HABERLER

Neden Botslab C211 Akıllı Güvenlik Kamerasına İhtiyacınız var?

197views

Neden Botslab C211 Akıllı Güvenlik Kamerasına İhtiyacınız var?

Botslab C211 iç mekan ev güvenlik kamerası iki bitki arasındaki bir masada.
Totnes’te ortak çalışma alanımı açtığımdan beri, kimin gelip gittiğini izleyebilmem için bir tür güvenlik sistemine ihtiyacım olduğu kısa sürede anlaşıldı. Zaten Hive sistemini kurdum ve aydınlatma ve ısıtma için kapı sensörlerini ve akıllı prizleri kullanıyorum. Başlangıçta bunun yeterli olacağını düşünmüştüm ama sonra kapıyı kimin açtığını göremediğim için bunun bana pek faydası olmadığını fark ettim.

Bir akşam saat 20:30’da kapalı olduğumuz sırada Hive kapı sensörlerinin beni alana birisinin girdiği konusunda uyardığı bir durumla karşılaştım. Kim olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu bu yüzden arabaya atladım ve davetsiz misafiri yakalamak için doğruca buraya yöneldim. Bu 20 dakikalık bir yolculuk ama o kadar da şaşırtıcı değil ki ben buraya geldiğimde davetsiz misafir gitmişti. Ancak ofisler özellikle temiz kokuyordu ve işte o zaman temizlikçinin Salı akşamları geldiğini hatırladım. Yani bu boşa giden bir yolculuktu ve çok fazla gereksiz stresti.

Ancak mesele sadece kimin gelip gittiğini görmekle ilgili değil; ortak bir ofis alanı işlettiğinizde, özellikle de insanların teknolojilerini ofiste bırakmaları durumunda bariz bir güvenlik riski vardır. Örneğin, iş arkadaşlarımdan herhangi birinin macbook pro bilgisayarları veya diğer elektronik cihazları varsa veya bunları kiralıyorsa, onların mülklerini güvende tutacak bir tür güvenlik sistemine sahip olmam kesinlikle çok önemlidir.

Basit Bir İç Mekan Ev Güvenlik Kamerası

Ben de burada olmadığım zamanlarda takabileceğim ve alanı izlemesini sağlayabileceğim basit bir kamera sistemi aramaya başladım. Şans eseri o sırada bu kameralardan birinin incelenmesiyle ilgili bir e-posta aldım. Botslab C211 kameraları akıllı yapay zeka destekli güvenlik ve ev kameraları sağlıyor ve ürünleri tam olarak aklımdaki şeye benziyordu.

Bana web sitelerinde satılan Botslab C211 İç Mekan 360 Kamera gönderildi. Ben orada olmadığımda ofiste neler olup bittiğini görmemi sağlayacak bir şeye benziyordu. Bu şık küçük kit, 360° dönüş ve yapay zeka destekli hareket algılama ve takip özelliklerine sahiptir. Botslab C211 İç Mekan Kamerası insanları (veya evde kullanıyorsanız evcil hayvanları) algılar ve hareket etmeye devam ederken onları görüş alanı içinde tutar. Bu, tüm ofisi izlemek için tek bir kamera kullanabileceğim anlamına geliyor. Hareket algılandığında akıllı telefonuma, algılanan hareketin kısa bir video klibini içeren bir uyarı alıyorum ve böylece kimin gelip gittiği konusunda güncel kalmamı sağlıyorum. Artık gizli temizlik operasyonlarına son!

Kayıtlarınızı güvende tutabilmek için bulut depolama alanınızı yükseltebilirsiniz; bu, gün boyunca ofisinizi izlemek istiyorsanız gerçekten faydalı olabilir, ancak her gün burada olduğum ve şahsen izleyebildiğim için buna gerek duymadım. Bunu yap. Aldığım 6 saniyelik kısa klip ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.

Kurulum kolaylığı

İlk başta sürekli uyarı alıyordum ve kamerayı ev moduna ayarlayıp ayarlayamayacağımı anlamam biraz zaman aldı. Bu modda, ofiste (veya evde) olduğunuz zamanlar için mükemmel olan herhangi bir bildirim almazsınız ve neler olup bittiğini kolayca görebilirsiniz.

Beni Botslab C211 İç Mekan 360 Kameraya çeken en önemli şeylerden biri kurulum kolaylığıydı. Botslab C211 Home uygulamasını indirmek, hesabımı etkinleştirmek ve kamerayı eşleştirmek basit bir olaydı. Kameralar standart bir fiş veya USB kablosu kullanarak duvara kolayca takılır.

İki Yönlü Ses

Kameranın ayrıca iki yönlü ses özelliği vardır; böylece siz orada olmadığınızda ofisteki kişilerle konuşabilirsiniz. Yani, örneğin temizlikçiden ekstra bir şey yapmasını istemek istersem, geldiğinde onunla konuşabilirim (gerçi kameranın bu işlevselliğe sahip olduğunu ona önceden söylemediğim sürece bu muhtemelen onu çok korkuturdu).

Botslab C211 İç Mekan Ev Güvenlik Kamerasını en az altı aydır kullanıyorum ve gerçekten çok etkilendim. Tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor ve işyerimin orada olmadığımda güvende olduğunu bilmek bana çok daha iyi bir güvenlik hissi veriyor. Aslında bu inceleme için Botslab C211’den aldığım kameradan o kadar etkilendim ki, daha küçük olan ikinci ofis için kendime ikinci bir kamera satın aldım. Ve kesinlikle pişman olmadım.

İç Huzur Sağlayan İç Mekan Ev Güvenlik Kamerası

Ancak bu yalnızca işletmeler için kullanışlı küçük bir cihaz değil. Aynı zamanda bir eve harika bir katkı olacaktır. Tatildeyken evinizin güvende olduğundan emin olmak için kullanabilirsiniz. Örneğin, kedinizi beslemeye söz veren komşunun düzenli olarak gelip gelmediğini kontrol etmek gibi. Bebeğinize göz kulak olacak şekilde bebek odasına kurabilirsiniz; bu sayede sesler ve hareketler konusunda sizi uyarabilir, böylece değerli küçük paketinizin uykudan ne zaman uyandığını bilirsiniz. Hatta başka bir odada oynayan daha büyük çocuklara göz kulak olmak için bile kullanabilirsiniz. Botslab C211 iç mekan ev güvenlik kamerasının size gönül rahatlığı sunabileceği pek çok kullanışlı yol var.

Evinizde veya ofisinizde kapalı ev güvenlik kameranız var mı? İçinizin rahat olmasına yardımcı oldu mu? Aşağıdaki yorumlarda neden sizinkini sevdiğinizi bana bildirin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x