HABERLER

Autel Evo Mini artık DJI Mini 2 rakibi olabilir !

968views

Autel Robotics‘in 250 gramın altında yeni bir başlangıç drone üzerinde çalıştığını ortaya çıkaran dünden sızdırılan görüntüleri hatırlıyor musunuz? Bunun geldiği yerde daha fazlası var. Autel, EVO III, EVO Lite ve Nano mini drone‘lar gibi çok sayıda yeni ürün üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Son ikisi videoya yakalandı.

Video, 15 Eylül’de TikTok’ta ortaya çıktı. Video, Çin’in Shenzhen kentindeki Nanshan bölgesinden geliyor – yaklaşık 80 drone üreticisine ev sahipliği yapan ve Çin ekonomisi için yılda 2,9 milyar doların üzerinde gelir sağladığı söyleniyor .

Videoda, bir temsilcinin bir ziyaretçiye çeşitli drone’ları gösterdiği bir sergideki Autel standını görüyoruz. Dragonfish VTOL drone’yu ve yeni tanıtılan kurumsal seriler de dahil olmak üzere EVO II serisinin çeşitli yinelemelerini , kamera düz görüşte saklanan bir grup diğer daha küçük drone’a dönmeden önce görüyorsunuz .

Bu noktada, Autel yetkilisi ziyaretçiden aceleyle kaydı durdurmasını ister – bu biraz garip çünkü bu drone’ları gerçekten bir “sır” olarak saklamak isteseydiniz, belki de onları ilk etapta bir sergi standına koyamazdınız. . Kendin için gör:

Autel Nano: DJI Mini 2 rakibi

Autel’in giriş seviyesi nano drone’unun iki modelde gelebileceği görülüyor: biri üç yönlü engellerden kaçınma sunan, diğeri ise engellerden kaçınma sensörleri içermeyen temel bir versiyon.

Her iki son derece portatif drone için maksimum uçuş süresinin 30 dakika olması beklenirken, uçuş menzili 10 km olarak belirlendi.

Autel EVO Lite ve Lite Plus: DJI Air 2S rakipleri

Bir de profesyonel içerik yaratıcılarını hedefleyen Autel EVO Lite var, yani DJI Air 2S‘nin ana hedef pazarı. Maksimum 40 dakikalık uçuş süresine sahip bu drone ayrıca iki yinelemeye sahip olacak:

  • 1/1.28 inç CMOS sensörlü Autel EVO Lite
  • 1 inç CMOS sensörlü Autel EVO Lite Plus

Bu parlak sarı dronları, bir dizi sosyal medya dostu, akıllı çekim ön ayarıyla 60 fps’de 4K video çekmesini bekleyebiliriz. Üç yollu engellerden kaçınma verilmelidir. Ayrıca operatörün tek bir tıklamayla yatay ve dikey açılar arasında geçiş yapmasına olanak tanıyan ilginç bir “dikey çekim” modu da var.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x