Hubsan Zino Pro
BataryalarDRONEHABERLERHubsanÜRÜN KULLANIMI VE BAKIMIYeni Ürün

Hubsan Zino Pro İnceleme

1.5kviews

Hubsan Zino Pro aldığınızda, drone ve aksesuarları küçük bir kompakt kutuda paketlenmiştir.

Drone ve aksesuarlarını masanın üzerine yerleştiriyorsunuz. Bir şey öne çıkıyor – drone pillerinizi aracınızın çakmağıyla şarj etmek için bir kablo. Bu gerçekten düşünceli bir ektir. Bir yolculuğa çıkıyorsanız ve yolda birkaç saat geçirecekseniz, drone pillerinizi şarj etmek için zamanı kullanabilirsiniz.

Drone, iki yüksek kapasiteli pil, fırçasız motorlar ve şimdiye kadar gördüğünüz en uzun uçuş mesafelerinden biri ile birlikte geliyor. Tabii ki, önümüzdeki bölümlerde onlara daha ayrıntılı bakacağız.

Daha önce gözden geçirdiğimiz Hubsan H117S Zino uçağı var. 4K kamerası da var, ancak bu benzerliklerin bittiği yer. Zino Pro’nun bazı geliştirilmiş özellikleri var. Aynı zamanda biraz daha ağır geliyor ve reklamı yapılan 4KM uçuş aralığı da dahil olmak üzere daha fazlasını sunuyor.

Bu drone’nun olağanüstü fiziksel özelliklerine, tasarımına, inşa kalitesine ve çok daha fazlasına bakalım.

Hubsan Zino Pro

 

Hubsan Zino Pro Özellikleri ve Teknik Detaylar

İstikrarlı insansız hava araçlarına baktığımızda Hubsan, tüketici insansız hava araçlarındaki detaylarla gerçekten ilgileniyor. Renk, uçuş performansı, dayanıklılık ve kamera kalitesinden Zino Pro, deneyimli kullanıcılar için bile iyi bir drone.

Tasarım, üretim kalitesi ve dayanıklılık

Ağırlık: Zino Pro 720g ağırlığındadır. Bu ilk Zino’dan 20g daha ağır. Bu nedenle, Amerika Birleşik Devletleri’nde uçmadan önce FAA’ya kaydettirmelisiniz. Bunu yapmak için en az 13 yaşında olmalısınız. 0,55 pound’dan daha ağır olan herhangi bir drone kaydedilmelidir.

Motorlar: Fırçasız ve oldukça güçlüler. Bu drone fırçasız motorlar kullanıyor. Aşırı ısınmazlar, düşük güç tüketirler, böylece pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlarlar ve daha iyi bir performans verirler. Onlar düşük gürültü seviyesi, drone arka bahçesinde uçmak istediğinizde hafta sonları için gerçekten iyi bir şey var.

Katlanabilirlik : Sağlanan kompakt taşıma çantasına kolayca sığabilecek küçük ve kompakt bir şekil ve boyuta katlanabilir. Bıçaklar da katlanabilir, bu nedenle drone katladığınızda bunları çıkarmanıza gerek yoktur. Bir sonraki uçuş zamanına gel, sadece aç ve Zino Pro’nuzu uçur.

Boyut: Bir dronun büyüklüğü çok önemlidir. Sonuçta, büyük bir badass drone fiyatı için mini bir drone istemiyorsunuz. Bu, açıldığında 12 x 10 x 3,5 inç ölçer. Ne büyük ne de küçük. Katlandığında, taşıması çok kolaydır, çünkü avucunuzdan sadece biraz daha büyüktür.

Dayanıklılık: Drone’nun dış kasası zordur. Hassas iç kısımları, çarpması durumunda şok ve darbelere karşı korur. Son işlem güzel bir mat grimsi / siyahımsı renktir. Uzun ince gövdesi, drone’yu elinizle tutmayı kolaylaştırır. Zino Pro ayrıca güvenli fonksiyonlarla donatılmıştır, bu nedenle maksimum uçuş mesafesine uçsanız bile kaybetmek zordur.

Piller ve uçuş süresi

Drone ile iki pil alacaksınız. 11.4V 3000mAh kapasiteli pil, 23 dakikalık bir uçuş süresi sunacaktır – reklamı yapılan süre. İki pil ile, 40 dakikadan fazla uçuş süresi elde edebilirsiniz.

Uzun bir uçuş deneyimi için ek pil sipariş edip edemeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Bunlar akıllı pillerdir, bu nedenle kalan şarj miktarını görebilirsiniz. Pillerin kullanımı da oldukça güvenlidir ve takılması kolaydır.

Bir pilin şarj süresi 180 dakikadır.

Kamera

4K video ve 4K fotoğraflar çok iyi bir anlaşma gibi geliyor ve gerçekten de öyle. Bu aynı zamanda kameranın özel tasarımı ile birleştirilmiştir. Örneğin, lens çıkarılabilir, yani lens filtreleri ekleyebilirsiniz. Daha gelişmiş bir video ve fotoğraf çekimi deneyimi için filtrelerle birlikte gelir.

Saniyede 30 karede yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilirsiniz. Saniyedeki kare sayısı, bir saniyede art arda çekebileceğiniz yüksek çözünürlüklü fotoğraf sayısıdır.

3 eksenli gimbal ile, drone sallansa bile kamera sabit kalır. Kamera rüzgarda uçarken fotoğraf ve video çekerken bile net, canlı ve distorsiyonsuz olacaklar. Böyle bir gimbale sahip olmanın yararı, drone eğildiğinde bile kameranın yatay bir yönelime sahip olmasıdır. Bu nedenle, çekimleriniz her zaman doğru yönlendirilecektir.

Panoramik bir deneyim oluşturmak için lensin dönüş açısını ve hızını da ayarlayabilirsiniz. Dönüş hızını saniyede 2 ila 30 derece olarak ayarlayabilirsiniz ve dönüş açısı oldukça iyi bir doğrulukla 90 ila 360 derece arasında olabilir.

Uzaktan kumanda

Bir bakışta, Hubsan Zino Pro uzaktan kumanda ile çok fazla bir şey yok gibi görünüyor, ancak görünüm aldatıcı olabilir. Aslında, bu uzaktan kumandanın ilk Zino’dan çok daha iyi olduğunu tespit ettik.

Kolayca dönen sağlam, güvenilir oyun çubuklarına / gimballere sahiptir. Uçağı kontrol ederken size rehberlik edecek girintili noktalar da vardır. Örneğin, ileri, sol, sağ ve hatta geri uçuş için girintili bir nokta vardır.

Uzaktan kumandanın birinci şahıs görünümü için bir akıllı telefon tutucusu da vardır. Ayrıca 6,3 inç olan tabletleri de tutabilir.

Bu kontrolör için en göze çarpan özellik, maksimum 4KM uçuş aralığında bile drone’ya bağlı kalma yeteneğidir. Bu, drone ve uzaktan kumanda arasındaki sinyal bağlantısının çok güçlü olduğu anlamına gelir.

Uçuş özellikleri ve performansı

Burada kayda değer birçok şey var. Hız, GPS konumlandırma mesafesi, Hubsan hayal gücüne çok az kaldı.

İşte en dikkate değer şeyler:

GPS ve GLONASS – Bu özellik sayesinde, görüş alanınızdan uçarken bile drone’ya her zaman bağlı kalacaksınız.

Hız – Usain Bolt’tan biraz daha yavaştır, çünkü Bolt 10.3m / s yapabilirken 9m / s verebilir.

Otomatik Eve Dönüş – Pil boşalırsa veya sinyal kesilirse drone kaybetme konusunda endişelenmeyin. Akü yüzde 20’ye kadar tüketildiğinde, drone dönüyor ve eve dönüyor.

Başsız Mod – Drone’nun istediğiniz şekilde uçmasını sağlayabildiğinizde neden burnun nereye baktığından endişe ediyorsunuz? Başsız Modu devrede iken, drone’nun görüş alanınız dışında olsa bile yönü konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Geçiş Noktası Modu – Drone’nun başlattığınızda geçmesini istediğiniz yerleri tam olarak belirleyebilirsiniz. Uygulamada, fotoğraf ve video çekimlerinizde görmek istediğiniz güzel manzaraya sahip yerleri seçin.

Uçuş Modları – İki uçuş modu alacaksınız. Bunlardan biri, Hubsan Zino Pro’nun tek bir düz çizgide uçtuğu Line Fly Modudur. Tamamen yatay uçuşla en iyi video görüntüsünü yakalamaya odaklanabilirsiniz.

Ayrıca Orbit Mode’u da deneyeceksiniz. Bu modda, dronun etrafında uçacağı bir nesne seçersiniz. Görüntüleri yakalayabilmeniz için uçuş hızını yavaşlatabilirsiniz.

Hubsan Zino Pro

 

Vizyon Yardımcı İniş – Drone eve döndüğünde, 10 metre yükseklikte havada süzülecek ve apronu doğru bir şekilde inebilmesi için arayacaktır. Birkaç kez, işareti bir metre kadar özleyebilir ama asıl nokta … evde olacak!

Düşük pil arızası güvenliği – Bunun otomatik eve dönüş işlevinden ne kadar farklı olduğunu merak edebilirsiniz. Ancak, eğer drone eve geri dönemezse (fırlatıldığı yer), bulunduğu yere güvenli bir şekilde inecektir. Bu kilitlenmeyi önler.

Hubsan Zino Pro

 

Hubsan Zino Pro Artıları

  • Dayanıklılık için mükemmel yapı kalitesi
  • Çekimlerinizin depolanması için TF kartlarını destekler
  • İyi uçuş hızı ve mesafesi
  • İnanılmaz kamera kalitesi – profesyonel çekim yapmak için yeterince iyi
  • Bu uzun yolculuklar için bir araç şarj cihazı ile birlikte gelir
  • Daha iyi video ve fotoğraf kalitesi için kamera lens filtreleri ile ayarlanabilir
  • Eve otomatik dönüş ve güvenli dönüş gibi güvenlik özellikleri
  • Güzel uzaktan kumanda
  • Sabit kamera her zaman yatay konumda kalır

Hubsan Zino Pro Eksileri

  • Drone’nun gerçekten 4km uçuş mesafesi yapıp yapamayacağını doğrulamak zor.

Hubsan Zino Pro yu Kimler Satın Almalı?

İnanılmaz performansa sahip yüksek kaliteli bir drone’yu seviyorsanız ve çok uygun bir şekilde satıyorsanız, Hubsan Zino Pro  edinin. Birçok otomatik işlevi vardır ve kontrollerde yeni başlayanlar için bile, arıza güvenli fonksiyonları nedeniyle çökmesi oldukça zordur. Bu çok güvenilir bir drone ve para için iyi bir değer veriyor. Dikkatli bir şekilde, drone uzun yıllar sürebilir.

Sonuç ve öneri

Bu birinci sınıf bir drone. Fiyat da çok kötü değil. Burada elde edeceğiniz en seçkin özellikler arasında, drone eğimli olsa bile, her zaman yatay olarak hizalanan sabit kamera yer alıyor. GPS eve dönüyor, güvenli iniş ve diğer işlevler bu drone’yu iyi bir yatırım yapıyor. Uçağı uçurmadan önce kullanım kılavuzunu okuyun. YouTube’da nasıl uçulacağına ilişkin birkaç video da izleyebilirsiniz. Bu şekilde, onu uçuşa götürdüğünüz zaman, bu drone’yu nasıl uçuracağınız hakkında oldukça iyi bir fikriniz olacak. Açık bir alanda uçun, böylece ne kadar ileri gidebileceğini görebilirsiniz. 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x