Merakla beklenen DJI Osmo Pocket 2 duyuruldu.  DJI Osmo Pocket 2 nin özellikleri, DJI Osmo Pocket 2 nin fiyatı ve DJI Osmo Pocket 2 çıkış tarihi yazının devamında.
AKSİYON KAMERALARDJIHABERLERKameralarÜRÜN İNCELEMEYeni Ürün

DJI Osmo Pocket 2 Duyuruldu

3.1kviews

Merakla beklenen DJI Osmo Pocket 2 duyuruldu.  DJI Osmo Pocket 2 nin özellikleri, DJI Osmo Pocket 2 nin fiyatı ve DJI Osmo Pocket 2 çıkış tarihi yazının devamında.

DJI Osmo Pocket 2 geçmiş hatalarından büyük ders almış gözüküyor. DJI Osmo Pocket 1 de unutulan yada  eklemediği birçok özellik DJI Osmo Pocket 2 de mevcut. Gelin isterseniz detaylara yakından bakalım.

YENİ KAMERA, YENİ ÇÖZÜNÜRLÜK VE DAHA FAZLASI

1 / 1,7 ”CMOS sensör mimarisi üzerine inşa edilen 64 MP lik ( evet doğru okudunuz 64 MP) kamerası ile artık çok daha fazla detay içerin fotoğraflar çekebileceksiniz. Büyüyen sensör sayesinde düşük ışık koşullarında çok daha iyi fotoğraflar ve videolar çekebileceksiniz.

Fotoğraf tarafında DJI Osmo Pocket 2 de çözünürlük artarken video tarafında artık 4K da 60FPS video çekebiliyorsunuz. Böylece çok daha akıcı görüntüler oluşturma imkanınız oluyor.

Bir diğer gelen yeni özellik 2K videolarda yüksek dinamik aralıkta çekimler yapabileceğiniz HDR desteği. Böylece videoda ışık ve kontrast değerlerini çok daha doğru yakalayabiliyorsunuz. Ayrıca ağır çekimlerde FULL HD çözünürlükte 8 kata kadar yavaşlatma özelliği bulunuyor.

Kameraya gelen bir diğer yenilikte zoom özelliklerinde olmuş. Yüksek çözünürlükte fotoğraf çekerken 8X yakınlaştırma yapılabiliyorken bu özellik videoda 4X i desteklemekte.

Altta belirttiğimiz video özellikleri daha da gelişmiş olarak devam etmekte;

  • Video
  • HDR Video
  • Timelapse
  • Motionlapse
  • Hyperlapse

YENİ PİL, YENİ SES VE DAH FAZLASI

DJI Osmo Pocket 2 ın yeni pili ile daha uzun süreli çekimler yapmak artık mümkün. Arık 2 saati aşkın süreli video çekimleri ve kullanım ömrü sunan DJI Osmo Pocket 2 bir eksiğini daha gidermiş durumda.

DJI OSMO POCKET 2 ilk izlenim videomuzu altta yer alan YOUTUBE kanalımızdan izleyebilirsiniz.

DJI Osmo Pocket 2 yenilenen mikrofon ve ses sitemi ile çok daha başarılı bir ses kayıt özelliği sunuyor. DJI Osmo Pocket 1 de 2 tane mikrofon varken artık DJI Osmo Pocket 2 de 4 adet mikrofon bulunuyor. Ayrıca kombo paket satın alırsanız ekstra kablosuz bir mikrofon da sahip olabiliyorsunuz. Böylece hem video hem de ses kaydı için DJI Osmo Pocket 2 ile  rahatlıkla çekim yapabilirsiniz.

DJI Osmo Pocket 1 de an çok eleştirdiğimiz şey bir tripod girişinin olmaması ve wi/fi adaptörünü satın almak için ekstra ücret ödemek gerektiği idi. DJI Osmo Pocket 2 ile bu sorunlar artık tamamen ortadan kalkmış. DJI Osmo Pocket 2 kutu içeriğinden wi/fi adaptörü çıkmakta, kombo paket içine ek bir tripod bile eklenmiş.

DJI Osmo Pocket 2 nin Amerika fiyatı 349 dolar, kombo paketin fiyatı 499 dolar olarak açıklanırken biz bu yazıyı yazdığımızda henüz Türkiye fiyatları belli değildi. Bu ürün ve aksesuarlarına pek yakında Oyuncakhobi.com sitesi üstünden satın alabileceksiniz.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x