Seagate DJI Drone Harici Hard Disk oyuncakhobi.com
HABERLER

Seagate ve DJI dronelar için harici hard disk yaptı

1.5kviews

Seagate ve DJI’ın dronelar için hazırladığı yeni hard diskinin özellikleri

Seagate ve DJI bir araya gelerek UAV (insansız hava araçları) için harici hard disk yaptı. Drone kullanıcıları artık 4K ile video kayıt yaptıkları görüntülerini daha kolay bir şekilde depolayabilecekler. Büyük fotoğraf ve video datalarını saklamakta bir süre sonra zorluk yaşayan drone pilotları ve endüstri profesyonelleri için henüz yeni olsa da DJI’ın kendi depolama alanı üzerinde çalışmasının iyi bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Yeni drone hard diskinin adı da Fly Drive. Fly Drive MicroSD kartı ve hızlı aktarım hızı ile şimdiden hızlı çözümler sunmak adına yola çıkmış görünüyor.

Seagate DJI Drone Harici Hard Disk oyuncakhobi.com

Geleceğin tüketicilerini cezbetmek için bu taşınabilir sürücü,  Adobe Premiere Pro CC ile iki ay ücretsiz abonelik imkanı da sunuyor. Bu cihazın amacı, kullanıcılara kendi yaratıcı fikirlerini yaratmalarını ve kendi kurulumlarını yapmaları için gerekli teşvileri sağlıyor.

Seagate DJI Drone Harici Hard Disk oyuncakhobi.com

Fly Drive’ın 2TB’ye kadar depolama alanına sahip olup 60 saatlik 4K video kayıt almanıza olanak sunuyor. Bu kapasiteyi anlamak isterseniz şöyle düşünebilirsiniz; DJI Mavic Pro‘yu ele alalım 250’den fazla uçuşa çıkarak 4K video kayıt edelim.

Seagate DJI Drone Harici Hard Disk oyuncakhobi.com

Fly Drive ile 250 defa Mavic Pro uçuşu yapabilirsiniz

Entegre edilmiş hub ile 4K dosyalarınızı MicroSD kartından Fly Drive’a aktarmanıza izin verdiği için MicroSD kart yuvası oldukça kullanışlı. Entegre gövde, darbelere karşı etkili bir şekilde koruma görevi görüyor. USB 3.1 arayüzü hem Mac hem de Windows ile uyumludur.

Seagate Fly Drive kutu içeriği

  • Seagate DJI Fly Drive
  • Koruyucu tampon
  • USB-C kablosu
  • Hızlı Başlangıç Kılavuzu
  • Adobe Premiere Pro CC için iki aylık üyelik

1.DJI’ın 20 dakikalık pil ömrüne göre, 1 saatlik 4K 30 fps sıkıştırılmış görüntü, 30 GB veri meydana getirir.
2.Ürün kaydı sırasında kullanın. 31.05.2019’a kadar kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı ve Adobe Kimliği gerekir. 13 yaş ve üstü kullanıcılar içindir. Teklif kullanılabildiği yerlerde geçerlidir. Uygulanabilir hüküm ve gizlilik ilkesi için www.adobe.com/legal.html adresine bakın. Adobe, Creative Cloud ve Adobe Premiere; Adobe Systems Incorporated’ın ABD ve/veya diğer ülkelerdeki tescilli ticari markasıdır.

Bu yeni ürünün Amerika fiyatı 149.99 dolar. Bu ürünü Türkiye’ye getirmemizi ister misiniz? Bize yorum yazın ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek teknoloji dünyasının yeniliklerinden haberdar olun!