HABERLERYeni Ürün

SONY “Air Peak” İle Drone Piyasasına Giriyor

1.9kviews

Sony de resmi olarak drone yapacağını duyurdu. “Airpeak” olarak markalanacak dronnun kısa tanıtım videosu;

Tokyo, Japonya – Sony Corporation (“Sony”)  yapay zeka robotik alanında drone’lar için yeni bir proje başlattığını duyurdu.

Drone’ların yakın zamanda çoğalması, daha önce görülmemiş görüntülerin sağlanmasının yanı sıra endüstriyel sektörde iş akışı verimliliğine ve enerji tasarrufuna büyük katkıda bulundu. Sony, görüntüleme ve algılama teknolojisinin yanı sıra drone alanındaki 3R teknolojileriyle daha fazla gelişmeye ve benzeri görülmemiş değer yaratılmasına katkıda bulunma arzusunu yansıtması için “Airpeak” markasını yarattı.

Airpeak, eğlence sektörünün daha da gelişmesine ve çeşitli sektörlerde daha fazla verimlilik ve tasarruf sağlanmasına katkıda bulunmayı hedefleyerek video yaratıcılarının gelişimini mümkün olan en geniş ölçüde destekleyecek. Airpeak, geçmişte bunun zor olduğu ortamlarda drone kullanımını en yüksek seviyede güvenlik ve kolaylık sağlamak için bu projeyi gerçekleştirecek,

Sony, 2021 baharında projenin lansmanına hazırlanmak için ortak oluşturma faaliyetleri yoluyla projeyle ilgili bilgileri yayınlamaya ve drone kullanıcılarından geri bildirim almaya devam edecek.

Bu proje ile ilgili bilgiler aşağıdaki sitede düzenli olarak güncellenecektir.

Airpeak Web Sitesi: https://www.sony.net/SonyInfo/airpeak/?j-short=airpeak

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x