AKSİYON KAMERALARGOPROHABERLER

GoPro Hero 8 ve GoPro Max 360 yolda..

1.1kviews

İki yeni GoPro modeli FCC’nin web sitesine girmeyi başardı, muhtemelen GoPro Hero 8 ve GoPro’nun 360 kameralı GoPro Max 360‘ın bir sonraki tekrarı olacak. Sızan resimlerden, Hero 8 ile özelliklere odaklanmayı ve Max 360 ile basitliğe odaklanmayı görebiliyoruz.
Kameraların GoPro‘nun yıllık etkinliği boyunca önümüzdeki ay piyasaya sürüleceği söyleniyor. GoPro’dan iki yeni kamera görmeyi dörtgözle bekliyoruz. Bunlardan bir tanesi, DJI Osmo Action ile ilgili hiçbir şüphe duymayacak olan yeni GoPro Hero 8 ve GoPro Max 360 ile birlikte mevcut GoPro Fusion 360‘ı değiştiriyor.Bu ay yayınlanan FCC listeleri, tüm GoPro kameralarında bulunan ve iki model numarası içeren bir menü gösteriyor. İki model numarası yeni bir GoPro Hero 8 kameraya ve yeni GoPro Max 360 kameraya işaret ediyor.Japon Haberleşme Bakanlığı tarafından sızan GoPro Max 360‘ın dış görüntüleri kameranın yeni tasarımını ve boyutunu gösteriyor. GoPro Max 360, 24fps’de 5.6K, 30fps’de 5.2K ve 60fps’de 3K çözünürlüğe sahip gibi görünüyor.

Max 360, GoPro Hero kamera serisine benzeyen, yaklaşık 80 x 80 mm daha yakın yeni bir form faktörü üstleniyor. Ekran aynı zamanda her iki tarafta bulunan daha büyük bir mikrofon modülü gibi görünen şey ile birlikte daha da büyütüldü.GoPro Hero 8‘in, PhotoRumors web sitesi aracılığıyla Çin’den geldiği söylenen resimlerde ortaya çıktı.GoPro Hero 8, aksesuarların doğrudan kameraya eklenmesini sağlayan yeni bir tasarıma veya GoPro Hero 8 ile başlatılması muhtemel bir kasa tarzı aksesuara sahip görünüyor.

Resimde, standart bir hot shoe mount gibi görünen şeye bağlı bir LCD ekran ve LED ışık gösteriliyor.LCD ekran GoPro’nun yıllarca yaşadığı büyük bir sorunu çözecek: lense bakarken göremediğiniz bir ekran. Bu, joggerlerin GoPro Hero 8’i üst kısımdaki ekran ve kameranın yan tarafındaki mikrofondan kullanmasını sağlayacaktır. LED ışık, fotoğraf makinesine yakın nesneler için düşük ışık performansını artırma olanağını açacaktır. GoPro Hero 8‘in tüm modlarda 4K 60 fps desteği ve 1440p 240 fps yavaş hareketi ve düşük ışıkta gelişmiş görüntü kalitesini görmesini isteriz. Umarım, GoPro yerleşik sesi iyileştirmeye, bit hızını 100 mb / s’ye yükseltmeye ve siyah, gümüş ve beyaz modellerini sürdürmeye devam edecektir.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x