HABERLER

DJI Pocket 2 HDR Güncellemesi ve Daha Fazlası

3.3kviews

DJI Pocket 2 , HDR video kaydı, ses izleme ve diğer kullanım kolaylığı iyileştirmelerini ekleyen büyük bir güncelleme aldı. Güncelleme, Pocket 2’nin bazı önemli iyileştirmeler ve birçok düzeltmeyle gördüğü ikinci güncelleme olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni güncelleme DJI Pocket 2’yi 01.02.00.50 sürümüne getiriyor ve DJI Mimo uygulamasının iOS ve Android’de 1.4.8 sürümüne güncellenmesini gerektiriyor.

Listedeki ilk öge  HDR videonun eklenmesi. Artık gelişmiş dinamik aralık için HDR video kaydedebilirsiniz. DJI çözünürlükleri ve kare hızlarını henüz belirtmediğini belirtelim. Hikaye modunu kullanmaktan hoşlanıyorsanız, artık Mimo uygulamasını kullanmak yerine doğrudan dokunmatik ekrandan erişebilirsiniz. Bu sayede hikaye modunu kolayca kullanabilirsiniz.

DJI’nin kablosuz mikrofon sistemini kullanırsanız, artık bir çift 3,5 mm kulaklıkla ondan gelen sesi dinleyebiliyorsunuz. Bu yeni özelliği kullanmak için  Pro video modunda olmanız yeterli. Kablosuz mikrofon yazılımı artık parazit önleme teknolojisini geliştirmek için ayrıca optimize edilmiş olduğunu belirtelim.

Artık kontrol çubuğunu kullanırken gimbali kilitleyebilirsiniz. Sağ düğmeye basın ve basılı tutun, gimbal kendini kilitleyecektir. Aynısını yaparak kilidini açabilirsiniz. Hızlı bir şekilde bir şey çekmeniz gerekiyorsa, Pocket 2’yi artık size bakacak şekilde kolayca açabilirsiniz.

DJI, telefonunuza indirmek istediğiniz klipleri kırparak daha hızlı aktarım yapma özelliğini de ekledi. Sorunlara neden olan birkaç hata da bu güncelleme ile giderilmiş oldu.

DJI Pocket 2 ve DJI Mimo uygulamasını güncellemeyi unutmayın.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x