HABERLER

Osmo Mobile 3: Kutu İçeriği ve Öne Çıkanlar

955views

Yeni bir katlanabilir tasarıma, ActiveTrack 3.0 ve Gesture Control’e sahip olan Osmo Mobile 3, içerik yaratıcıları için sahip olunması gereken bir el cihazıdır.

Osmo Mobile 3 geldi, içerik yaratıcılarına büyük bir el gimbal sabitleme dilimi sunuyor. Bu yalın dengeleyicinin kutusunu açarken ve eldeki teknolojiyi keşfederken bize katılın.

Osmo Mobile 3 İçin Kutu Açılımı

İçindekiler

Kutunun içinde (Combo) aşağıdaki öğeler bulunur:

Özellikler ve Önemli Noktalar


Katlanabilir Gimbal

Sadece 405 g’lık yeni bir katlanabilir tasarımla Osmo Mobile 3’ü her yere götürebilirsiniz. Hafif tasarım ve kaymaz tutuş, gün boyunca içeriği değiştirmenize ve çekmenize yardımcı olur.

Stabilize Filmler

3 eksenli stabilize gimbal, istenmeyen kamera hareketlerini ortadan kaldırmak için yumuşak, gerçek zamanlı tepkiler sağlayan fırçasız motorlara sahiptir.

Tek Elle Kontrol

Erişilebilir fonksiyonlara sahip akıllı bir tasarım sayesinde Osmo Mobile 3, tek elle kontrol için tasarlanmıştır ve size anında çekim yapma ve keyfini çıkarma özgürlüğü verir.

Active Track 3.0

ActiveTrack 3.0 teknolojisi, istikrarlı izleme sağlamak için gelişmiş bilgisayar görüş algoritmaları içeren Osmo Mobile 3’e dahil edilmiştir. Kullanıcılar çerçevenin ortasındaki bir nesneyi otomatik olarak izlemek için Osmo Mobile 3 üzerindeki tetik düğmesine basabilir.

Hareket Kontrolü

Vlogging’den grup fotoğraflarına kadar bu kullanışlı özellik, kaydetmeye başlamanızı veya basit hareketlerle selfie çekmenizi sağlar.

Yaratıcı Çekim Modları

Hikayen ne olursa olsun, maceranın neresinde olursa ol, Osmo Mobile 3 heyecanlı çekim modalarıyla yaratıcı anlarına ilham verecek.

Dolly Zum

En sevdiğiniz film sahnelerini yeniden yaratın ve Dolly Zoom efekti ile çekimlerinize sinematik bir dokunuş ekleyin.

Panaroma

3 × 3 panoramalarla sahnenin çarpıcı görüntülerini çekin.

Ağır Çekim

Bu özellik her büyüleyici ayrıntıyı yakalamanıza yardımcı olur.

Hızlandırma

Çekimlerinize yaratıcı geçişler eklemek için mükemmel olan Timelapse, zamanınızı ve hareketlerinizi çarpıcı çekimlerde yoğunlaştırmanıza yardımcı olur.

Hyperlapse

3 eksenli dengeleme ile desteklenen Hyperlapse özelliği, karmaşık kamera hareketleri oluşturmanıza ve etkileyici kamera açısı değişiklikleriyle izleyicinizi etkilemenize olanak tanır.

Spor Modu

Heyecan verici kayak pistlerinden yerel futbol ligi aksiyonunuza kadar Sport modu, hızlı aksiyonları kolaylıkla yakalamanıza yardımcı olur.

Kullanım Kolaylığı

Bu yeni fonksiyon, kullanıcıların yatay ve dikey yönleri arasında otomatik olarak geçiş yapmasını sağlar. Akıllı telefonunuzun yönünü değiştirmek için M düğmesine iki kez basın veya ön ve arka kamera arasında geçiş yapmak için üç kez basın.

Geliştirilmiş Kullanıcı Kontrolü

Osmo Mobile 3’teki bir başka yararlı gelişme, gelişmiş kullanıcı kontrollerinin tanıtılmasıdır. Artık sadece akıllı telefonunuzun dokunmatik ekranını kullanarak yalpalamayı ve modları kontrol etmeniz gerekmiyor. Artık, görüntü oynatımından Hızlı Menüye erişime kadar her şey cihazdaki tümleşik düğmeler kullanılarak sağlanabilir.

DJI Mimo

Öğreticiler, akıllı modlar ve kullanışlı şablonlar içeren DJI Mimo uygulaması, Osmo Mobile 3 maceranızı bir adım daha ileri götürmek için mükemmel bir araçtır.

Hikaye Modu

Canlı bir şehirde mi okuyorsanız ya da en son maceranızda doğal mucizeler yakalarsanız, tüm özel anlarınızı Hikaye modu ile yaratın ve paylaşın.

Tek Dokunuş Şablonları

Birkaç saniye içinde seçebileceğiniz birden fazla şablonla çekimlerinize yalnızca birkaç saniye içinde dinamik efektler ekleyin. Kullanıcılar ayrıca çeşitli müzik şablonları arasından seçim yapabilir, kendi şablonlarını alabilir ve içeriklerine çeşitli yaratıcı geçiş efektleri uygulayabilir.

Katlanabilir Akıllı Telefon Gimbali

Osmo Mobile 3, akıllı telefon kameramanları, ajandalar ve hareket halindeyken içerik çekmek isteyen herkes için katlanabilir ve taşınabilir bir kurulum sunar. Bu mükemmel el tipi gimbal stabilizatörü artık DJI Online Store’da. Peki ne bekliyorsun? Şimdi sizinkini alın ve dünyanızı dönüştürün!


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x