DJI Mavic 3 Pro
DJI Mavic 3 Pro
HABERLER

DJI Mavic 3 Pro’nun çıkış tarihi ne zaman?

1.3kviews

DJI‘nin yakında çıkacak olan Mavic 3 Pro‘suna sahip olmak için bekliyorsanız … bu duyguya alışın. Başlangıçta bu yılın 4. çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen ürün, gelecek yılın Ocak ayına kadar prime time için mevcut olmayacak. Bu doğru: 2022’nin ilk çeyreği.

Hasselblad kameraya, değişken diyaframa ve daha fazlasına sahip olması beklenen Mavic 3 Pro drone‘yu pek çok profesyonel ve birçok profesyonel tüketici bekliyor. Ancak bekleyiş devam edecek gibi görünüyor. Projeye yakın olduğunu söyleyen bir kaynak bize içeriden bazı bilgiler verdi ve görünüşe göre ürün en erken Ocak ayına kadar çıkmayacak.

Gelelim detlere.

İlk olarak, bir tazeleme

Çin’de yaşayan ve şirkete giden bir boru hattına sahip başka bir kaynağa dayanarak, beklenen çıkış tarihi hakkında daha önce yazmıştık. Bize çıkış tarihinin muhtemelen Ekim ayında olacağını söyledi . Gerçekten de Ekim için belirlenmiş bir son tarih olduğu ortaya çıktı, ancak bu bir çıkış tarihi değildi. Projeyi yakından tanıdığını söyleyen yeni kaynağımız şöyle açıklıyor:

Drone’nun Ekim ayında “sonlandırılması” hedefleniyor. (Satış için üretilmemiştir. Nihai ürün özellikleri/tasarımı/vb kararlaştırılmıştır). 15 Ekim, büyük olasılıkla karşılanacak olan mevcut dahili hedef tarihtir. Ancak: o zaman tam ölçekli yükselmeden önce otomatik hatların/montajın/ekipmanın vs. hazırlanması iki ay (belki biraz daha fazla) alacaktır. Ardından DJI, dahili olarak piyasaya sürülmeden *önceki* iki aylık tam ölçekli üretimi hedefler. 

Peki, bu onu açıklıyor

Ve bununla, sızıntıların neden çok az olduğunu ve neden henüz tam Mavic 3 Pro’nun hiçbir görüntüsünü görmediğimizi açıklıyoruz. Mavic Pro 3 kabuğu olduğu söylenen bu resmi hatırlıyor musunuz? Bu, ürünün henüz kesinleşmediğinin bir göstergesi:

Mavic 3 Pro Alt Gövde

Yine kaynağımız boşlukları dolduruyor:

Sanırım bunun nereye gittiğini ve neden bir süre daha sızıntı olmayacağını anlıyorsunuz. Gördüğünüz mermiler EVT birimleriydi (mühendislik doğrulama test mermileri). Bu, DVT testinden (tasarım doğrulama testi) sonraki ikinci adımdır. Üretim neredeyse başlamadı.

Yani Mavic 3 Pro’nun Ocak çıkış tarihi var mı?

İşte plan. Ama hiçbir garanti yok. En küçük gecikme bile Çin’in ülkenin en büyük yıllık tatili olan Ay Yeni Yılı kutlamalarına daha da yaklaşacağı anlamına geliyor. Ülkede her şey en az bir haftalığına kapanıyor.

Oh: Ve bir Zoom modeli beklemeyin. Yine, işte kaynağımız:

Ve son olarak son bir bilgi eklemek için: bir yakınlaştırma modeli *olmayacaktır*. Sensör mikro 4/3 ama geliştirme sorunlu (Hasselblad tarafında). Şimdi son üç prototip. Yeni bir akıllı kontrolör için tüm dahili sorunları büyük bir çip sıkıntısı ile birleştirin ve gecikmenin gerçek ürün piyasaya sürülmeden önce Q1 2022 olması bekleniyor. (Ocak-Mart). Ve unutmayın, Şubat ayındaki (1 Şubat) Çin Yeni Yılı, Çin tüm hafta boyunca kapandığı için muhtemelen bir gecikme daha ekleyecektir, bu nedenle başka bir küçük gecikme bile daha ileri bir tarihe ertelenecektir. 

Mavic Pro 3’ü ne zaman göreceğiz?

Buna dayanarak, Ekim ayının ortasına kadar DJI’nin kararlaştırdığı nihai tasarımın sızdırılmış fotoğraflarını görmeyeceğiz. Belki arada başka görüntüler de ortaya çıkacaktır, ancak nihai tasarımı kilitleyene kadar (ve birisi bir fotoğraf çeker) gerçekten bilemeyeceğiz.

Mavic 2 Pro ve Diğer DJI Drone Modellerini incelemek için Tıklayınız .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x