Intel RealSense ID was designed with privacy as a top priority. Purpose-built for user protection, Intel RealSense ID processes all facial images locally and encrypts all user data. (Credit: Intel Corporation)
HABERLER

Intel RealSense ID Facial Authentication

2.2kviews
Intel RealSense Kimliği, en önemli öncelik olarak gizlilikle tasarlanmıştır. 
Kullanıcı koruması için amaca yönelik tasarlanmış Intel RealSense Kimliği, tüm yüz görüntülerini yerel olarak işler ve tüm kullanıcı verilerini şifreler. 

Yenilikler:  Bugün Intel, güvenli, doğru ve kullanıcı farkında yüz kimlik doğrulaması sağlamak için tasarlanmış özel bir sinir ağıyla bir aktif derinlik sensörünü birleştiren bir aygıt üstü çözüm olan Intel® RealSense ™ Kimliğini tanıttı. Intel RealSense Kimliği, akıllı kilitler, erişim kontrolü, satış noktası, ATM’ler, kiosklar ve daha fazlasıyla çalışır.

“Intel RealSense Kimliği, amaca yönelik donanım ve yazılımı, kullanıcıların güvenebileceği güvenli bir yüz kimlik doğrulama platformu sağlamak için tasarlanmış özel bir ağ ile birleştiriyor.”
–Sagi Ben Moshe, Intel kurumsal başkan yardımcısı 

Nasıl Çalışır:  Kolay bir kayıt süreci ve ağ kurulumu gerektirmeyen Intel RealSense Kimliği, güvenli girişi basitleştiren son derece doğru, doğal bir çözüm sunar. Kullanıcılar yalnızca bir bakışta kendileri için önemli olanın kilidini hızlıca açabilirler. Intel RealSense Kimliği, kullanıcı verilerini hızlı ve güvenli bir şekilde şifrelemek ve işlemek için etkin derinliği özel bir sinir ağı, özel bir yonga üzerinde sistem ve yerleşik güvenlik unsuruyla birleştirir.

Sürekli kullanım kolaylığı sağlamak için Intel RealSense Kimliği, yüz kılı ve gözlük gibi fiziksel özellikleri değiştirirken zamanla kullanıcılara da uyum sağlar. Sistem, çok çeşitli boylara veya ten rengine sahip kişiler için çeşitli aydınlatma koşullarında çalışır.

Neden Önemli:  Geleneksel kimlik doğrulama yöntemleri, kullanıcıları kimlik hırsızlığı ve güvenlik ihlallerine karşı savunmasız bıraktığından, şirketler ve bireyler, en yüksek güvenlik ve gizlilik düzeylerinin karşılanmasını sağlamak için yüz kimlik doğrulama teknolojisine yöneliyor.

Finans, sağlık hizmetleri ve akıllı erişim kontrolü gibi sektörlerde şirketlerin güvenebilecekleri teknolojiye ihtiyacı var. Intel RealSense ID, fotoğraflar, videolar veya maskeler kullanarak yanlış giriş girişimlerine karşı koruma sağlamak için yerleşik anti-spoofing teknolojisine sahiptir ve 1 milyonda bir yanlış kabul oranı sağlar.

Gizlilik odaklı ve kullanıcı koruması için özel olarak tasarlanmış Intel RealSense Kimliği, tüm yüz görüntülerini yerel olarak işler ve tüm kullanıcı verilerini şifreler. Çözüm ayrıca yalnızca kullanıcı bilinci ile etkinleştirilir ve önceden kayıtlı bir kullanıcı tarafından istenmedikçe kimlik doğrulaması yapılmaz. Tüm Intel teknolojisinde olduğu gibi, RealSense’in etik bir şekilde uygulanmasını ve insan haklarının korunmasını sağlamak için çalışıyoruz.

Gizlilik odaklı ve kullanıcı koruması için özel olarak tasarlanmış Intel RealSense Kimliği, tüm yüz görüntülerini yerel olarak işler ve tüm kullanıcı verilerini şifreler. Çözüm ayrıca yalnızca kullanıcı bilinci ile etkinleştirilir ve önceden kayıtlı bir kullanıcı tarafından istenmedikçe kimlik doğrulaması yapılmaz. Tüm Intel teknolojisinde olduğu gibi, RealSense’in etik bir şekilde uygulanmasını ve insan haklarının korunmasını sağlamak için çalışmaktadır .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x