Bilinmesi GerekenlerDJIDRONEHABERLERYeni Ürün

DJI Mavic 3’ü 2020 nin Sonunda Çıkaracağını Duyurdu

2.1kviews

Birçok drone meraklısı 30 Ekim‘de çok heyecanlanırken , hemen köşede bir başka yeni DJI uçağı var. Bu doğru, en yeni söylentiler, 2020 yılının sonunda yeni bir DJI Mavic 3’ün piyasaya sürülmesinin beklendiğini gösteriyor.

DJI Mavic 3 Geliyor

Bu hafta aldığımız en son söylentilere dayanarak, DJI’den 2020’nin sonuna kadar DJI’nin yeni DJI Mavic 3’ü piyasaya sürmesini bekliyoruz. DJI’nin M3 için hem Pro hem de Zoom sürümlerine devam edip etmeyeceğini duymadık, ancak drone üreticisinin her iki sürüme de devam etmesi çok olası.

Bildiğiniz gibi, 2020 itibariyle, 250 gram ağırlığındaki tüm yeni DJI uçakları, yeni AirSense sistemlerinin bir parçası olarak yerleşik ADS-B alıcılarına sahip olacak .

DJI web sitesinden:

“DJI AirSense, drone pilotlarına durumsal farkındalığı arttırmak ve uçarken sorumlu kararlar vermelerine yardımcı olmak için ADS-B teknolojisini kullanan bir uyarı sistemidir. Bu özellik, ADS-B vericilere sahip yakındaki uçaklardan otomatik olarak gönderilen uçuş verilerini bir araya getirerek, potansiyel çarpışma risklerini tespit etmek ve kullanıcıları DJI mobil uygulaması aracılığıyla önceden uyarmak için analiz ediyor. ”

DJI Mavic 3 için Beklenen Özellikler

DJI Mavic 3‘ün diğer teknik özellikleri göz önüne alındığında, video kalitesinin en azından eşit olacağını ancak muhtemelen DJI Phantom 4 Pro‘dakilerden daha iyi olacağını biliyoruz. Bir endüstri uzmanı bize M3‘teki yeni kameranın, DJI Mavic 2 Pro‘da gördüğümüz “ham alt örnekleme” sorunlarından hiçbirine sahip olmayacağını söyledi.

Ayrıca, DJI Mavic 3 ActiveTrack 3.0′a sahip olacak. Görünüşe göre, DJI Skydio‘yu yakından takip ediyor ve Çinli dron yapımcısı yeni Skydio 2‘nin önündeki engellerden kaçınma ve kendi kendine yetme kabiliyetine uymama ihtimaline rağmen , DJI Mavic 3’ün nasıl bir gelişme göstereceğini merak ediyoruz.

@OsitaLV tarafından son zamanlarda önerildiği gibi OcuSync 3.0 ile gelen DJI Mavic 3’e gelince, kaynağımız tarafından “saçma” olarak onaylandı. DJI neredeyse kesinlikle M3 için OcuSync 2.0 kullanacak.

Şimdilik DJI Mavic 3’te sizin için elimizde olan tek şey bu. Bu yeni katlanabilir uçağın 2020 yılının sonlarında piyasaya sürülmesini bekliyoruz . Daha fazla bilgi edinir edinmez OyuncakHobi olarak sizlerle paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın. Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilir bilgi alabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x