hubsan zino mini se
hubsan zino mini se
HABERLER

Hubsan, Zino Mini SE drone ile 45 Dakika Uçun

1.2kviews

Hubsan’ın uzun gecikmeli Zino Mini Pro‘sunun ilk incelemeleri hala içeri giriyor olabilir, ancak drone üreticisi, 250 gramın altındaki bir giriş seviyesi teklifiyle hazır olduğunu söylüyor: 4K / 30fps video ve 45 dakikalık Zino Mini SE uçuş zamanı.

Zino Mini SE‘nin standart, tek pilli versiyonu 349 dolar fiyatla, Hubsan’ın yaklaşmakta olan drone’u yeni piyasaya sürülen DJI Mini SE‘ye rakip olarak konumlandırdığı açık . Bakalım bu drone neler sunuyor…

Hubsan Zino Mini SE teknik özellikleri ve özellikleri

Sadece 249g ağırlığındaki Zino Mini SE, düşük uçuş ağırlığı nedeniyle birçok ülkede kayıt gerektirmeyen taşınabilir bir hobi drone’udur. Hem 30 fps hem de 60 fps’de 30 fps veya 2.7K çekimde 4K videolar kaydetmenize olanak tanıyan 1/2,6 inç CMOS sensörle birlikte gelir. Kamera ayrıca 3x dijital zoom ile donatılmıştır ve Gece Modu özelliği düşük ışıkta çekimleri optimize eder.

Zino Mini SE, 3,7 mil veya 6 km menzil sunmak için Hubsan’ın SyncLeas 2.0 iletim teknolojisini kullanır. Hubsan’ın izleme gecikmesi ve doğruluğunda büyük iyileştirmeler yaptığını iddia ettiği bir teknoloji olan ATVT 3.0’ı kullanan AI tabanlı bir konu izleme modu var. 1080p/30fps video aktarımı için sağlanan bant genişliği, YouTube canlı yayın desteği ile 2 Mbps’dir.

Drone, rüzgarsız koşullarda 6 m/s hızla uçarken maksimum 45 dakikalık uçuş süresine ulaşabilmektedir. Bunun için otomatik deşarj korumalı 3.000 mAH Li-ion pil kullanır. Düşük ışıkta daha iyi iniş hassasiyeti için yeni başlayanlar için drone, optik akışlı bir gece lambası kullanır.

Zino Mini SE drone, Hubsan’ın spor ve film gibi temel uçuş modlarına sahip üçüncü nesil uçuş kontrolörü ile birlikte gelir. Bu arada, X-Hubsan2 uygulaması tek tıklamayla kalkış ve iniş işlevlerini destekler.

Sürümler ve fiyatlar

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olarak, çeşitli Zino Mini SE yinelemeleri kullanıma sunuluyor. Tek pilli standart sürümü 349$’a alabilir veya iki pilli, taşıma çantası ve Akıllı Pil Yönetim cihazını 415$’a yükseltebilirsiniz.

Daha da fazla uçuş süresinin keyfini çıkarmak istiyorsanız, sırasıyla 459 $ ve 509 $ fiyatla üç veya hatta dört ekstra pil ile Zino Mini SE’ye yükseltebilirsiniz.

Zino Mini SE vs Zino Mini Pro

Zino Mini Pro’nun fiyatı 499 dolardan başlarken, Zino Mini SE’nin ön satışı 349 dolardan başlıyor. Peki, bu ekstra 150 doları biriktirirken neleri kaçırırdın?

İki drone arasındaki ilk ve en büyük fark, Zino Mini Pro’nun sunduğu üç yönlü engellerden kaçınma özelliğidir.

İkinci olarak, Zino Mini Pro, 6,2 mil veya 10 km’lik daha uzun bir iletim menzili ile birlikte gelir. Ancak, görsel görüş hattı kurallarına uyuyorsanız ve diğer uçaklardan veya engellerden kaçınmak için dronunuzu görebilmek istiyorsanız, bu pek bir avantaj değildir. Bununla birlikte, Pro drone üstün Hubsan SyncLeas 3.0 teknolojisini kullandığından, fark video iletiminde hissedilebilir.

Bu arada Zino Mini SE, biraz daha uzun süre havada kalmanıza izin verecek: Kesin olmak gerekirse, Zino Mini Pro’dan 5 dakika daha fazla.

Diğer bir ayrım noktası ise bellek depolamadır. Zino Mini Pro dahili bellekle birlikte gelirken, Zino Mini SE drone, 128 GB’a kadar genişletilebilir belleğe sahip bir U3 mikro SD kart kullanır.

Zino Mini SE ne zaman çıkıyor?

Kuzey Amerika pazarında Zino Mini SE için Hubsan tarafından verilen tahmini sevkiyat tarihi 30 Eylül. Ancak Zino Mini Pro drone’nun piyasaya sürülmesiyle tanık olduğumuz büyük gecikmeler göz önüne alındığında, bu lansman tarihinin kesin olarak belirlenmediğini varsayabiliriz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x