Agnostıc Crop Health Veri Yönetimi Çözüm: Agvault 2.0 oyuncakhobi.com
HABERLER

Sentera veri yönetimi çözümleri için Agvault 2.0 duyuruldu!

1.1kviews

Geçtiğimiz günlerde Sentera AgVault 2.0 yazılımının lansmanı Sentera tarafından duyurdu. AgVault 2.0 Yazılımı, iOS ve Android için birbiriyle otomatik olarak senkronize edilen bir masaüstü istemcisi ve mobil uygulamadan oluşuyor. Herhangi bir sensör ya da tarımsal analiz aracıyla ara yüz oluşturmada çiftçilerin mobil uygulama yardımıyla İHA kullanılarak toplanan ürün sağlık görüntülerini anında analiz etmelerini sağlar. Yazılım, internet bağlantısı olmadan bağımsız olarak çalışır ve tarlada veri analiz yeteneği sayesinde ürün sağlığı ile ilgili kararların doğru ve planlı bir şekilde alınmasını sağlar.

AgVault 2.0 ile verilerinizi kontrol edin

AgVault 2.0 ile kullanıcılar, yüksek çözünürlüklü RGB, yakın kızılötesi (NIR) ve normalleştirilmiş farklı vejetasyon indeksi (NDVI) görüntülerini drone sayesinde kayıt altına alır ve veri yakaladıktan hemen sonra görüntüleyebilirsiniz.

Agnostıc Crop Health Veri Yönetimi Çözüm: Agvault 2.0 oyuncakhobi.com

Konu ile ilgili açıklama yapan Sentera çalışanlarından Kris Poulson; “Tarımsal çözümler için Sentera yazılımı, hassas tarım endüstrisi için önemlidir, çünkü yetiştiricilerin ve danışmanlarının verileri kullanmasını kolaylaştırır, mevcut araçları ve kaynakları optimize ederken karmaşık veri katmanlarını görüntülemenin basit bir yolunu sağlar” şeklinde konuşarak Sentera’nın bu alandaki başarısını vurguluyor.

AgVault 2.0, tüm verileri bir veri alanı haritasına hızlı bir şekilde analiz eder ve birleştirir. Verilerin bu şekilde depolanması kullanıcıların bir problem alanını tanımlamasını, fabrikaya özel fotoğrafları hızlı bir şekilde görüntülemesini ve gerçek zamanlı olarak ilgilenilen alanları incelemesini kolaylaştırır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x