DJIHABERLER

Yeni DJI Fly Uygulaması Güncellemesi İle DJI Mavic Air 2 ye Gelişmiş Gimbal Ayarları Eklendi

5kviews
Güncellemeyi yapmayı unutmayın

Herkese merhaba, bu yazımızda Ağustos ayında DJI Fly Uygulamasına gelen güncellemenin detaylarını sizler ile paylaşacağız.

Ağustos 2020 tarihi itibari ile DJI Mavic Mini ve DJI Mavic Air 2’yi kontrol etmekte kullandığımız DJI Fly uygulaması yeni bir güncelleme aldı. Bu güncelleme ile olası çökme sorunlarını giderilmiştir Mavic Air 2 için gelişmiş gimbal kontrolleri eklenmiş ve uygulama içi pil göstergesi ve uçuş süresi uyarılarını iyileştirilmiştir.

DJI Fly Uygulamasında Neler Değişti;

1-Güncellenmiş uçuş süresi uyarısı ile sol üst kısma gelen pil durumu göstergesi;

Dron kullananların DJI Fly uygulaması üstünden en çok takip ettiği şey elbetteki DJI Mavic Mini ve DJI Mavic Air 2 nin uçuş süreleri ile pil durumları. Bu yeni gelen güncelleme ile artık çok daha doğru değerlerde bu takipleri yapabileceksiniz.

2-Önceki sürümlerde olan kitlenme sorunları düzeltildi;

Bir evvelki DJI Fly uygulamasında bazı durumlarda yaşanan kitlenme sorunu giderilmiş oldu böylece DJI Mavic Mini ve DJI Mavic Air 2 kullanırken uygulama üstünden herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

3-Uygulamanın genel kararlılığı arttırıldı;

DJI Fly uygulamasında oluşabilecek tüm sorunlar minimuma indirilerek karralı bir kullanım performansı sağlanmış oldu. DJI Mavic Mini ve DJI Mavic Air 2 kullanıcıları artık çok daha güvenli uçuşlar gerçekleştirebilecek.

4-En büyük değişiklik Mavic Air 2 için daha gelişmiş gimbal ayarlarının eklenmesi;

DJI ın en son piyasaya çıkarttığı DJI Mavic Air 2 nin gimbal yani videoda görüntü sabitleme özelliklerine yeni ayarlar eklendi. Böylece yapacağınız çekime yada uçuşa göre birçok farklı ayarı uygulama üstünden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Bu güncellemeyi hem android hemde apple cihazlar için indirebilirsiniz. Güncelleme işlemleriniz otomatik gerçekleşmiyorsa kullandığınız cihazın uygulama marketi üstünden yapabilirsiniz.

DJI Mvic Air 2

Hatırlamak isteyenler için DJI Mavic Air 2, 4k 60fps video, 48MP fotoğraflar, ActiveTrack 3.0 ve HDR fotoğraf ve videoları içeren özelliklerle DJI tarafından piyasaya sürülecek en yeni dronu. DJI Mavic Air 2’nin maksimum uçuş süresi 34 dakika ve 10 km’ye kadar da rahatlıkla uçabilir. ( Maksimum uçuş mesafesi ülkelerin verdiği izinlere göre değişebilmektedir.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x