AKSİYON KAMERALARHABERLERÜRÜN İNCELEMEYeni Ürün

Insta360 ONE X2 Duyuruldu

360 Derece video ve fotoğraf çeken Insta360 ONE nın yeni muhteşem özellikleri ile ikinci versiyonu duyuruldu.

3.6kviews

360 Derece video ve fotoğraf çeken Insta360 ONE nın yeni muhteşem özellikleri ile ikinci versiyonu duyuruldu.

Insta serisi yaptığı atlımlar ile farklı ürünler piyasaya sürmeye devam ediyor. Bu seferde Insta360 ONE serisinin yeni versiyonu ile çok daha fazlasını bizlere sunmuş. Gelin isterseniz Insta360 ONE 2nin özelliklerine yakından bakalım.

Insta360 ONE X2  Yeni Özellikleri

 

Yeni Insta360 ONE X2, en yüksek kaliteye veya en iyi görüntüye sahip olmayı önemsemeden bir anın veya olayın her açısını yakalamak isteyen ailelere ve kişilere odaklanmış görünüyor. Bu aynı zamanda kamera çözünürlüğü ve kare hızları ile ilgili olarak yapılan iyileştirmelerin eksikliğinden de anlaşılıyor.  Insta360 ONE X2  profesyonel çekimelrden ziyade eğlence odaklı çıkartılmış bir ürün.

Insta360, GoPro’ya benzer bir rota izlemekten ziyade, cihazın deneyimini iyileştirmeye ve herkesin kullanmasını kolaylaştırmaya odaklanıyor. Yeni dokunmatik ekran, su yalıtımı ve AI özellikleri bunun en büyük kanıtı.

Yeni Pil

 

Pil kapasitesi 1050 mAh’den 1630 mAh’ye yükseltilmiş. Bu sayede ONE X2’nin 80 dakika boyunca sürekli 5.7k 30 fps video kaydetmesi sağlanmış. Orijinal ONE X bunu yalnızca yaklaşık 60 dakika ile sınırlı idi.

Yeni Dokunmatik Ekran

Insta360 ONE R’deki dokunmatik ekran gibi, yeni ONE X2, kameranın gördüklerini ön izlemenize ve mobil uygulamaya ihtiyaç duymadan belirli ayarları kontrol etmenize olanak tanıyan dairesel bir ekrana sahip. Bu yeni ekran ile görüntüyü birebir görebilir ve gerekli ayarları kolayca yapabilirsiniz.

Su Geçirmezlik

ONE X2,10 metreye kadar su geçirmez bir muhafaza ihtiyacını ortadan kaldırmak için IPX8 derecesiyle güçlendirilmiş. Su altı çekimleri için yapılabilen özel ayar ile renk canlılığı ve doğallığı da korunmuş oluyor.

Yeni Mikrofon Sistemi

Insta360, kamera tarafından üretilen sesi, sesinizi en iyi şekilde alan mikrofonu otomatik olarak kullanan dörtlü bir mikrofon dizisiyle iyileştirilmiş. Gerçekten sürükleyici bir deneyim için stereo ses ve 360 ​​derecelik tam ses yakalama seçeneğine de artık sahibiz.

Yeni Yazılım ve Görüntü  Sabitleme

360 derecelik video çekmeni artık daha stabil olarak çekmek mümkün.360 ONE X2 tarafından çekilen tüm görüntüler, kameradan sabitlenmiş olarak çıkıyor ve ufuk seviyesini koruyor. Bu sayede dönme hareketi esnasında sizin pozisyonunuz sabit kalıyor.

Bu seferki  ONE X2 ile birlikte gelen yapay zeka destekli düzenleme özellikleri çok başarılı. Artık hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan çekimlerinizi otomatik olarak düzenlemek, ses eklemek ve harika geçişler yapmak için Insta360 uygulamasını edinebilirsiniz. Bu da onu aileler ve sosyal medya yaratıcıları için harika bir kamera haline getirmiş.

Akıllı Konu Takibi

Insta360 ONE X2, kameranın hangi tarafında olurlarsanız olun çerçevedeki nesneleri aktif bir şekilde izleyebilir. Bu özellik aynı zamanda videonun çerçevesinin konuyu takip etmesine izin verir, böylece asla çerçeve dışına çıkmazsınız.

Düşük Işık Performansı ve Su Altı Çekimleri

Insta360, çekimdeki her şeyi daha iyi yakalamak için dinamik aralığı artıran PureShot modu ile kameranın düşük ışık performansını iyileştirmiş. Su altında filtrelere ihtiyaç duymadan doğru renkleri yakalamasını sağlamak için kameraya AquaVision da eklenmiş. Böylece çok daha performanslı çekimler yapabiliyorsunuz.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x