HABERLER

Vankyo Dolby Projektör Nedir?

500views

Vankyo Dolby Projektör Nedir? Çoğumuz tipik bir Pazar tatilini film izleyerek geçirmeyi tercih ederiz. Yerel sinemanın heyecan verici deneyiminden keyif alıyoruz. İkonik film fragmanlarından saatte 160 km hızla çalışan araba motorlarının reklamlarına kadar, ödediğiniz paranın tadını çıkardığınızı fark ettiğinizde bir tatmin duygusu hissedersiniz. Ama şunu kabul edelim: Hiçbir şey koltuğunuzda kıvrılıp şarkılarınızı yayınlamanın cazibesini yenemez. Netflix’in favori sezonu. Ancak tek dezavantajı, evdeki TV’nizin “sinema hissi”nden yoksun olmasıdır. Artık yeni VANKYO Leisure 495 film projektörüyle durum böyle değil. Sıradan 1080 FHD projektörlerinizle karıştırmayın; bundan çok daha fazlası var.
Okuyun ve kendiniz görün!

Dolby Audio nedir?

Dolby ses, ister konser ister spor etkinliği olsun, izlediğiniz her şeyde ultra ince iyileştirmeler yapan ve sesi otomatik olarak daha iyi hale getiren bir 2D ses teknolojisini ifade eder. Diyaloğa ince ayrıntılar ekleyerek gelişmiş bir işitme deneyimi sağlar. Ses ayrıca kanallar arasında geçiş yaptığınızda veya bir sahne kesildiğinde ses seviyesini de ayarlar. Bu nedenle aşırı yükseklerden en alçaklara atlama deneyimi yaşamazsınız.

VANKYO Dolby projektörü, Dolby Lab ile işbirliği içinde en çok aranan Dolby sesini sunduğu için son zamanlarda ilgi görüyor. Burası sizin ev sinemanız, eğlence merkeziniz ve daha fazlası!

Vankyo Dolby Projektör

Film izlemenin yalnızca sinemada mümkün olduğu günler geride kaldı. Dolby projektör, gelişmiş işlevler ve birinci sınıf özelliklerle film deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyor. Piyasada Fangor gibi çok sayıda taşınabilir projektör bulabilirsiniz ancak VANKYO Dolby Projector’ın aksine Dolby ses içermez. Oyun meraklıları ve film tutkunları, daha yüksek bir eğlence deneyimi için Dolby efektini arıyor. Sırf bu nedenle Dolby sesini yeni VANKYO projektörüne ekledik.

Dolby kod çözme, bir kayıt stüdyosunda oluşturulana veya canlı bir konserde duyulana benzer yüksek tanımlı ses oynatımına olanak tanır. Oturma odanızı değiştirip özel bir gösterim odasına dönüştürdüğünü söylemek yanlış olmaz.

Özellikler

Dolby ses projektörü kusursuz multimedya deneyiminden epik Dolby sese kadar pek çok şey sunar. Özelliklerine hızlı bir bakış daha fazlasını açıklayacaktır.

Kusursuz Dolby Ses

Yeni satın aldığınız bir projektöre hoparlör takmak size nadiren sinema deneyimi yaşatır. Ancak Dolby, geniş ve büyük odalara yönelik bir ses sıkıştırma teknolojisine sahiptir. Yani bir filmi oynattığınızda kelimenin tam anlamıyla film yapımcısının dünyasına adım atıyormuşsunuz gibi hissedersiniz.

Wi-Fi Bluetooth

Kablolu kullanım trendi çoktan geride kaldı ve hepimiz rahatlığımız ve rahatlığımız için kablosuz bağlantıyı tercih ediyoruz. Leisure 495 film projektörü Wi-Fi ve Bluetooth özelliklerine sahiptir. Sorunsuz ve hızlı kablosuz bağlantı sunan 2,4G/5GHz çift bantlı Wifi ve Bluetooth 5.1’i destekler. Cihazı evinizdeki Wi-Fi ağına bağlayabilir, şarkıları dinleyebilir, film akışı yapabilir ve genellikle küçük boyutlu telefon ekranınızda izlediğiniz TV programlarının keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, daha fazla ses potansiyelini açığa çıkaran Bluetooth cihaz bağlantıları da sunuyor. Kulaklıklarınızı ve hoparlörlerinizi kablosuz olarak bağlayabilir ve güçlendirilmiş ses efektinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Tasarım

Tasarım, alıcıların bir projektör satın alırken belki de ilk fark ettiği şeydir. Neyse ki Dolby projektörü modern ve pratik bir tasarıma sahiptir. Hafif ve kompakt cihaz, kaldırması zor olan ağır projektörlerin aksine onu bir yerden başka bir yere hızla taşımanıza olanak tanır. Ayrıca dahili soğutma gürültüsü engelleme sistemine sahiptir ve bu da onu en sessiz LCD projektör yapar. Böylece, huzur dolu taşınabilirlik elde edersiniz.

Sinema Deneyimi

Leisure 495 sinema projektörü, HiFi stereo hoparlörleri, Dolby sesi ve daha parlak görüntü kalitesi sayesinde geleneksel 1080P FHD LCD projektörlerinizi gölgede bırakır. 1000:1 kontrast oranıyla zengin renklerin ve sizi hikayeye derinden bağlayan benzersiz bir deneyimin keyfini çıkarırsınız. Aslında izlediğiniz filmlere hayat veriyor. Dolby projektör size daha parlak, daha keskin ve daha canlı görüntüler sunar; geleneksel bir projektörün kontrast oranından çok daha iyidir. Gerçekten inanılmaz yüksek dinamik kontrast, doğru renkleri görüntüleyerek izlediğiniz her filmin duygusal derinliğini ortaya çıkarır. Bir karakterin yüzündeki kırışıklıklardan tişörtündeki ipliğe kadar karakterlerin ince ayrıntılarını görüyorsunuz; bu, karakterin hemen yanında duruyormuş gibi hissetmenizi sağlıyor. Sinemada izlediğimiz filmlerin en ince detaylarına hepimiz aşinayız. Dolby projektör tam da bunu sunuyor.

Uzun Ömürlü Projektör ve Göz Bakımı

VANKYO Dolby projektör, yüksek kaliteli bir yaşam kaynağıyla tasarlanmıştır ve 30.000 saate kadar yaşam beklentisi sunar. Uzatılmış kullanım ömrü bir artıdır çünkü projektörü önümüzdeki on yıl boyunca lambayı değiştirmeden kullanmanıza olanak tanır. Bunun ötesinde VANKYO, güvenli bir izleme deneyimi sağlayarak görüşünüzü de önemser. Daha iyi göz koruması için azaltılmış mavi ışık ve dağınık görüntüleme özelliklerine sahiptir.

Ancak bu, görüntü kalitesinden ödün verdiği anlamına gelmez. Aslında görüntü kalitesini artırır ve daha iyi, daha güvenli bir sinema deneyimi için tamamlayıcı özellikler sunar.

VANKYO Dolby projektör Olağanüstü Multimedya

VANKYO Dolby projektörün muhteşem multimedyası akış deneyiminizi üst düzeye çıkarır. Odanızın rahatlığında film ve dizi izleyebilir, en sevdiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz. Eğlence kanalınız olarak Netflix, Peacock, Disney++ veya Amazon Prime’ı tercih edin, aralarından seçim yapabileceğiniz tüm seçeneklere sahipsiniz.

Çok yönlülük

Çok yönlülük VANKYO’nun bir diğer odak noktasıdır. Geleneksel projektörler bağlantı sunar ancak bu birkaç cihazla sınırlıdır. Diğer taraftan Dolby projektör birden fazla cihazı bağlamanıza olanak tanır. Yani geçen gün küçük ekranlı telefonunuza bir film indirdiyseniz endişelenmenize gerek yok; projektöre bağlayabilir ve filmin keyfini daha geniş, daha parlak bir ekranda çıkarabilirsiniz.

İşte projektöre bağlayabileceğiniz ve istikrarlı bir bağlantının keyfini çıkarabileceğiniz şeyler.

  • iPad
  • Dizüstü bilgisayar
  • Yangın TV Çubuğu
  • Telefon
  • Mikro USB kartı
  • USB bellek

Yani seçenekler sonsuzdur ve ideal seçeneğinizi listede bulacaksınız.

Dış görünüş

VANKYO Dolby projektör, beyaz ve siyahın zarif ve şık kontrastına sahiptir. Lens modülü ön panele monte edilmiştir. Ayrıca yan panellerdeki iki havalandırma deliği ısı transferini artırır, bu da bir artıdır. Odağı yan tarafta bulunan gümüş renkli bir düğmeyle ayarlayabilirsiniz. Projektör, arka paneldeki arayüzler ve kısayol düğmeleriyle görünümünü korur. Genel olarak kompakt stili, renk kontrastı ve fütüristik tasarımı, onu tüketiciler arasında çok beğeniliyor.

Vankyo Dolby Audio’nun Özel Kimlik Doğrulaması

Dolby Labs Licensing Corporation’ın uygulama mühendisi, Dolby Leisure 495 film projektörünü 29 Nisan 2021’de resmi olarak onayladı.
VANKYO Leisure, yüksek kaliteli ses üretmek için gereken veri miktarını azaltan Dolby dijital kod çözücülere sahiptir. Bunun yerine insan kulağının sesi işleme biçiminden yararlanır. Kodlama gürültüsü ses sinyali frekansına yakın olduğunda ses sinyalleri gürültüyü kapsar. Sonuç olarak insan kulağı yalnızca amaçlanan ses sinyalini dinler. Gürültüyü azaltır, maskeler ve ortadan kaldırır. Ayrıca, surround sağ, surround sol, orta, ön sağ ve ön sol olmak üzere 5 tam bant genişlikli kanal da sağlayarak kusursuz surround ses kalitesi sunar. Resmi onay, yeni Dolby ses sistemimizin başarısı hakkında çok şey anlatıyor. Şirket olarak güvenilirliğimizi artırmak için her şeyi şeffaf tutmayı tercih ediyoruz.

VANKYO, tüketicilere hak ettiklerini vermek için projektörlerine daha iyi ve en yeni özellikleri dahil etmeyi amaçlamaktadır.

Dolby Ses Efekti Neler Sunar?

Her şey 1992’deki Batman Geri Dönüyor’la başladı. Dolby sesin kullanıldığı ilk filmdi ve çok geçmeden seçkin ve aranan bir film haline geldi. Dolby ses efekti müşterilere tam olarak ihtiyaç duydukları şeyi sağlar. İzleyicilere orijinaline mümkün olduğunca yakın bir ses deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Sıkıştırma teknolojisi dev odalar için tasarlanmıştır ve hoparlör kalitesi, evde yayın keyfi sağlamayı amaçlamaktadır. Dolby ses, sizi ekrandaki karakterlere bağlayan dinamik bir ses deneyimi yaratmak için en son teknolojileri içerir. Üstelik bu dinleme deneyimini ekranın ötesine de taşıyabilirsiniz. Basitçe söylemek gerekirse, kulaklık aracılığıyla sanal surround ses deneyimi sunar. İzleyiciler kendilerini savaş sahnesinin ortasındaymış gibi hissediyorlar ve bu da tüm deneyimi zenginleştiriyor.

Vankyo Dolby Projektör VS Sıradan 1080 FHD Projektörler

Dolby piyasaya sürülmesinden bu yana kasabanın konuşulan konusu oldu. Film ve eğlence meraklıları, bu cihazın sıradan projektörlerden ne kadar farklı olduğunu ve aldıkları keyfi artırmak için neler sunduğunu merak ediyor. Başlangıç olarak, geleneksel 1080 FHD projektörler artık müşteriler tarafından beğenilmeyen eski teknolojiyi kullanıyor. Dolby ise geleceği akılda tutarak inşa edildi. Tüketici deneyimini geliştirmek için fütüristik özellikler ve en son teknolojiyi sunar. Birincisi iyi kalitede görüntüler sunarken ikincisi daha net görüntü kalitesi sağlar. Daha iyi ve daha parlak bir ekranı kim istemez ki?

Dahası, mükemmel grafik ayrıntıları sunan Dolby’nin aksine, sıradan projektörler grafik ayrıntılarından yoksundur. Ayrıca standart projelerin minimum yakınlaştırma ve odaklama sunduğunu, ancak Dolby’nin daha iyi odaklanma ve yakınlaştırma potansiyeli ile daha geniş bir ekran sunduğunu fark edeceksiniz.

Özetle

Taşınabilir projektörler yükselişte ve eğlence meraklıları giderek daha fazla onlara yöneliyor. Küçük telefon ekranınızdan duvar boyutunda video içeriği yansıtarak onları televizyonlardan daha heyecanlı hale getirebilirler. Projektörler ve özellikleri konusunda yeni olmasak da, kategorideki en yeni ve en farklı ürünler hakkında bilgi sahibi olmak her zaman harikadır. VANKYO Leisure 495 film projektörü, yerleşik kalitesi, inanılmaz özellikleri ve Dolby sesiyle üst düzey projektörlerle rekabet ediyor. Ona “Ev Sineması Projektörü” demek yanlış olmaz çünkü sunduğu şey tiyatro benzeri bir deneyimdir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x