HABERLER

DJI Mavic Mini 2 yakında geliyor mu? Tüm işaretler doğruluyor !

3.1kviews

Bugün DJI’nin bir Mavic Mini 2 için hazırlandığına dair pek çok spekülasyon var. İlgili bir patent ve teoriyi desteklemek için oldukça ikna edici başka kanıtlar var şimdi bu kanıtları inceleyelim .

DJI spekülasyonu cephesinde ne güzel bir gün. İlk olarak, bir DJI First-Person-View (FPV) drone’yu gösteren yeni bir görüntünün sızıntısı vardı . Ardından, DJI sızıntısı ve Twitter kullanıcısı @OsitaLV, bize FPV modelini destekleyen daha önceki patent başvurularını hatırlattı . Başka bir Tweet çıktığında, bundan daha kısa sürede yeni ürünler yayınlanmıştı bu durum yeni bir Mavic Mini’nin yolda olabileceğine dair bazı göstergeler içeriyor.

Mavic Mini 2: Ne zaman ve ne kadar?

Ne zaman? Bilmiyorum ama muhtemelen yakında ve kesinlikle Noel zamanı. Ne kadar? Bilmiyorum ama muhtemelen 399 $ ‘lık fiyat noktasında.

Ama kesin olarak birkaç şey biliyoruz. Ve kesinlikle kanatların içinde bir DJI Mavic 2‘yi gösteriyor gibi görünüyorlar.

Öncelikle, güvenilir Tweeter’ımız @OsitaLV’ye bir göz atalım. İşte son haberler:

Gönderi, elektronik ürünlerin içine giren FCC etiketine bir bakış içeriyordu. Bir FCC kimliği içeriyor, bu yüzden FCC sitesine gittik ve aradık. Ve evet, oh evet, sonuçlarla geri geldi:

Bu resimde sağ taraftaki frekans bant genişliklerinin üzerinde görebilirsiniz. Bekleneceği gibi, 2.4 ve 5.8 MHz frekansları var. Ve bu “Ayrıntı Özeti” bağlantılarına tıklamaya başladığınızda? DJI tarafından geçen ay dosyalanmış bunun gibi mektuplar alıyorsunuz.

Mavic Mini zaten güçlü. Yaptığı şeyi fazlasıyla iyi yapıyor. Daha iyi olabilir mi? Evet, bu kamerayı video tarafında 2.7K’dan 4K’ya çıkarmak güzel olurdu. Ve hareketsiz görüntü dosyalarının boyutunda küçük bir dürtü de harika olurdu. Uçuş zamanı? Makinenin zaten etkileyici bir 30 dakikası var. Belki de yeni bataryadaki fazladan 50mAh bunu çarpacaktır, ancak muhtemelen sadece bir dakika kadar, ağırlık beklemede.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x