HABERLER

SJCAM aksiyon kameraları artık Oyuncakhobi.com’da!

1.4kviews

Teknolojik hobi ürünleriyle sizlere keyifli zamanlar sunmaktan asla bıkmayacağız. Şimdi de uygun fiyatları ve GoPro ile yarışan, muhteşem özellikleriyle dünyanın her yerinde fan grupları olan SJCAM aksiyon kamerasını sizlere Oyuncakhobi.com güvencesiyle sunuyor.

SJCAM aksiyon kamera çeşitlerini yakından tanıyalım:

SJCAM M20 aksiyon kamerası

Sjcam markasına ait olan ilk ve tek uzaktan kumanda destekli modeli olan M20, 4K çekim desteği sunan versiyonu ile dikkat çekiyor.

166° Ayarlanabilir Fov

M20 Wide (166°) Orta ve dar seçim sağlayan ayarlanabilir bir görüş açısına sahiptir.

Bozulma-Düzeltme

Eğer, videolarınız da sinir bozucu balık gözü efekti yaşıyorsanız M20’nin sizin için bir çözümü var. Bozulma-düzeltme ve görünüm seçeneği ON en geniş alanı ile güzel, gerçekçi video kayıt sağlıyor.

GYRO Sabitleme

Gyro yol tümsekleri yuvarlar. Video çekerken üzerinde bulunan Gyro seçeneğini açın. Yukarı ve aşağı hareket olduğunda bu seçenek video çekimlerinizde oldukça yararlıdır. FPV veya çizgi cam, Gyro videonuzu daha düzgün yapacak.

SJCAM

Anında Kontrol Et, İzle ve Paylaş

SJCAM Zone uygulaması sayesinde kameranızı uzaktan dokunarak kontrol edebilirsiniz. iPhone, Android telefon ya da tablet PC ile Uzaktan fonksiyonları ve ayarları kontrol edin. Sorunsuz bir şekilde fotoğraf, video veya dosya transferi yapabilirsiniz.

Su Altının Eşsiz Güzelliklerini Keşfedin!

Su altının muhteşem dünyasını kaydedip paylaşın! 30 metreye kadar dalışa dayanıklı su geçirmez “housing” ile havuzda, denizde ve su sporlarında en güzel anlarınızı filme alın.

Çektikleriniz TV’nizde!

Sjcam M20 ile çektiğiniz tüm video ve fotoğraglarınızı HDMI kablo ile TV yansıtın ve ölümsüzleştirdiğiniz anılarınızı geniş ekranda izleyin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x