HABERLER

DJI Air 2S: Tek Dokunuşta Sinematik Drone Videoları Oluşturun

1.7kviews

DJI Air 2S burada ve yeni 1” sensörü ile güç, taşınabilirlik ve akıllı uçuş özelliklerinin mükemmel birleşimidir. Bunlardan biri MasterShots.

Hepimiz harika, sinematik videolar oluşturmak istiyoruz ama hepimiz inanılmaz pilotlar değiliz. İşte burada DJI Air 2S’deki MasterShots devreye giriyor. Sadece tek bir dokunuşla DJI Air 2S sahneyi otomatik olarak tanıyabilir, karmaşık uçuş yolları oluşturabilir ve size mükemmel videoyu sunmak için her şeyi birlikte düzenleyebilir.

MasterShots

Mastershots , sahneyi tanımak ve uçuş rotasını buna göre planlamak için gelişmiş AI kullanır. İster bir manzarayı, ister bir bina gibi bir dönüm noktasını çekiyor veya hatta kendinizi çekmek istiyor olun, MasterShots profesyonel düzeyde sonuçlar üretecektir.

Videonuzu nasıl düzenleyeceğinizden veya hangi müziği ekleyeceğinizden emin değil misiniz? DJI Fly uygulamasıyla bu, 20’den fazla dinamik şablonla yalnızca bir dokunuşla da yapılabilir.

DJI Air 2S’de MasterShots Nasıl Kullanılır

Uçağınızı havalandırın ve tercih ettiğiniz başlangıç ​​noktasına manevra yapın. Pozisyona girdikten sonra, ekranın sağ tarafındaki MasterShots simgesine dokunun ve “+” simgesine basın veya konunuzun etrafına bir kutu çizin ve başlamak için “Başlat” a basın. Bu kadar kolay.

Bir kez DJI AIR 2S bitmiş kayıt var, otomatik olarak konuyu vitrine bir video üretecektir. Ardından, mükemmel klibi oluşturmak için 20’den fazla farklı şablondan birini seçebilirsiniz.

En uygun olanı bulduğunuzda, paylaş’a basın ve beğenilerin gelişini izleyin.

En İyi Sonuçları Almak İçin İpuçları:

Çekimden önce DJI Air 2S’nin kamera görüntüsünü ve başlangıç ​​noktasını nesnenize göre manuel olarak ayarlayabilirsiniz. Aşağıdaki ipuçları, mümkün olan en iyi çekimleri yakalamanıza yardımcı olacaktır.

1. Bir kişiyi yakalamak için, daha iyi sonuçlar için başlangıç ​​noktasını öznenizin hemen önüne veya hemen arkasına ayarlayın.

Portre ile MasterShots
MasterShots, Portre uçuş rotasında nasıl çekim yapabilir?

2. Binalar gibi yer işaretlerini yakalamak için, başlangıç ​​noktasını hedefin 100 metre yakınına ayarlayın ve uygun bir irtifayı koruyun. DJI Air 2S , uçuş rotası olarak Proximity’yi otomatik olarak seçecek ve çok çeşitli manevralar gerçekleştirmeye devam edecektir. Sonuçlar, hedeflediğiniz dönüm noktasının çarpıcı bir perspektifini size bırakacaktır.        

Yer işaretleriyle MasterShots
MasterShots, Proximity uçuş rotasında nasıl çekim yapabilir?

3. Bir manzarayı tüm ihtişamıyla çekerken, tüm sahnenin kameranın görüş alanı içinde görünmesini ve uçağın nesneden çok uzakta veya çok yukarıda olmamasını sağlayın. Bu, DJI Air 2S’nin nefes kesici kliplerle sonuçlanan bir dizi süpürme hareketi gerçekleştirmesine yol açacaktır.

MasterShots, Manzara uçuş modunda nasıl çekim yapabilir?

Uçuş güvenliği konusunda endişeli misiniz? DJI Air 2S sizi korudu!

DJI Air 2S , çevresini dört yönde algılama yeteneğine sahiptir: yukarı, aşağı, ileri ve geri. Bu, çevrenizin keyfini çıkarmaya odaklanabileceğiniz ve gerisini drone’un halletmesine izin verebileceğiniz anlamına gelir.

DJI Air 2S dört yönlü algılama sistemi
DJI Air 2S, karmaşık senaryolarda ve yüksek hızlarda engellerden aktif olarak kaçınabilir.

Bu, normalde yanal sensörler gerektiren dairesel uçuşlar yaparken bile mümkündür. Bunu, uçağı ileriye dönük tutarken gimbalı özneye doğru çevirerek yapar. Bu, ön sensörlerin esasen yan sensörler haline gelmesini sağlayarak daha fazla güvenlik ve daha fazla gönül rahatlığı sağlar.

DJI Air 2S ileriye doğru uçuyor
DJI Air 2S ön sensörleri, ileriye doğru uçarken daha fazla güvenlik sağlar. 

Sadece bir dokunuşla MasterShots, çekimden düzenlemeye kadar her şeyi halleder. Arkanıza yaslanın ve sinematik videolarınızı bekleyin. Tek ihtiyacınız olan bir DJI Air 2S .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x