AKSİYON KAMERALARHABERLERÜRÜN İNCELEME

DJI Osmo Action Kutu Açılışı

1.4kviews

DJI’nin Osmo Action özelliği sınırsız imkanlar için size çift ekranlı dayanıklı bir kamera sunar. Osmo ailesine eklenen bu çok yönlü yeni özellik, RockSteady stabilizasyon teknolojisine sahiptir ve 4K / 60fps, 4K HDR video, 8x yavaş hareket ve çok daha fazlasını çeker. Aynı zamanda toz geçirmez, su geçirmez ve her türlü maceraya katlanabilecek kadar sağlamdır.

Burada, içeri giren her şeyi kontrol etmek için yepyeni bir Osmo Action‘ın kutusundan çıkacağız. Dünyanızı yakalamak için mükemmel bir fotoğraf makinesi yapan özellik ve özelliklerden bazılarını da vurgulayacağız.

Kutudan Çıkarma ve Görünüm

Osmo Action‘ın konuşacak çok güçlü teknolojisi ve özellikleri var, ama önce bir bakalım!

 

Kutuda

Osmo Action, başlamak için ihtiyacınız olan her şeyle birlikte gelir. Kutunun içinde aşağıdakileri bulacaksınız:

Osmo Aksiyon × 1 
Kamera Çerçevesi × 1 
Düz Yapışkanlı Montaj × 1 
Kavisli Yapıştırıcı Dağı × 1 
Hızlı Açılan Taban × 1 
Akü × 1 
Pil Kutusu × 1 
Kilitleme Vidası × 1 
USB-C Kablosu × 1

Neden Osmo Action ?

Kamera arkasından maceraları kaydetmek ya da orta çerçevede kendinizle zahmetsiz çekimler yapmak istiyorsanız, Osmo Action size iki adet 750 cd / m2 ekranla kaplandı: 2,25 inç arka ekran ve 1,4 inç ön ekran.

Yüksek Kaliteli Görüntüler

Rocksteady

Harika bir aksiyon kamerası mükemmel bir stabilizasyon sunmalı ve Osmo Action istisna değildir. İster bisiklet veya atlayışlarına, ister 20 metrede sörf yap, ister sadece koşuya çıkmaya başla, atışlar DJI‘nin 4K / 60fps bile destekleyen en yeni EIS teknolojisi olan RockSteady ile titremez.

 

HDR Video

Çekimlerinizdeki aydınlık ve karanlık alanlar arasında yumuşak geçişler sağlayan HDR video modunda kayıt yaparak çekimlerinizin dinamik aralığını önemli ölçüde artırın. Karla kaplı dağ tepelerinden loş ormanlık alanlara kadar bu yeni özellik, karmaşık aydınlatma koşullarında dengeli çekimler sağlar.

4K / 60fps çekin

Osmo Action’ın 1 / 2.3 ”CMOS sensörü, her durumda yüksek kaliteli çekimler sağlar. 4K / 60fps ve 100Mbps video, 1080p çözünürlükte 8x yavaş hareket ve 240fps, uzun pozlama çekimleri, Timelapse videoları ve daha fazlasını çekin. Ayrıca, çekimlerinizin doğal bir görünüme sahip olmasını sağlamak için özel kırma teknolojisi kullanan bir 145 ° FOV’a sahiptir.

Herhangi bir yere götür

Su geçirmez

Su geçirmez bir conta ve arka dokunmatik ekrandaki hidrofobik bir kaplama sayesinde Osmo Action, su geçirmez kılıfı eklediğinizde 11 metreye kadar derinlikte ve 60 metreye kadar su geçirmez. Bir dahaki sefere sörf yapın, şnorkel yapın, dalın veya arkadaşlarla yüzün.

Süper Sezgisel Eylem İşletim Sistemi

Osmo Action, aksiyon kameralarına aşina olmayan kullanıcılar için bile süper sezgisel ve kullanımı kolay kılan sayısız özelliğe sahiptir. Örneğin, Hızlı Geçiş düğmesi çekim modlarını hızlı bir şekilde değiştirmenizi ve ekranları değiştirmenizi sağlar; Özel mod, favori ayarlarınızı kaydetmenizi sağlar ve ses kontrolü, fotoğraf, video çekmek, ekranları değiştirmek ve cihazı kapatmak için sözlü komutlar kullanmanızı sağlar.Çabucak filme başlamanız gerekiyorsa, SnapShot özelliği sizi kapsamalıdır. Cihaz kapalıyken sadece deklanşöre basın, iki saniye içinde açılacak ve kayda başlayacaktır.

DJI Mimo App ile Hızlı Düzenleme

Osmo Action, genişletilmiş yaratıcı ve paylaşım olanakları için DJI Mimo uygulamasıyla birlikte kullanılabilir. Eğlenceli şablonlar, sezgisel düzenleme araçları arasından seçim yapın ve akıllı telefonunuzdaki Osmo Eyleminizden canlı bir görüntü elde etmek için kullanın.

Mo Osmo Action, DJI Mimo uygulamasıyla kullanılabilir

Aksesuarlarla Yaratıcı Olun

Çekim yeteneklerinizi genişletmek için tasarlanmış harika aksesuarlarla birlikte kullandığınızda Osmo Eyleminizden daha fazlasını elde edin. Örneğin, cihazı bisikletinize, kaska, sörf tahtasına veya düşünebileceğiniz başka bir yere bağlamak için yapışkanlı bağlantıları kullanın.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x