DRONEHABERLERÜRÜN İNCELEME

PowerLine’ın Dronelar İçin Geliştirdiği Yeni Ürün 7/24 Kesintisiz Güç Kaynağı Sağlıyor!

1.3kviews

“PowerLine Tethered System” DJI’ın droneları için 7/24 kesintisiz güç sağlıyor.

Powerline’ın yeni ürünü gücünü bağlı olduğu yer istasyonundan alarak ultra hafif bağlantı yolu ile direkt olarak drone ile buluşturuyor. Kesintisiz, 7/24 süreklilik ile çalışan sistem güvenilir ve stabil bir şekilde drone bataryası yerine geçerek pil değiştirme sorununu ortadan kaldırıyor. 7/24 kesintisiz bir güç kaynağı olarak tasarlanmış olan Powerline size ihtiyacınızdan daha fazla zaman vererek pil ömrü ile olan sıkıntının önüne geçiyor. Kurumsal çözümler için tasarlanmış ürün canlı haber yayını, sınır güvenliği, havadan gözlem, spor karşılaşmaları, askeri güvenlik ve doğal afet bölgelerinde ilk müdahale gibi durumlarda kullanılmak için tasarlandı. Powerline ile bağlanan drone hızlı bir şekilde gerekli iletişim merkezi haline geliyor. Sistem yakın zamanda CNN’in canlı yayın çekimlerinde kullanılmaya başlandı. Powerline sistemleri sadece kesintisiz bir güç sistemi sağlamakla kalmıyor aynı zamanda yüksek çözünürlükte canlı yayın aktarımı da yapabiliyor.

(Powerline; canlı haber yayını, sınır güvenliği, havadan gözlem, spor karşılaşmaları, askeri güvenlik, doğal afet bölgelerinde ilk müdahale için gereken kesintisiz güç kaynağı)

6 Mart 2017’de Amerika’da Crotona Park North, Bronx’da gerçekleşmiş olan yangında New York Yangın Departmanı tarafından kullanılan sistem ne kadar yararlı ve hayat kurtarıcı olabileceğini göstermişti.

 

Geliştirilen Powerline kesintisiz güç kaynağı sisteminin en yakın karşılığı ise bir helikopter kiralamak. Powerline entegre denetleyicileri ve akıllı algoritmaları ile gecikmeyi azaltarak maksimum güvenilirlik sağlıyor. Kablosuz görüntü aktarımı için yeni bir çağ açıyor diyebiliriz. Powerline’ın drone teknolojisi için geliştirdiği kesintisiz güç kaynağı ile ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

NTP PowerLine Tethered Drone from STS – PowerLine – Charles Spoto on Vimeo.