HABERLERÜRÜN İNCELEME

Katlanabilir Osmo Mobile 3 ile Sinematik Kalitede Yaşamın Unutulmaz Anlarını Yakalayın

1.2kviews

Gelişmiş, basit, yeni tasarım ve özellikler çekici içeriği eğlenceli kılar…

 Yaratıcı kamera teknolojisinde dünyanın lideri olan DJI geçtiğimiz günlerde ünlü Osmo serisine en son eklenen, portatif, katlanabilir mobil telefon sabitleyici Osmo Mobile 3’ü duyurmuştu.. Hem hava hem de zemin amaçları için sınıfında lider cihazlar yaratma geleneğine dayanan Osmo Mobile 3, DJI’nin düşünceli bir tasarıma sahip teknolojisinin bir sonucudur. Bugüne kadarki en seyahat dostu Osmo Mobile, Osmo Mobile 3 hayatın tüm maceraları için ideal ve hafif bir arkadaştır. Kullanıcılar, DJI Mimo uygulamasının en son sürümüne programlanmış akıllı özellikleri kullanarak ultra sabit video görüntüleri ve benzersiz içerikleri yakalayabilir. Sezgisel tasarım, Osmo Mobile 3 ile işlevselliği karşılar ve basitleştirilmiş çalışma ve ayarlamalar sunar.

Kıdemli Ürün Müdürü Paul Pan, “Osmo Mobile 3’ü tasarlamaya başladığımızda, en yeni DJI teknolojisini kullanan taşınabilir ancak sezgisel bir ürün oluşturmak amacıyla tekrar çizim tahtasına gittik” dedi. “DJI’nin bu yeni harikasını  katlanır bir tasarımla tanıtmaktan heyecan duyuyoruz ve müşterilerimize cep telefonları ile yeni içerik kaydetme yollarını hayal etmelerini umuyoruz” dedi.

Gündelik Sabitleyici

Portatif, katlanabilir tasarımı sayesinde Osmo Mobile 3 ile her zaman yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar çekmeye hazır olun. Yeni Osmo Mobile 3’ü alan kapma endişesi olmadan kolayca alın ve paketleyin. Bu ultra kompakt cep telefonu sabitleyici, hareket halindeyken zahmetsiz taşımayı sağlamak için Osmo Mobile konseptini tamamen yeni bir tasarım ve kilitleme mekanizmalarıyla yeniden düzenler. Bir cep telefonunun hızlı bir şekilde açılıp takılabilmesi ve 15 saatlik pil ile, kullanıcıların hayatın en unutulmaz anlarını asla kaçırmayacaklarından emin olabilirler.

Form Fonksiyonu İzler

Osmo Mobile 3 sadece katlanabilir değil; Yeni tasarım, çalışmayı son derece verimli kılar ve tek elle yönetilebilen hayati kontrollere sahiptir. Tutamağın üzerindeki kullanışlı düğmeler sayesinde, kullanıcılar gimbalın hareketini kontrol edebilir ve kullanışlı özelliklere kolaylıkla erişebilir. Hızlı Rulo, mobil cihazı çıkarmanıza gerek kalmadan Mod (M) düğmesine iki kez basarak yönü dikeyden yataya döndürür. Yeniden tasarlanan form artık şarjı ve ses bağlantı noktalarını engellemez, bu da cihazı şarj etmek veya harici mikrofon kullanmak için kolay bağlantı sağlıyor. Tetik, yönelimi kilitleyerek, özçekimler için gimbal’ı döndürerek ve hatta bir özneyi takip ederken yeniden merkezleyerek gimbalın manevralarına yardımcı olur. ActiveTrack’i kullanarak, kullanıcılar tetikleyiciye bir kez dokunabilir ve Osmo Mobile 3, nesneyi çerçevede merkezde tutarken izlemeye başlar. Mobil cihazın ekranına dokunmaya gerek kalmadan, dengeleyicinin yanındaki özel zoom sürgüsüyle yakınlaştırın ve uzaklaştırın, içerik yakalamanın daha az karmaşık olmasını sağlayın. Ek olarak, kullanıcılar kişisel tercihlere göre yakınlaştırma hızını özelleştirme seçeneğine de sahiptir.

Etkilemek için Oluştur

  • Osmo Mobile 3, gelişmiş DJI Mimo uygulamasını kullanıyor ve eğlenceli ve yaratıcı önceden programlanmış modlar sunuyor. Bluetooth 5.0 ile cihaza bağlanın ve aşağıdaki özelliklerden yararlanın
  • Öykü Modu: Bir dizi önceden ayarlanmış müzik, video geçişi ve filtre ile videonuza yaratıcı düzenleme getirin. 13 eğlenceli şablondan birini seçin; Mimo kamera hareketini sizin için halledecektir. Çekimden sonra, Mimo otomatik olarak paylaşılmaya hazır, profesyonelce düzenlenmiş kendi kısa videonuzu oluşturur.
  • Hareket Kontrolü: Herhangi bir tuşa basmadan kolayca bir selfie çekin. Hareket Kontrolü etkinleştirildiğinde, bir “barış işareti” gösterin ya da avucunuzu kaldırın ve Osmo Mobile 3 bir fotoğraf zamanlayıcı geri sayımına başlayacaktır.
  • Spor Modu: DJI Ronin serisinin kullanışlı özelliklerine benzer şekilde, Spor modu, hızlı hareket eden sahneleri çekerken cihazın yanıt hızını artırır.
  • ActiveTrack 3.0: DJI’nin görüntü tanıma ve derin öğrenme algoritmaları, Osmo Mobile 3’ün seçtiğiniz konuları tanımasını ve izlemesini sağlar; aile anlarını tek dokunuşla kolayca yakalamak için mükemmeldir.
  • TimeLapse & MotionLapse: Dakikaları saniyelere dönüştürmek istiyorsanız, Timelapse dünyanın etrafında daha hızlı hareket eden etkisiyle benzersiz içerik yakalamak için mükemmeldir, Motionlapse ise dinamik hareket unsurunu Timelapse’ınıza dinamik bir şekilde ekler. taşımak için kamera.
  • HyperLapse: Çekici görselleri Timelapse’tan alın ve Osmo Mobile 3’ü elinizle yanınıza alarak hareket ekleyin. Ek olarak, HyperLapse yalnızca gerçek zamanlı Elektronik Görüntü Sabitleme’yi (EIS) değil, ActiveTrack 3.0’ı da destekler.
  • Panorama: Panorama modu ile daha geniş bir perspektif elde edin. Kullanıcılar 3 × 3 ve 180 ° panorama modları arasında seçim yapabilir.
  • Yavaş Hareket: 4x veya 8x Yavaş Hareket ile çevrenizdeki dünyayı yavaşlatın.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x