HABERLER

Araç İçi Kamera Nasıl Kurulur? Nelere dikkat edilir?

8kviews
360 G300H Araç içi kamera

Aracınıza bir araç içi kamera takmak için bu adımları izleyin. Bu basit talimatlar, neredeyse tüm araç kameraları için geçerlidir.

Adım 1: Mikro SD hafıza Kartınızı Araç içi kameranıza takın

SD veya Micro SD kartı, hafıza kartı yuvasına dikkatlice yerleştirin. Mikro SD kartlar kameranız için formatlanmamış olabilir, menüde hafıza kartını formatlamanız gerekecektir. Araç içi kamera için Hafıza kartı seçerken aksiyon kameralarda olduğu gibi Class 10 ve üzeri, mümkünse yazma hızı yüksek kartlar tercih edin. Telefonlar için yeterli olabilen Class4 kartlar kameralarda çalışmayacaktır.

Adım 2: Araç içi Kameranızın bağlantı aparatını takın, Vakumlu yada yapışkan bant

Araç içi kameranızı sürücünün görüşünü engellemeyecek bir alana yerleştirin. 3M bant kullanıyorsanız bağlantınız sabit olacağından bandı açmadan önce yerini kontrol etmeyi unutmayın, daha sonra açarak sabitleyin. Tekrar sökmeniz gerektiğinde bandın yerinden çıkması için saç kurutma makinesi yada benzeri yöntemlerle ile ısıtmanız yeterli olacaktır.

Adım 3: Güç kablosunu güç kaynağına takın

Güç kablosunu aracınızın elektrik prizine (örneğin çakmaklık yada usb çıkışına) takın. Genellikle bağlantı kabloları döşeme çevresinden dolaştırılarak sabitlenebilecek kadar uzundur, kullanım sırasında görüş açınızı engellemeyecek ve dolanmayacak şekilde kabloyu saklayın ve sabitleyin.

Araç içi kameraların çoğu Çakmaklık şarj başlığı veya USB kablo ile gelir (G500H Araçiçi kamera kutu içeriği)

Adım 4: Kayıt ışığının yandığından yada uygulama ile bağlanarak çalıştığından emin olun

Birçok araç içi kamera üzerinde kayıt ışığı bulundurur, kamera modeline göre eğer bulunmuyorsa telefonunuza yüklediğiniz uygulama yardımı ile kayıt alıp almadığını kontrol edebilirsiniz.

Araç kameralarının çoğu fişe takıldığında otomatik olarak kayıt yapar. Araç kameranızın modeline bağlı olarak, kayıt ışığı kırmızı, mavi veya başka bir renkte olabilir ve kayıt sırasında sabit kalabilir veya yanıp sönebilir. Kayıt yaptığınızdan emin olmak için kullanım kılavuzunuzu kontrol edin.

G500H Araç Kamerası Uygulama Kontrolü

Artık araç kamerası tarafından korunuyorsunuz!

Lütfen araç kullanırken araç içi kameranızla herhangi bir şey yapmaya çalışmayın! Bunu ne kadar vurgulasak azdır, ayarlarda yapılacak herhangi bir değişiklik, video oynatma vb. işlemler siz güvenli bir şekilde yoldan ayrılarak durana kadar bekleyebilir. Lütfen kendi güvenliğiniz ve etrafınızdaki diğer kişilerin güvenliği için araç kameranızla herhangi bir şey yapmadan önce kenara çekin.

Her zaman olduğu gibi, güvenli sürün!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x