HABERLER

Slash X-23 Premium Format için Yeni Prodüksiyon

452views
Takıntılı intikam hakkında ders veren son kişiyim.”

Sideshow, X-23 Premium Format  Figürün resmi üretim güncelleme galerisini sunar ve mutant cinayetleri gözetleyenlerle mücadeleye katılır! Görsel, mutant katliamı yapan Nöbetçilere karşı mücadeleye katılan  X’e atıfta bulunuluyor!

X-23 Premium Format  mekanik bir kol , Laura Kinney  kopmuş Sentinel eli tabanının üstündeki kavgaya atlar gibi 25” uzun boylu duruyor. Hızlı bir SNIKT ile , düşmanlarını ikili metal mafsal pençeleriyle ve imzalı parmak pençeleriyle parçalamaya hazır.

Polyresin  ,x-23 Premium Format Figür gerçekçi kumaş benzeri dokuları taklit etmek için ayrıntılı olarak sarı ve koyu mavi paneller ile şekillendirilmiş bir kostüm giyer. Kostümünde ayrıca eşleşen eldivenler, kırmızı ve altın renkli “X” tokalı siyah bir kemer ve “X” başlıklı detaylı botlar bulunuyor.

Sideshow’un X-Men Koleksiyonunun bir parçası olarak kızı gibi , X-23 ve Wolverine Premium Format Figürün temelleri sol ve sağ ellerde serbest ve bu heykeller Marvel koleksiyonunuz için mükemmel bir çift olur ! Daha da büyük bir Sentinel sahnesi için Magneto Maquette ile yapılan saldırının bir parçası olarak Emma Frost , Rogue ve Mystique gibi karakterlerle gösterin .

X-23 Premium Format  Özel Sürüm Figür , öfkeli bir ifade ve kırmızı gözlü alternatif bir maskeli portre içerir. Bu aksiyon dolu ek ekran seçeneğiyle X-23’ün öfkesini çılgınca açığa çıkarın.

Marvel koleksiyonunuza katil pençeleri eklemek istiyorsanız, bugün X-23 Premium Format  Figürünü sipariş edin !

Kutudan çıkarma talimatlarının tamamı için, resmi X-23 Out of the Box videosunu izlediğinizden emin olun .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x