HABERLER

Altavian, Federal Hükümetin Güvenilir Drone Sağlayıcısı Olduğunu Açıkladı

1.7kviews

Altavian, Savunma İnovasyon Birimi’nin Mavi sUAS Projesi tarafından güvenilir bir drone sağlayıcısı statüsüne eriştiğini duyurdu. Güvenilir drone sağlayıcılarının seçimi, Savunma Bakanlığı ve Federal Hükümetin Amerikan drone endüstrisini desteklemek için yıllarca süren çabalarının bir sonucudur. Bu duyuru Savunma Bakanlığı için yıllarca süren başarılı sUAS geliştirme ve konuşlandırma sürecinde Altavian’a da beklenen onayı almıştır.

 

Altavian, pazarın DJI hakimiyeti altına girmesiyle birlikte, Amerikan ( https://www.altavian.com/blog/us-legislative-efforts-support-drone-industry ) drone üreticilerini desteklemek için yasama çabalarının bir savunucusu oldu. Bu, yerel sUAS endüstrisini, nihayetinde Amerika Birleşik Devletleri içinde Amerikan mali desteğiyle tasarlanan ve geliştirilen parçaların, bileşenlerin ve teknolojinin tam ABD tedarikini içermesi gereken bir yolda ilerletmek için doğru yönde atılmış bir adım olarak karşımıza çıkıyor.

DoD’nin Altavian’ı güvenilir bir drone sağlayıcısı olarak seçmesi, devlet kurumlarının Altavian sistemlerini ve platformlarını satın almalarının NDAA uyumlu olacağını bilerek edinebileceği anlamına gelmektedir. Altavian, ABD’de her zaman sistemler tasarladı ve üretti ve son yasalar, kaynak bulma sorunlarını UAS edinimi ve politikasının ön saflarına taşıdı. DoD ve Federal Ajansların Amerika Birleşik Devletleri’ndeki drone üreticilerini destekleme taahhüdü, ulusal savunma ve endüstri için temettü ödeyecek.

Altavian CEO’su Thomas Rambo, “Bu duyuru, DoD için yıllarca başarılı yurtiçi sUAS geliştirme ve konuşlandırma boyunca Altavian’ın en son onayıdır” dedi. “Ancak manzara değişiyor. NDAA’nın geçmesiyle, yerel UAS yetenekleri etrafında yenilenen bir coşku var. Altavian bu değişimin ön saflarında yer almaktan heyecan duyuyor. “

 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x