HABERLER

DJI RC Pro artık Air 2S drone ile kullanılabilir

3.5kviews

Geçen ay Mavic 3 prosumer drone ile birlikte piyasaya sürülen teknoloji devinin en yeni akıllı kontrolörü DJI RC Pro, Air 2S’yi de destekleyecek şekilde güncellendi. Ve şimdi DJI Air 2S Fly More Combo ile birlikte satın alırsanız, ürünlerde inanılmaz bir indirim size önemli bir tasarruf sağlayacaktır.

Bize sorarsanız, bu paket indirimi, bu yıl Kara Cuma veya Siber Pazartesi günü DJI’de gördüğünüz her şeyi geride bırakıyor. Kendi başına, DJI Air 2S Fly More Combo fiyatı ile, güçlü O3+ video aktarım teknolojisine sahip yeni RC Pro’nun perakende satış fiyatı neredeyse aynıdır

Air 2S, bir inçlik CMOS sensör, 5.4K video, dört yönlü engel algılama ve özerk özelliklere sahip harika bir drone. Çoğu drone meraklısının istediği her şeyi sunar.

Bu arada, entegre 5.5 inç 1080p ekranıyla DJI RC Pro’nun Air 2S ile alabileceğiniz en iyi dış mekan uçuş deneyimini sunması garanti edilir. Uzaktan kumandadaki ortalama parlaklık 1.000 nit’tir, yani doğrudan güneş ışığı altında bile net bir görüntü elde edersiniz.

Ayrıca DJI, daha kararlı ve sorunsuz çalışması için kontrol cihazını en yeni nesil işlemci ve artırılmış depolama kapasitesi ile donattı. Ayrıca hassas, ultra pürüzsüz bir kontrol deneyimi sunmak için DJI FPV drone ile aynı kontrol çubuklarını kullanır.

Ve O3+ video iletim teknolojisi? Eh, 120 ms kadar düşük bir gecikme ile 15 km’ye kadar mesafeden 1080p/60 fps canlı beslemeyi koruyabilir..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x