni bir Autel EVO‘ya kredi olarak takas yapabilirsiniz.

 

YENİ BİR EVO İÇİN MAVİC, ANAFI VEYA TYPHOON’UNUZU TAKAS EDİN

İşte Autel takas programı için şu anda kabul edilen modellerin bir listesi:

DJI

Spark
Mavic Air 
Mavic Pro 
Mavic Pro Platinum 
Mavic 2 Pro 
Mavic 2 Zoom 
Phantom 3 
Pantom 4 
Pantom 4 Pro

Parrot

ANAFİ 
ANAFI Pro
Bebop 
Bebop 2

YUNEEC

Typhoon 4k
Typhoon H

 

AUTEL ROBOTİK

X-STAR 
X-STAR PREMIUM

Geçiş yapmaya hazırsanız, burada Autel takas programı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz .

NEDEN BİR EVO’YA GEÇİN?

EVO ilk çıktığında , quadcopter‘in DJI’nin Mavic Pro ile rekabet edebilecek şekilde tasarlandığı belliydi. Her ikisi de katlanabilir tasarım, 4K kamera ve benzeri fiyat noktalarına sahipti. Bu yeni takas programı ile Autel, daha önce Mavic Pro‘yu satın alan DJI müşterilerini kazanmayı umut ediyor olabilir.
Geçiş yapma nedenleri listesinde, Autel, kullanıcıların DJI ile olan gizlilik endişelerinin bir kısmına itiraz ediyor:

“Yabancı bir ülkeye geri göndermek için görüntü, uçuş kaydı, kişisel bilgi vb. Çekmiyoruz.Paylaşdıklarınız seçiminiz ve yüklediğiniz herhangi bir şey Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bir sunucuda kalıyor ”dedi.

ABD merkezli bir şirket olmasının yanı sıra Autel, EVO’ya geçmek için başka ikna edici nedenler de sunuyor. Şu anda piyasada 4k60’da 60 fps’de H.265 veya H.264’te video yakalayan tek katlanır, kompakt dron. Bu, EVO kullanıcılarının diğer dronlarda mümkün olmayan yavaş çekimde yüksek enerji hareketi yakalamasını sağlar. Kosta Rika’nın batı sahil şeridinde çekilen bu 4K videoda bir EVO ile elde edilebilecek görüntü kalitesi hakkında bir fikir edinebilirsiniz.



EVO ayrıca pilot olarak sizi nereye ve ne zaman uçacakları konusunda doğru ve güvenli kararlar almanız için bilgilendiren hava sahası navigasyon araçları ile birlikte gelir. Ama seni asla dronunu kullanmaktan alıkoyamazlar. Aynı firmware ile gider. Autel Robotics, cevapsız bir bilgi güncellemesi nedeniyle sizi asla durdurmaz. Bildirimi kaldırın ve güncellemeyi gerçekleştirmeniz için uygun bir zaman seçin.

ESKİ DRONUNUZDA TİCARET YAPMANIN UYGUN YOLLARI

Bu program, ekipman değişimi ve yükseltme için uygun bir yol sunarak değeri eski teknolojiye geri döndürür. Artık çevrimiçi satış yapmamak ya da pazarlıkçılar ve karanlık otoparklarla uğraşmak yok.

Autel takas programı uygun, hızlı ve basit olacak şekilde tasarlanmıştır. Eski ünitenizi çevrimiçi olarak mı yoksa yerel katılımcı bayinizde mi satmayı tercih ettiğiniz önemli değildir. Basit ve standartlaştırılmış bir derecelendirme ölçeği, takas işleminizi hızlı bir şekilde değerlendirir ve sizi mümkün olan en hızlı şekilde geri döndürür.
Yeni bir EVO’yu ele geçirmek için Autel’in yeni takas programından faydalanacak mısınız? Artık karar sizin ..

 

 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x