EĞİTİMLERÜRÜN KULLANIMI VE BAKIMI

DJI Osmo’nun Z-Axis’i Nedir, Nasıl Kullanılır?

2.9kviews

DJI Osmo Part 47 Z-Axis’i tanıyalım.

DJI Osmo+ ile kullanıma sunulan çekimlerinizde daha yumuşak geçişler ve stabil görüntü almanıza yardımcı olacak Z-Axis’e bir göz atalım. Dünyaca ünlü drone üreticisinin Osmo adında, özellikle vloggerlar ve el ile rahat çekimler yapmak isteyen kişiler için üretilmiş 4K kayıt yapabilen 3 axisli bir gimbalı da mevcut.

(Osmo+’ın 3.5x optik zoomu bulunuyor)

Osmo Genel Özellikler

  • 1 / 2.3 “CMOS Sensör
  • 4K (4096 x 2160) 24 veya 25 p’de video
  • Yavaş Hareket İçin 120 fps Full HD Video
  • 12MP JPEG veya DNG RAW Fotoğrafları

DJI’ın Osmo’su halihazırda bir sarsıntı önleyiciyken kendi gimbalına neden ekstra aksesuarlar ile destek çıktığını sorabilirsiniz. Ancak size şöyle söyleyebiliriz Z-Axis mükemmelliyetçiler için biçilmiş kaftan bir ürün. Osmo ile ani hareketlerinizde; özellikle koşma ve yürüme anında zaman zaman görüntülerde sarsıntı hissedebiliyorsunuz. Kollardan kaynaklı bu “dikey sarsıntılar”ı önlemekte başarılı olan Z-Axis, 3.5x optik zuma sahip Zenmuse X3 kamerası ile birlikte gelen Osmo+ ile stabil sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

(DJI Osmo Part 47 Z-Axis)

Aksesuarın ağırlığı 282 gram ve 212 x 67 x 127 mm boyutlarına sahip. Z-Axis’in Osmo+’a takılması da oldukça basit. Hareketli çekimlerinizde daha stabil bir görüntü elde etmek istiyorsanız Z-Axis’i kullanmalısınız. Yalnız ürünün resmi olarak bisiklet aparatları ile uyumlu olduğu açıklanmadı. Aksiyon çekimleri için çok uygun olmayabilir. Ürün DJI Osmo ve Osmo+ ile uyumludur.

(Z-Axis 282 gram ve 212 x 67 x 127 mm boyutlarına sahip)

Z-Axis ile ilgili düşüncelerinizi bizimle yorum bırakarak paylaşabilir, ayrıca aşağıda ürüne ait tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.