Bilinmesi GerekenlerDRONEHABERLERÜRÜN İNCELEMEYeni Ürün

HUBSAN ZINO Pro 4 Km Menzil ile Geliyor !

1.3kviews

HUBSAN, esas olarak Quad kopyalarla uğraşmakta ve yeni teknoloji ve özelliklere sahip ürünler tasarlamıştır. Şimdi şirket yeni HUBSAN ZINO  pro drone ile büyük sinyal aralığı ve büyük pil kapasitesi ile geliyor.

HUBSAN ZINO Pro özellikleri:

HUBSAN ZINO , drone yumuşak uçuş sağlayan fırçasız motorla geliyor. Drone’da 3 Eksenli Gimbal mevcuttur . Uçuş sırasında drone bazı fonksiyonlar içerir, bunlar: ileri / geri, GPS konum takibi, yükseklik tutma, bir anahtar çıkar, uçmak için dokunun, sola / sağa ve Yukarı / aşağı. Drone, tüm operasyon uçuşları için kolay olan akıllı uçuş modlarına sahiptir. Uçağı sadece bir dokunuşla uçurabilirsiniz ve eve dönüş işlemini yapabalirsiniz. Ayrıca ZINO pro ayrılabilir filtreye, kontrol kaybına karşı güvenli ve hava zamanına sahiptir. İniş yaparken uçak otomatik olarak etrafı tarar ve  tam olarak iner.  ZINO için tatminkar uçuş noktası sağlar,  yalnızca bir nokta seçerek uçağın o nokta etrafında dönerek uçmasını sağlayabilirsiniz.

 

Ultra HD 4K İletim Mesafesi: 4KM
Üç Eksenli Gimbal Ayrılabilir filtre
Otomatik Eve Dönüş Kayıp Kontrolü Arızalı
Düşük Batarya Arızası Maksimum Uçuş Süresi 23 Dakika
Motor: fırçasız motor Maksimum uçuş hızı: 9m / s
Maksimum uçuş süresi : 23dk Konumlandırma: GPS + GLONASS
Çözünürlük : 4K: 3840 * 2160 30fps Maksimum sinyal aralığı : 4km
Pil kapasitesi: 3000mAH Dahili batarya: 2600mah
Pil tipi: 3s lityum pil Şarj süresi: 2.5h
Şema: LEAS 1.0 Görüntü Chip Ambarella A12S

Tasarım

ZINO pro drone, ABS / PS elektronik komponent malzemeler ile üretilmiştir. Drone ağırlığı oldukça hafif ve uçuşun kolay olması için güncel bir tasarım geliştirilmiş . Bu tasarım uçuş planlama için yetenekli ve yol noktaları için en iyisidir. Drone 5. seviye rüzgar direncine sahiptir.

Bağlantı

Buna 2.4GHz kablosuz uzaktan kumanda ile uçma sırasında uçağı kontrol edebilirsiniz. Bu, geniş bir kullanım alanı deneyimi sağlayan 4 kanalla donatılmıştır. Radyo modu var (Sol gaz). Ayrıca, HD video iletimi sağlayan Wi-Fi var. Bu dronun yerini göstermek için yardımcı olan GPS ve GLONASS var. Wi-Fi ile uçağı akıllı telefonunuzla ekleyebilirsiniz. Bağlandıktan sonra drone telefonunuzun ekranındaki her şeyi gösterir. Uzaktan kumandanın maksimum menzili 4km‘dir.

Kamera

4k ultra HD 3840 x 2610 30fps, Ambarella A12S çip, 1/3 inç Sony sensörüyle entegre drone kamera. Bu kamera ile yolculukta anılarınızı çekebilirsiniz. Kamera gerçek zamanlı aktarım sağlar ve fotoğrafa veya videoya netlik verir. Bu kamerayla panorama 180 derece açıyla çekim yapabilir ve ayrıca geniş açılı fotoğrafları çekebilirsiniz.

Batarya

Maksimum 23 dakika uçuş süresi sağlayan 11,4V 3000mAh 3S lityum pile sahiptir. Drone bataryasının şarj süresi yaklaşık 3 saattir. 3.7V 2600mAh ile inşa edilmiş verici  bir bataryadır. Daha düşük batarya arızaları ile güvenli bir hava tahliyesi sunmaya çalışmışlar.

HUBSAN ZINO Pro  web sitemizden satın alabilirsiniz.

2 1 vote
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x