HABERLER

u-blox, başarılı F9 platformunu temel alan iki yeni yüksek hassasiyetli GNSS konumlandırma modülünü duyurdu

125views

u-blox, başarılı F9 platformunu temel alan iki yeni yüksek hassasiyetli GNSS konumlandırma modülünü duyurdu;

NEO-F9P, hareketli endüstriyel makinelerde hassas navigasyon ve otomasyon sağlarken ZED-F9P-15B, mobil robotik pazarındaki müşterilere L1/L2’ye L1/L5 alternatifi sunar.

Thalwil, İsviçre – 8 Haziran 2023 – Lider konumlandırma ve kablosuz iletişim teknolojileri ve hizmetlerinin küresel sağlayıcısı u-blox (SIX:UBXN), u-blox F9 yüksek hassasiyetli GNSS platformunu temel alan iki yeni modülü duyurdu. Düşük güçlü NEO-F9P, hareketli endüstriyel makinelerin hassas navigasyonunu ve otomasyonunu destekler ve ZED-F9P-15B, mobil robotik pazarındaki müşterilere L1/L2 bantlarına ek olarak L1/L5 seçeneği sunar.

Yeni u-blox NEO-F9P GNSS modülünün özellikleri arasında GPS, Galileo ve BeiDou’nun eş zamanlı alımı, çok bantlı L1/L5 RTK, kısa yakınsama süreleri ve güvenilir performans yer alır. Modül, saniyeler içinde santimetre düzeyinde doğruluk sağlar ve şimdiye kadarki en küçük yüksek hassasiyetli modül form faktörüyle gelir – normal u-blox ZED form faktöründen %50 daha küçüktür.

Bu küçük boyut, çok düşük güç tüketimi ve ANN-MB1 anten uyumluluğu ile birleştiğinde, u-blox NEO-F9P’yi akıllı antenlerde, İHA’larda ve mobil robotlarda hassas navigasyon ve otomasyon dahil olmak üzere çok çeşitli kullanım durumları için ideal hale getirir. Güvenilir ve verimli konumlandırma sunan modül, gelişmiş performans için u-blox PointPerfect GNSS artırma hizmeti gibi açık ve standartlara dayalı düzeltme hizmetlerini destekler.

Endüstriyel Ürün Müdürü Alex Ngi, “NEO-F9P ve ZED-F9P-15B ile u-blox, özellikle İHA ve mobil robotik sektörlerinde olmak üzere endüstriyel uygulamalarda hassas navigasyon ve otomasyona yönelik artan gereksinime yanıt veriyor” diyor. Navigasyon ve Robotik, u-blox’ta Ürün Merkezi Konumlandırması. “Kompakt ve enerji tasarruflu bir modülde santimetre düzeyinde doğruluk sunan, u-blox’un kanıtlanmış RTK motoru NEO-F9P, alanı kısıtlı tasarımlar için idealdir. Artık L1/L5 seçeneğiyle birlikte NEO form faktöründe mevcut. NEO-F9P, müşterilere NEO-M8P modelinden etkili bir yükseltme yolu sunar. ZED-F9P-15B aynı zamanda mevcut ZED müşterilerine L1/L2’ye L1/L5 alternatifi sunuyor.”

u-blox hakkında

u-blox (SIX:UBXN), otomotiv, endüstriyel ve tüketici pazarlarında konumlandırma ve kablosuz iletişim alanında küresel bir teknoloji lideridir. Akıllı ve güvenilir çözümleri, hizmetleri ve ürünleri insanların, araçların ve makinelerin kesin konumlarını belirlemelerine ve hücresel ve kısa mesafeli ağlar üzerinden kablosuz olarak iletişim kurmalarına olanak tanır. Geniş çip, modül ve güvenli veri hizmetleri ve bağlantı portföyüyle u‑blox, müşterilerinin Nesnelerin İnterneti için hızlı ve uygun maliyetli yenilikçi ve güvenilir çözümler geliştirmesini sağlayacak benzersiz bir konuma sahiptir. Genel merkezi İsviçre’nin Thalwil kentinde bulunan şirket, Avrupa, Asya ve ABD’deki ofisleriyle dünya çapında faaliyet göstermektedir. (www.u‑blox.com) Bizi Facebook, LinkedIn, Twitter @ublox, Instagram ve YouTube’da bulun

Orijinal basın bülteni için lütfen aşağıyı ziyaret edin
https://www.u-blox.com/en/u-blox-announces-two-new-high-precision-gnss-positioning-modules-F9-platform

Olağanüstü CubePilot Here4 (NEO-F9P)

CubePilot Here4, en yeni u-blox NEO-F9P modülüyle donatılmıştır! Hassasiyeti ve performansı benzeri görülmemiş boyutlara taşıyan devrim niteliğinde bir deneyime hazır olun. Beklentilerinizi yükseltin ve navigasyon teknolojisinin geleceğini kucaklayın!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x