HABERLER

Radyometrik Termal Yakınlaştırma, Oyunu Değiştiren Yeni Bir Teknoloji, Peki Ama Neden?

800views

Teledyne FLIR‘in radyometrik termal zoom sensörü, kamu güvenliği, endüstriyel denetim ve daha fazlası için oyunun kurallarını değiştiren bir teknolojidir. Bu sonraki düzey işlevsellik kombinasyonunun işletmeniz için neden önemli olduğunu inceleyelim.

Radyometrik Termal Yakınlaştırma: Fonksiyonların Üstün Birleşimi

Teledyne FLIR’in, optik termal yakınlaştırma ve radyometri kombinasyonunun nasıl daha verimli arama ve gözetleme, daha güvenli denetim ve drone pilotları için daha iyi raporlama sağladığını kısaca açıklayalım:

Üstün Termal Yakınlaştırma

Tüm termal yakınlaştırma yetenekleri eşit yaratılmamıştır ve hedefte 4 kat daha fazla piksel gördüğünüzde bu açıktır.

Doğru Sıcaklık Verileri

Anında doğru sıcaklık verilerini alarak kritik kararları daha hızlı alın.

Maliyet Tasarruf Teknolojisi

Hızlı, doğru görünümler, çeşitli endüstriyel denetim ve kamu güvenliği görevleri için zaman, çaba ve işletme giderlerini azaltır.

Uzak Durma Mesafesi ve Güvenlik

Üstün termal yakınlaştırma yükleriyle, güvenli bir mesafeyi korurken ve tehlikeli durumlarda riski azaltırken daha yakından bir görünüm elde edersiniz.

Etkili Raporlama

UAS pilotları, tak ve çalıştır teknolojisi ve özel raporlama yazılımı ile termal yakınlaştırmayı kullanarak başarılı ilerleme raporları için verileri kolayca toplayabilir ve analiz edebilir. Üstelik Tak ve Kullandır.

ABD’de üretilen FLIR’den Vue TZ20 Çift Termal Zoom Kamera, DJI V2 Matrice 200 serisi ve Matrice 300 drone gövdesi ile uçan drone pilotları için görev başarısını artırmak üzere tasarlanmıştır. Çift Bozonu, maksimum durumsal farkındalık için 95 derecelik geniş bir görüş alanı ve yüksek çözünürlüklü termal yakınlaştırmayı mümkün kılmak için 18 derecelik dar bir görüş alanı sağlar. TZ20, tüm rakiplerine kıyasla her yakınlaştırma düzeyinde hedefe dört kat daha fazla piksel koyar ve benzersiz bir 20x yakınlaştırma özelliği sunar. VUE TZ20, genişletilmiş arama alanı arama ve kurtarma görevlerini, sessizce kolluk kuvvetleri gözetimini ve güvenli bir mesafeden ayrıntılı endüstriyel denetimleri mümkün kılar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x