Mavic Pro Alphine White oyuncakhobi.com
DRONEHABERLERÜRÜN İNCELEME

DJI Mavic Pro Alpine White adında yeni bir modelini duyurdu!

2.7kviews

15 Kasım’da, dünya lideri drone üreticisi DJI, hobi kullanıcıları için orta seviye drone segmentinde yer alan katlanabilir drone modeli Mavic Pro’nun Mavic Pro Alpine White adında yeni bir modelini duyurdu!

DJI, Mavic Pro Platinum’un ardından yeni bir Mavic Pro modeli de duyurdu. DJI bu yeni ürününü sınırlı sayıda ürettirken, Mavic Pro’nun beyaz modeli yalnızca Apple Store’lardan ve Apple.com’dan satın alabilirsiniz. Mavic Pro Alphine White aynı zamanda “Tatilde Kombo” paketiyle çok aksesuarı az paraya almak isteye kullanıcıları için bir fırsat da sunuyor. Kutu içeriğinde normal Mavic Pro Combo paketinde yer alan ek bataryalar, pervaneler ve çoklu sarj hub cihazı da paketin içerisinde yer alıyor.

Mavic Pro Alphine White oyuncakhobi.com

Katlanabilir, kullanması kolay, pervane takması kolay drone modeli Beyaz Mavic Pro bütün aparatları ile beyazlara büründü. Mavic Pro modeli DJI’ın kullanıcıların nereye giderse gitsin yanlarında taşıması için ürettiği bir drone modeli. Yarı profesyonel, orta seviye dronelar arasında uzun süredir yerini koruyan Mavic Pro, Apple için özel uçuşlar yapacak.

Mavic Pro Genel Özellikleri

  1. 4K video çekimi (30 fps)
  2. Çoklu GPS sistemi
  3. Sport modundan 65km/sn hıza erişebilme
  4. Katlanabilir ergonomik yapı
  5. Engellere karşı sensör
  6. ActiveTrack ve daha birçok mod özelliği
  7. 27 dakika pil ömrü
  8. 750gr