PowerEgg
Bilinmesi GerekenlerDRONEGimbalHABERLERKameralarKarşılaştırmaYeni Ürün

PowerEgg X İlk Bakış ve İzlenimler

735views

Sonunda bir takım gecikmelerle birlikte gelen PowerEgg X , öngörülemeyen durumlar ile bugüne kadar gelen gelişmiş bir 3ü1 arada drone-kamera gibi görünüyor. PowerEgg X, kolları çıkarıp taşınabilir bir AI kameraya dönüştürebilen benzersiz bir drone .

PowerVision, su geçirmez gövdenin ve drone’nun suya inmesine izin veren su geçirmez pedlerin ek faydasıyla test etmemiz ve kullanmamız için su geçirmez demet üzerinden gönderdi .

İlk dikkate değer yorum, drone etrafındaki ambalajın, DJI Phantom 4 serisinin ambalajına benzer yüksek kaliteli sert köpük olmasıdır PowerEgg. Drone ve temel modele dahil olan tüm parçalar taşıma çantasının içinde paketlenmiştir.

Şimdi, aksesuarların üzerine ve kolları dahil. PowerEgg X’in aksesuarları yüksek kaliteli plastikten üretilmiştir ve güçlü konektörler kullanır. Özellikle, gimbal kapağın içinde, astarın kaplamayla temas ettiği küçük bir kauçuk parçası vardır. Drone kolları aynı plastiği kullanır ve açıldığında ve kapatıldığında güçlü bir çırpıda bulunur. Pervaneler otomatik olarak açılır ancak çabuk açılan montaj yerine iki vidayla tutturulur.

PowerEgg X Kalitesi

PowerEgg X, alt takım, serbest bırakma düğmeleri, pil ve pil bölmesi de dahil olmak üzere çeşitli elemanlar için kullanılan mat bir plastikle parlak bir plastik içine yerleştirilmiştir.

Ürünü bu aşamada tam olarak kullanamıyoruz, bir mobil cihaza bağlanma sorunları nedeniyle PowerVision’dan bir yanıt bekliyoruz. Drone, öne bakan görüş sensörleri , aşağı bakan görüş sensörleri ve bir ultrasonik sensör ile donatılmıştır. Drone’nun arka durum ışığı, öne bakan iki kırmızı yönlendirme ışığı ve üstteki pil göstergesi vardır.

Şimdiye kadar, PowerEgg X ile imalat kalitesi son birkaç saat geçirdikten neredeyse eşit düzeyde, DJI kadar etkileyici . Kollar için bağlantı yöntemi sağlam gibi görünüyor, zaman sadece bağlantı yönteminin yıpranacağını söyleyecektir. Ürünün tasarımında dikkate değer miktarda düşünülmüştür. Örneğin, el aparatı pil kapağı için serbest bırakma düğmelerinden birini kapsar. PowerVision bunu fark etti ve orijinal düğmeye basmak için el aparatına bir düğme ekledi.

Çok yakında çıkacak olan PowerVision PowerEgg X hakkındaki incelememize dikkat alın. Ayrıca su yalıtım aksesuarlarına da göz atacağız ve su üstünde ve çevresinde kullandığımız zaman kayıt yapacağımızdan emin olacağız. Yanıtlamak istediğiniz herhangi bir sorunuz varsa bize bildirin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x