HABERLER

CubePilot Ekosistemi yepyeni Bir Atılımla Bizlerle

2.6kviews

CubePilot Pty Ltd (Avustralya), HexAero PTE ile ortaklığını duyurmaktan gurur duyarız. HexAero PTE LTD. (Singapur) ve ProfiCNC Pty Ltd (Avustralya) Ortaklığı bizlere CubePilot Ekosisteminin OEM Taşıyıcı kartı yeteneklerini duyurdu.

Geçmişte başarılı bir insansız sistem kurmak, raf dışı bir kontrol sistemi satın almak, bazı hobi bileşenlerini bağlamak ve dışarı çıkıp kullanmaktan ibaretti. Ancak, havacılık otoriteleri tarafından onaylanabilen, hem Hükümetler hem de Endüstri tarafından güvenilen profesyonel bir sistem oluşturmak için raf parçalarını satın almaktan ve bunları kablolarla birbirine yapıştırmaktan daha fazlasını gerektirir. Müşterilerin hobi sistemlerini kabul ettiği günler geride kaldı.

Küp, ProfiCNC tarafından 2014 yılında sıfırdan geleceğe dönük, profesyonel ve yükseltilebilir olacak şekilde tasarlandı. Patentli Otopilot modül konseptini kullanarak, ürünlerinizin bu sektör geliştikçe güncel kalmasını sağlıyoruz. ProfiCNC, bir modül konsepti olarak Otopilot’un öncüsüydü ve 2014’te Pixhawk, PX4 ve Ardupilot projelerinde donanım lideri olarak ProfiCNC, pazardaki en güvenilir, kanıtlanmış uçuş kontrol sistemlerini sağlamada bu sektöre öncülük etti.

HexAero ile ortak olan CubePilot Ekosistemi doğdu.

CubePilot Ekosistemi; HexAero ürünleri, Cube Otopilot yelpazesi, Konumlandırma sistemleri, Here3 ve HerePro, Remote ID, Smart piller ve HereLink uzun menzilli Komuta ve Kontrol birimlerinden ve harika ürünler veya aksesuarlar üreten destekleyici ortak şirketlerden oluşur. Cube Autopilot’a uyacak şekilde.

CubePilot Ekosisteminden poster serimizdeki ikincisini tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Bu posterde, küp Otopilot’un çok yönlülüğünü ve öngörülebilir ve patentli montaj sistemini gösteriyoruz. Bazı harika CubePilot Ekosistem üyeleri, HexAero, ProfiCNC, Airbot Systems, Bask Aerospace, Taiwan Drone 100, RFDesign, Spektreworks ve Vamatis sayesinde, size bir taşıyıcı kartın sisteminizin tasarımını nasıl iyileştirebileceğine dair bazı örnekler gösterebiliriz. Cube Autopilot’taki en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Tam uyumluluk ve Ardupilot ile son derece yakın bir çalışma ilişkisi ile CubePilot, aracınızı olabildiğince iyi hale getirmenize yardımcı olabilir.

Bu kartların her biri, onları tasarlayan şirketler ve kullandıkları ürünler hakkında daha fazla ayrıntı, diğer OEM panolarıyla birlikte şu adreste sunulacaktır:

https://docs.cubepilot.org/user-guides/oem-carrier-board

Patentli Otopilotu kendi taşıyıcı panonuzdaki bir modülde kullanmak için ücretsiz olarak nasıl kayıt olacağınızla ilgili bilgiler de kısa süre içinde bu bağlantıda mevcut olacaktır.

Cube Arayüzü garantisi… Tasarım arayüzümüzü 2014 yılında ilk üniteden kilitledik ve bu arayüzle gelecekteki küpleri tasarlamaya devam edeceğiz, ancak gelecekte işlevsellik için ek konektörler eklenebilir, bir sonraki Cube otopilotlarımız hala hepsiyle arayüz oluşturacaktır. önceki taşıyıcı kartlarını kullanın ve DF17 80 pinli konektörde aynı pin konfigürasyonunu kullanın. Bu, bugün tasarladığınız taşıyıcı kartın 5-10 yıl sonra hala geçerli olacağı anlamına gelir. Piyasadaki çoğu yeni ürünün her sürüm için yeni “standartlar” oluşturduğu bir standarda bağlı kalmayı başaran tek bir rakip platform yoktur.

Özel taşıyıcı kart tasarımları için seçeneğiniz var,

  • Ücretsiz olarak sağladığımız referans tasarımı kullanarak kendiniz tasarlayın
  • Bunu sizin için yapmaları için Spektreworks, Wurzback Electonics, Airbot veya RFDesign’ı kiralayın.
  • Kendiniz tasarlayın ve CubePilot’u, ürününüzün tam geliştirilmesinde size yardımcı olması için size yol boyunca ipuçları verebilir ve ekibinizin bu sektörde başarılı olmak için gereken becerileri geliştirmesine olanak tanır.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x