HABERLER

RC iş makinaları Nelerdir?

143views

RC iş makinaları nın Çocukken büyüklüğüne ve gücüne nasıl hayran kaldığımızı ve daha sonra bunlardan birine binmeyi, hatta bir tanesini kullanmayı dilediğimizi hatırlıyor musunuz? Bugün çocuğunuzun iş makinalarına olan tuhaf arzusunu tatmin etme şansınız var.
Dünya RC şantiyelerini çalıştırmanın ve ekipmanı çalışırken izlemenin heyecanını daha da fazla yaşıyor gibi görünüyor. Aileler RC iş makinalarını kullanarak sıkıcı, toprakla dolu arka bahçeleri eğlenceli mini inşaat alanlarına dönüştürmenin keyfini çıkarabilirler. İnşaat süreci sırasında ebeveynler çocuklarını inşa etmek ve yaratmak için hayal güçlerini kullanmaya davet ediyor. Bu nedenle RC iş makinalarının dünyasını temellerden başlayarak keşfedeceğiz.

RC iş makinaları Nedir?

Uzaktan kumandalı iş makinaları gerçek iş makinalarının kopyalarıdır. Halk arasında RC iş makinaları olarak bilinen bunlar, uzaktan kumanda veya özel verici ile uzaktan kontrol ettiğiniz, kendi kendine çalışan model iş makinalarıdır.

RC iş makinaları farklı inşaat seviyelerine sahiptir:

  • – Oyuncak sınıfı RC iş makinaları: Bunlar, çocukların inşaat projeleri için en uygun olan en ucuz RC iş makinalarıdır.
  • – Hobi sınıfı RC iş makinaları: Ayrıca çalışmaya hazır sınıf, RC meraklıları için mükemmeldir
  • – Hidrolik kopya sınıfı RC iş makinaları: RC araçlarını ciddiye alan kişiler için mükemmel bir seçenektir
  • – Hangi RC inşaat makinesini seçerseniz seçin, en iyi şansınız ihtiyaçlarınıza uygun bir kalitedir.

RC iş makinalarının Farklı Türleri Nelerdir?

İster mini kazı, kaldırma veya boşaltma olsun, RC inşaatı tamamen ağır yüklerin taşınmasıyla ilgilidir. Her inşaat görevi farklı türde RC iş makinaları gerektirir ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda harika model vardır.

Temel olanları inceleyelim.

RC Paletli Ekskavatör — RC Kazma ve Peyzaj Tesviyesi için Mükemmel

RC paletli ekskavatör, RC şantiyenizde hendek, delik ve temel kazmak için kullanılan sağlam bir makine parçasıdır. Makineyi taşları ve toprağı taşımak için de kullanabilirsiniz.

RC ekskavatörlerin özelliği:

  • – Çok işlevli bir RC çekici aracı: İnşaat aracının her parçasını kontrolünüz altına alan, çok işlevli kontrollere sahip ağır çelik bir çataldır.
  • – Geliştirilmiş hız ve performans: Makinenin kazma kolunda, herhangi bir yönde kazmanıza olanak sağlamak üzere 680 derece dönebilen bir kabinle birleştirilmiş üç ayrı motoru vardır.
  • – 2,4 GHz uzaktan kumanda sistemi: Çok işlevli kontroller arka bahçenizi bir inşaat alanına dönüştürmenize olanak tanır.

RC Mini Forklift

RC Mini Forklift, yerden nesneleri alıp daha sonra bunları kaldırarak bir noktadan diğerine taşımak için mevcut en iyi makinedir. Makine özellikleri:

  • – İkili işlev: İki farklı araç elde etmek için çatalı çıkarabilir ve bir kancayla değiştirebilirsiniz; bir forklift ve vinci tek bir kamyona sarılmış halde alırsınız.
  • – Üstün performans: Hem iç hem de dış mekanlarda çalıştırmanıza olanak tanıyan mükemmel bir koşuya sahiptir.
  • – Sekiz kanallı uzaktan kumanda: İkili işlevi mükemmel şekilde yerine getirebilir. Ancak, ilk kez kullanacaklar için uzaktan kumandayı kullanmak biraz zorlayıcıdır.

RC Damperli Kamyon

RC Damperli Kamyon çok miktarda kir taşır ve malzemeleri bir yerden diğerine taşır. RC damperli kamyonu RC Ekskavatörle birleştirmek, çocuğunuzun ellerine ciddi bir kazma gücü sağlar. RC Damperli Kamyonun özellikleri:

  • – Lastik tekerlekler ve bagaj kapaklı tam sallanan düz yatak: İleri, geri, sola, sağa hareket edebilir. 7 lbs’ye kadar ağırlığın yanı sıra tam sallanan düz yatak ve bagaj kapağı taşıyabilir!
  • – Işık ve sesler: İkisi, kamyona farklı bir görünüm kazandırır ve tıpkı gerçek bir kamyon gibi performans göstermesini sağlar.
  • – On kanallı 2,4 GHz radyo kontrol sistemi: Damperi her yöne kontrol edebilirsiniz.

RC Kule Vinç

RC kule vinçleri, ağır yükleri devrilmeden kaldırma konusunda mükemmeldir. Makine özellikleri:

  • – Döküm alaşımlı kanca yukarı ve aşağı: Kanca, ağır yükleri devrilmeden taşıyabilen ağır hizmet tipi bir metaldir.
  • – Yüksek kaliteli kauçuk lastikler: Lastikler yüksek kalitededir ve çoğu arazide sorunsuz hareket eder. Ancak çimlere sıkışabileceği için arazi tipi bir RC aracı değildir.
  • – İnanılmaz performans: RC Kule Vinç çılgın gibi performans gösteriyor, yapması gereken her şeyi yapıyor ve yüklemeleri herhangi bir yardıma ihtiyaç duymadan gerçekleştiriyor.

RC Buckster Ön Yükleyici

RC Buckster Ön Yükleyici, kazmak, kaldırmak ve malzemeyi yerden bir damperli kamyona veya başka bir yere taşımak için ihtiyaç duyacağınız araçtır. RC Ön Yükleyici şunları içerir:

  • – Geliştirilmiş hız ve performans: Legendary ön yükleyici güçlü bir motora, daha hızlı dönüşler için yükseltilmiş bir servoya ve gerçek boşaltma hareketi için metal kolu ve kepçeyi hareket ettiren ekstra kanallara sahiptir.
  • – Çok Fonksiyonlu Kontrol: RC Ön Yükleyici, yapının her bölümünü kontrolünüz altına alan çok fonksiyonlu kontrollerle birlikte gelir; kumu ve kayayı sorunsuz bir şekilde hareket ettirebilirsiniz.
  • – 4WD: Paletler yerine, RC Buckster Ön Yükleyici kısa sürede büyük miktarda iş başarabilir.

Arka Bahçenizdeki En İyi RC İnşaat Sahasını Nasıl İnşa Edebilirsiniz?

Arka bahçenizi betonarme inşaat sahasına dönüştürmek, saha değerlendirmesi, sahanın belirlenmesi, kazı ve hafriyat işleri ile başlar. Hadi baştan başlayalım.

Arka Bahçenizi Değerlendirin

Gerçek inşaatta olduğu gibi projeniz, betonarme inşaat işini yapmak için arka bahçenizin en iyi bölümünü belirlemekle başlayacaktır. Mini projenizin boyutuna en uygun yeri seçin.

RC İnşaat Sahası Etüdü Yapın ve Yola Çıkın

Daha sonra arka bahçenizde inşaatınızın nerede gerçekleşeceğini belirleyin. Yeni inşaat işinin sınırlarını belirlemek için haritalama veya çivi kullanabilirsiniz.

Tanım:

  • RC İnşaat aracınız için erişim yolları
  • – Sarf malzemeleri için depolama alanları
  • – Drenaj sisteminin konumu
  • – Kazı işleminin nerede yapılacağı

Siteyi Temizle

Her şeyi araştırıp tanımladıktan sonra, betonarme kazı alanından yaklaşık 3 metre uzağa kadar yer altı ağaçlarını, çalı altlarını ve kayaları kaldırın.

Üst toprak iyiyse betonarme kazıya devam edebilirsiniz.

RC Sahası Kazı ve Hafriyat

Şimdi sıra hafriyat ve hafriyatta. Sitenizi hazırlamak için yumuşak toprağı, kumu ve hatta kiri kazın. Yumuşak kirin RC inşaat aracınız üzerinde etkisi azdır ve ona zarar vermesi pek olası değildir. Yumuşak kir kullanmanın tek sorunu, makineye zarar verebilecek görünmeyen kayaları, döküntüleri ve kökleri temizlemek için önceden daha fazla kurulum çalışması gerektirmesidir.

Herhangi Bir RC İnşaat Aracı Alırken Unutulmaması Gerekenler
RC iş makinaları dünyasında yeniyseniz, dikkate almanız gereken çeşitli faktörlerden dolayı başlamayı zor ve kafa karıştırıcı bulabilirsiniz. Örneğin, satın alacağınız RC inşaat aracı ekipmanının türünü ve aşağıdaki gibi diğer faktörleri göz önünde bulundurun:

  • – Kazma için RC ekskavatör
  • – Malzemeyi yerden damperli kamyona taşımak için bir yükleyici
  • – Ekipmanı bir yerden başka bir yere taşımak için damperli kamyon
  • – Ağır eşyaları kaldırmak için vinç
  • – Yerdeki nesneleri toplayıp taşımak için kaldıran forklift

Amacı ne olursa olsun, herhangi bir RC inşaat ekipmanı her yaş için çok eğlenceli olabilir. Tek yapmanız gereken kaliteli bir tane bulmak ve onunla eğlenmek.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x