DJIGüncellemeHABERLERKarşılaştırmaYeni Ürün

DJI Pocket 2 vs Osmo Pocket 1 Karşılaştırması (Hangisini Almalı ?)

5.1kviews

Bu yazımızda DJI Pocket 2, ile 2018’de piyasaya sürülen orijinal DJI Osmo Pocket 1 ile karşılaştırarak yeniliklere göz atalım dilerseniz.

DJI Pocket 2 vs Osmo Pocket: Kamera; 

DJI Pocket 2, DJI Osmo Pocket’e çok benzese de, gözle görülenden daha fazla değişiklik var.  DJI Pocket 2 içerik oluşturma konusunda sizi bir sonraki seviyeye taşıyacak bir dizi kamera yükseltmesine sahip.

DJI Pocket 2: Daha Güçlü Kamera Performansı

DJI Pocket 2, 64MP fotoğrafları çekebiliyor ve bu da onu piyasadaki kendi boyutundaki kameralar arasında en yüksek çözünürlük seçeneği haline getiriyor.

DJI Pocket 2: Dinamit Ayrıntıları için Daha Büyük Sensör

Osmo Pocket’ın 1 / 2,3 inçlik sensörü şimdi yeni DJI Pocket’ta 1 / 1,7 inçlik bir sensöre yükseltildi. Bu fark ne anlama geliyor? Peki, gündüz veya gece daha iyi görüntü kalitesinin keyfini çıkarabilir ve nerede olursanız olun yüksek kaliteli çekimler yapabilirsiniz. 

DJI Pocket 2: Daha İyi Selfie

DJI Pocket 2, Osmo Pocket’ın 80 açıya kıyasla 93  açıya sahiptir. Odak uzaklığı ve diyafram açıklığı 26 mm ve f / 2.0’dan 20 mm ve f / 1.8’e yükseltilmiştir. Bu DJI Pocket 2 yükseltmeleri daha iyi ve daha geniş bir görüntüye dönüşüyor bu da DJI Pocket 2’yi sinematik vlog’lar, videolar ve öz çekimler için ideal kılıyor.

DJI Pocket 2: Daha İyi Otomatik Odaklama

DJI Pocket 2 ,kameranın konuya hızlı ve doğru bir şekilde odaklanmasını sağlayan Hibrit AF 2.0 özelliğine sahiptir. Hareket halindeyken çekim yaparken daha fazla hassasiyet ve daha hızlı yanıt için bu şık işlevden yararlanabilirsiniz.

DJI Pocket 2 vs Osmo Pocket : Yeni Özellikler

 

Hızlı Uyanma

Seyahat ederken çekim yapmanın büyüsünün bir kısmı da o özel spontane anları yakalamaktır. Herkesin yapmak isteyeceği en son şey, tüm aksiyonu kaçırırken bir kamerayla uğraşmaktır. DJI Pocket 2 , kullanıcıların cihazı açmasına ve filme başlamasına olanak tanıyan Fast Wake ile bu sorunu tamamen çözüyor. Siz çekime başlamadan önce DJI Pocket 2 çekime başlama özelliğine sahip.

HDR Video

DJI Pocket 2, daha fazla ayrıntı ve daha canlı renkler için etkileyici HDR video ile en büyülü anlarınızı yakalayabilir.  Yüksek dinamik aralıklı videolar ile aydınlık ve koyuluk değerlerine takılmadan kolayca videolar çıkabilirsiniz.

DJI Matrix Stereo

DJI Matrix Stereo, çekimlerinizi filme dönüştüren daha etkileyici bir ses sunan dört mikrofondan oluşan bir sisteme sahip. Bu sayede daha kaliteli olarak çekimlerinizi dinleyebilirsiniz.

8x Yakınlaştırma

 

DJI Pocket 2, fotoğraflar için 8 kata kadar yakınlaştırmayı, videolar için 4 kata kadar yakınlaştırmayı ve hatta ses yakınlaştırmayı destekleyerek her zamankinden daha fazla yaratıcı olasılığın kilidini açmış. Ses yakınlaştırma, siz yakınlaştırdıkça sesi yoğunlaştırarak çerçevede olmayan herhangi bir şeyin sesini azaltan yeni bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Hikaye Modu

DJI Pocket 2, orijinal DJI Osmo Pocket’ten Hikaye modunu geliştirerek kullanıcılara daha akıcı bir oluşturma süreci sunmuş Artık Hikaye modunun önceden ayarlanmış şablonlarına, DJI Mimo uygulamasına bağlanmanıza gerek kalmadan doğrudan Pocket 2’de erişebilirsiniz.

Ağır çekim

DJI Osmo Pocket, işleri 1080p’de 4x’e kadar yavaşlattı, ancak DJI Pocket 2, 8x Slow Motion ile bunu ikiye katlamış. Yavaşlatmak istediğiniz anları artık daha yavaş hale getirebilirsiniz.

DJI Pocket 2 vs Osmo Pocket: Hangisini Almalısınız?

DJI Osmo Pocket, hala piyasadaki en uygun el gimballerinden birisi. Yeni gelen 64 MP fotoğraflar ve 1 / 1,7 inç sensör gibi çeşitli güncellemeler sayesinde DJI Pocket 2 ilk versiyona nazaran net bir üst ele sahip. DJI Pocket 2’nin kullanımı daha kolay ve daha yetenekli bir film yapım cihazı olarak karşımıza çıkıyor. Kullanışlı, kompakt ve çarpıcı yaratıcı içerikler sunan cep boyutunda bir film yapımı çözümü arıyorsanız, DJI Pocket 2 sizin için üretilmiş en iyi mini kamera olarak tasarlanmış.

 

 

 

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x