HABERLER

Satın Alabileceğiniz 9 Temel Akıllı Telefon Aksesuarı

1.3kviews

Günümüzün akıllı telefonları oldukça harika ve bunlar için bir çok telefon aksesuarı bulunmakta. Android akıllı telefonlar ve iPhone’lar, milyonlarca harika uygulama ve oyun içeren bazı harika donanım ve işletim sistemleriyle birlikte gelir. Yani, bu günlerde yeni bir akıllı telefon satın aldığınızda harika bir pakete sahip oluyorsunuz. Ancak akıllı telefonlar, harika aksesuarlar kullanılarak geliştirilebilen bir platformdan başka bir şey değildir. Bazı akıllı telefonlar için özel olarak tasarlanmış aksesuarlar bulunurken, bazı aksesuarlar hemen hemen tüm cihazlarla uyumludur. Bu nedenle, 2023’te satın alabileceğiniz akıllı telefonlar için en temel 20 aksesuara bir göz atıyoruz.

Eksiksiz bir deneyim için satın almanız gereken en iyi 20 akıllı telefon aksesuarını burada bulabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir ve ilgili gadget’a sorunsuz bir şekilde geçebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki mini açıklamalarımızı inceleyebilir ve aksesuarlarda nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.

1- Taşınabilir Şarj Aletleri (Telefon Aksesuarı)

Taşınabilir şarj cihazları veya güç bankaları bugünlerde neredeyse herkesin satın aldığı bir şey ve bunun nedeni, akıllı telefonunuzun pil kapasitesi ne olursa olsun, asla yeterli olmaması.

Telefon aksesuarı – Taşınabilir Şarj cihazı

Neredeyse tüm cihazlarınızı kapsayan bir güç bankası arıyorsanız, üç bağlantı noktası, biri Qualcomm’un Quick Charge 3.0 teknolojisini destekleyen iki USB bağlantı noktası ve bir USB Type-C bağlantı noktası içeren Philips 22.5W PD 4 Portlu 10000 mAh almalısınız.

2- Araç Bağlantıları (Telefon Aksesuarı)

Arabanızla gezinirken akıllı telefonunuzu kullanma eğilimindeyseniz, (örneğin navigasyon uygulaması) bir araç montajı almalısınız. Elbette önce güvenlik, arama yapmak ve cevaplamak için mutlaka yol kenarına çekin ve güvenli olduğunda arayın yada cevaplayın.

Arabanın havalandırmasına sabitlenen Ugreen Mekanik Araç İçi Telefon Tutucu da alabilirsiniz.

Telefon aksesuarı – Araç için telefon tutucu

3- Selfie Çubukları (Telefon Aksesuarı)

Telefon aksesuarı – Selfie Çubuğu / Monopod / Tripod

Selfie’ler bugünlerde çok revaçta ve eğer selfie çekmeyi seviyorsanız, harika bir selfie çubuğu almayı planlıyor olmalısınız, değil mi? Çok sayıda selfie çubuğu mevcut olsa da, Alüminyum Üst Kalite Selfie Çubuğu öneriyoruz. Bir diğer öneri ise tripod, özellikle sabit bir alanda kullanım için ideal. Telefon İçin Ayarlanabilir Açılı Mini Tripod

Telefon aksesuarı – Tripod

4- USB OTG Flash Sürücüler

Android akıllı telefondaki USB OTG özelliği bir süredir burada ve onu birçok farklı şekilde kullanabilirsiniz. Bunu söyledikten sonra, oldukça mütevazı bir dahili depolama alanına sahip bir akıllı telefonunuz olduğunda özellikle kullanışlı oluyor.

Bilgisayarlar için taşınabilir sabit sürücüler ne ise, akıllı telefonlar için de USB OTG flash sürücüler odur. Bir Android akıllı telefon sahibiyseniz, çok sayıda harika USB OTG flash sürücü bulunmaktadır. Bir microUSB OTG flash sürücü arıyorsanız, ORICO-OTG adapter satın alabilirsiniz.

Orico OTG Adaptör

5- Bluetooth Kulaklıklar – Earbuds

Çoğu akıllı telefon, gayet iyi olan ancak harika olmayan bir kulak içi kulaklıkla gelir. Ancak, eğer bir müzik tutkunuysanız, alacağınız ilk aksesuar düzgün bir kulaklıktır.

iPhone’lar, OnePlus 7, en yeni Note 10 ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm yeni akıllı telefonlar kulaklık jakını iptal ettiğinden, dünya kablosuz hale geliyor. Eski kablolu kulaklığınızı kullanmak için adaptör kullanabilseniz de, iyi bir kablosuz kulaklığa yatırım yapmanızı öneririm. TWS aptX özellikli önerimiz ise Ugreen HiTune X5 TWS Bluetooth 5.2 aptX Kablosuz Kulaklık

TWS aptX Bluetooth Earbuds

6- Taşınabilir Bluetooth Hoparlör – (Telefon Aksesuarı)

Bazı akıllı telefonlar mükemmel hoparlörlere sahipken, bazıları yetersiz ses kalitesi sunar. Bu durumda, farklı seyahatlerinizde kolaylıkla taşıyabileceğiniz taşınabilir bir Bluetooth hoparlör almak her zaman daha iyidir.

Taşınabilir Bluetooth Hoparlör – (Telefon Aksesuarı)

7- Araç Şarjları

Taşınabilir şarj cihazlarını her zaman kullanabilseniz de, her zaman yanınızda taşımak zor olabilir. Bu nedenle, hareket halindeyken Android akıllı telefonunuzu veya iPhone’unuzu şarj etmek istiyorsanız, bir araç şarj cihazı edinmelisiniz.

Bu listedeki diğer çoğu aksesuar gibi, harika araç şarj cihazlarının sonu yok, hatta bazıları çok fonksiyonlu.

ORICO – 5 Yuvalı Araç Şarjı

8- Çok Noktalı Duvar tipi Şarj Adaptörü – (Telefon Aksesuarı)

Birden fazla akıllı telefon ve cihazla, kullanıcıların bunları aynı anda şarj etmesi zorlaştı. Ancak endişelenmeyin, çok bağlantı noktalı duvar şarj cihazları bu özel sorunu çözebilir. Birden çok USB A bağlantı noktasıyla birlikte gelir ve dört adede kadar cihaz bağlayabilirsiniz. En iyi yanı, şarj hızının oldukça yüksek olması ve 100W’a kadar çıkabilmesidir. Bu nedenle, her türlü akıllı telefon ve cihazla uyumlu en iyi çok bağlantı noktalı duvar şarj cihazını istiyorsanız, Ugreen Şarj Cihazlarını tercih edin.

Gan X 100W 4 Portlu PD USB-C Hızlı Şarj Cihazı

9- Telefon Tutucular – (Telefon Aksesuarı)

Günümüzde akıllı telefonlar artık bir çok farlı amaçla kullanılmakta, örneğin mutfakta salata hazırlamanız gerekiyor fakat dizinizi izlemeye devam etmek istiyorsunuz, neyseki Netflix telefonunuzda ve mutfağa gidip işinize devam edebilirsiniz, fakat bir türlü telefonu nereye bırakacağınızı bulamadınız. İşte tamda bu durumlar için telefon tutucular hızla önemli aksesuarlar haline geldiler. Bizim önerimiz ORICO modelleri.

Cep Telefonu Tutacağı
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x