ACTION FIGUREHABERLERKarşılaştırmaÜRÜN İNCELEME

Hot Toys The Child Life Size Premium Figür

2kviews
Grogu / The Child

Hot Toys “The Child”

İzleyiciler tarafından sevgiyle ‘Bebek Yoda’ olarak anılan, The Child veya Grogu olarak bilinen gizemli uzaylı, kısa sürede Disney+’ta Star Wars™: The Mandalorian‘ın hayranlarının favorisi haline geldi. Artık hevesli koleksiyoncular hedefi eve, takip cihazına ihtiyaç duymadan  Hot Toys 1:1 ölçekli inanılmaz figürü Star Wars koleksiyonu olarak getirebilir.

İmparatorluk çıkarları adına ödül avcıları tarafından takip edilen gizemli bir uzaylı olan Çocuk’un sürpriz tanıtımı The Mandalorian serisinin ilk bölümünde ortaya çıktı ve anında dünyanın dört bir yanındaki genç ve yaşlı birçok Star Wars hayranının favori karakterlerinden biri haline geldi!

Sideshow ve Hot Toys, hayranların sevgiyle “Bebek Yoda” olarak adlandırdığı, şaşırtıcı derecede ayrıntılı, gerçek boyutlu koleksiyon figürünü sunuyor.

Çocuğun sevimliliğini kucaklayın. Hiper-gerçekçi ve eklemli koleksiyon figürü, The Mandalorian’daki Çocuğun görünümü temel alınarak titizlikle hazırlanmış. Yaklaşık 36 cm boyunda duran bu koleksiyon figürü, perçinleyen ince detaylar, 2 çift değiştirilebilir kulak, hareketli kafa ve kollar, eklemli bir çene tasarımı, ustalıkla dikilmiş kıyafeti ile inanılmaz bir benzerliğe sahiptir. yabancı tutmayı sever, bir Mythosaur amblemi kolyesi ve eşyaları pozlamak veya tutmak için çeşitli değiştirilebilir eller, hayranların çok beğenilen canlı aksiyon serisinden ikonik anları yeniden yaratmasına olanak tanır!

Hot Toys‘ The Child gerçek boyutlu figür, çarpıcı detayları ve büyüleyici özellikleri ile inanılmaz bir koleksiyon.  Herhangi bir Star Wars hayranlarının koleksiyonuna eklemek kesinlikle keyifli bir varlık olacak! Bu ufaklığa iyi bak.

 

 

Peki Grogu kimdir?

Halk arasında Baby Yoda olarak anılan Grogu, Star Wars Disney+ orijinal televizyon dizisi The Mandalorian’dan bir karakterdir. Güçte güçlü bir yeteneği paylaştığı Star Wars karakterleri Yoda ve Yaddle ile aynı isimsiz uzaylı türünün yürümeye başlayan bir üyesidir. Dizide, “Mandaloryalı” olarak bilinen kahraman, düşmüş Galaktik İmparatorluğun bir kalıntısı tarafından Grogu’nun izini sürmek ve yakalamak için işe alınır, ancak bunun yerine üvey babası olur ve onu İmparatorluklardan korur. Karakterin gerçek adı, Grogu’nun Klon Savaşları sırasında Coruscant’taki Jedi Tapınağı’nda yetiştirildiğini açıklayan “Bölüm 13: Jedi”ye kadar açıklanmadı. Bundan önce, karakterin resmi adı, altyazılarda kullanıldığı şekliyle “The Child” /Çocuk  idi.

Tabi elbette Starwars Canon’u takip edip kronolojik olarak sıraladığımızda Yoda Order66’dan kurtulduktan sonra yaklaşık olarak 800lü yaşlarındaydı, bu durumda Grogunun Baby Yoda olma ihtimali oldukça düşük elbette.

Mandaloryalı ve Grogu arasındaki dinamik, The Mandalorian’da yaygın olan ebeveynlik ve babalık temasını somutlaştırırken, karakter aynı zamanda dizide iyi ve kötü ve doğaya karşı beslenme hakkında soruları gündeme getiriyor.

Grogu hayranlardan ve eleştirmenlerden olumlu tepkiler aldı, yaygın olarak dizinin çıkış yapan karakteri olarak kabul edildi ve hızla popüler bir İnternet memesi haline geldi. The Guardian onu “2019’un en büyük yeni karakteri” olarak adlandırdı, ve The Hollywood Reporter karakterin “Hollywood’un geleceğini temsil ettiğini” söyledi. Birçok yazar, Grogu’yu Disney+’ın başarısında önemli bir rol olarak tanımladı. Grogu gizli tutuldu ve gösteri yayınlanmadan önce sızıntıları önlemek için The Mandalorian’ın yayın öncesi pazarlama ve ticari planlarından kasten saklandı. Sonuç olarak, Grogu ürünleri Kasım 2019’da ilk sezonun girişinden sonra hemen mevcut değildi.

 

Hot Toys ve Sideshow Grogu Life Size Karşılaştırma
3.3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x