osmo mobile 5
osmo mobile 5
HABERLER

DJI Osmo Mobile 5 ve Osmo Mobile 4 SE gimbal 8 Eylül’de Yayınlanabilir

1.5kviews

Drone‘ları ile tanınan DJI , piyasada zaten birkaç akıllı telefon gimbalına sahip. Artık DJI markası bütünleşik bir teleskopik selfie’si ile yeni bir modele giriş yapmak için hazırlanıyor .

DJI’den Osmo Mobile 5 olarak adlandırılan DJI Gimbal , 8 eylül’de yayınlanması beklenen akıllı telefon gimbali, geçen yılki Osmo Mobile 4‘ün üst versiyonu olacak. 8 Eylül’de bir lansman etkinliğinde 159 €‘luk bir fiyatla duyurulacak ve bu da kabaca 188 $‘a denk geliyor.

Raporlara bakılacak olursa, yakında çıkacak olan Osmo Mobile 5 yaklaşık 17 cm’ye (6,7 inç) kadar katlanır ve odaklanmanız gereken yere yaklaşmanız gerektiğinde de uzatılabilir. Ancak bir selfie çubuğu kadar uzamasını beklemeyin, ancak ekstra esneklik için mesafe yeterli olmalıdır.

Ne yazık ki, yeni özellik, Osmo Mobile 4‘teki 15 saatlik pil ömründen büyük bir düşüşle 6 saat 20 dakikalık bir pil ömrü sunacağı bildirildiği için pil ömrüne zarar veriyor gibi görünüyor .”

Pilin yaklaşık 1,5 saat içinde tamamen şarj edilebileceği  bilgisi mevcuttur , tasarıma gelince, şirket, akıllı telefonu gimbalden hızlı bir şekilde takmayı ve ayırmayı kolaylaştıran manyetik bir montaj sistemine sahip görünüyor.

DJI’nin yeni Osmo Mobile 5 ile birlikte , maliyeti düşürmek için manyetik montaj sisteminden kurtulan daha ucuz bir Osmo Mobile 4 SE piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor . Mevcut modelin fiyatından 50 $ daha ucuz olan 99 $ ‘a mal olacağı bildiriliyor.

Diğer Uygun fiyatlı gimbal modellerini incelemek ve satın almak için tıklayınız .

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x